Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym sie wybrał bo jeszcze nie byłem ale na niedzielę już się umówiłem na wypad do Wisły rowerem. Można się dołączyć jak ktoś ma ochotę.

Napisano

startujemy o godz 10 z placu krakowskiego tempo wycieczkowe niestety jedziemy asfaltem

Ja bym sie wybrał bo jeszcze nie byłem ale na niedzielę już się umówiłem na wypad do Wisły rowerem. Można się dołączyć jak ktoś ma ochotę.

kurcze szkoda że wcześniej nie pisałeś o wiśle bo chętnie bym się wybrał

Napisano

W tygodniu jadę na góre Św Anny ale nie wiem w jaki dzień i też nie wiem jakiej formy ten wypad, czy rowerem z domy czy autem zajechać i pośmigać po trasach mtb. Ale obojętnie jak to wyjdzie zapraszam

Napisano

W czwartek jak nie będzie padać wybieram się pośmigać po równicy. Głównie dla celów treningowych, kilka wjazdów i zjazdów. Mam jeszcze dwa uchwyty rowerowe wolne więc ktoś chętny może się dołączyć.

Napisano

Jutro czyli w sobotę jadę terenem pokręcić po ance. Około 11 będę na dziurawym asfalcie z łączy do rudzinca, koło krzyża jadę prosto w las. Tempo szybkie, ale bez przesady. Zapraszam.

Napisano

Ktoś coś dziś po południu? Jeżeli o mnie chodzi to MTB w każdym kierunku i w każdym tempie (w granicach rozsądku oczywiście ;)).

Napisano

To ja mieszkam nie dalako tych lasów na płn, no to masz tak szlak o nazwie 'leśna rajza' troche tych kilometrów jest oznakowanie też ale czasem się traci, więc jak się zgubisz musisz liczyć na to, że ktoś tam pójdzie/pojedzie to ci pomoże. Na ogół jest dużo szlaków ale do kąd prowadzą to nie wiem, ja mam swoje scieżki, bez obeznania w terenie to możesz po długiej drodze w lesie wyjechać: z tg na Kaletach, Miasteczko śl, Woźniki, Brusiek, a nawet Lubliniec, te lasy nie mają końca,

Napisano

no właśnie myślałem o tej leśnej rajza na 1 raz żeby z grubsza ogarnąć chociaż po czymś oznakowanym ale w którymś temacie ktoś narzekał że w niektórych miejscach nie wiadomo gdzie jechać.

ale spróbuje bo moje lasy już się nudzą powoli :D

Napisano

Pamiętam, że to był odcinek, koszęcin 'rezerwat mikuliny' tam robią nową nawierzchnie na drodze, a potem odcinek kokotek - tworóg

A wcześniej to nie wiem nie rozglądałem się za znakami bo akurat wiekszość odcinków znam

• 2 tygodnie później...
Napisano

Wybiera się ktoś jutro na jakieś kręcenie po powiecie gliwickim? interesuje mnie kierunek na Toszek i Wielowieś aby zaliczyć dwie ostatnie gminy w tym powiecie. Jeśli ktoś będzie w tych okolicach kręcił chętnie się dołączę. 

Napisano

Wybiera się ktoś na Leśno Rajza w tę niedziele tj 12.10? Ja wyruszam z Kalet przed południem, dokładnej godziny jeszcze nie znam.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...