rafalllll Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Witam wszystkich czy był by ktoś chętny w niedziele na gore Sw, Anny ?
Rengar Napisano 5 Września 2014 Napisano 5 Września 2014 Ja bym sie wybrał bo jeszcze nie byłem ale na niedzielę już się umówiłem na wypad do Wisły rowerem. Można się dołączyć jak ktoś ma ochotę.
bluszczu Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 Witam wszystkich czy był by ktoś chętny w niedziele na gore Sw, Anny ? Jakie tempo? szosa czy lasami przez łącze?
rafalllll Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 startujemy o godz 10 z placu krakowskiego tempo wycieczkowe niestety jedziemy asfaltem Ja bym sie wybrał bo jeszcze nie byłem ale na niedzielę już się umówiłem na wypad do Wisły rowerem. Można się dołączyć jak ktoś ma ochotę. kurcze szkoda że wcześniej nie pisałeś o wiśle bo chętnie bym się wybrał
bluszczu Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 jedziecie może przez ostropę, czy jaką trasą? Bo jestem z ostropy to bym sie może po drodze dołączył.
rafalllll Napisano 6 Września 2014 Napisano 6 Września 2014 nie jedziemy przez ostrope tylko na labedy
Rengar Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 W tygodniu jadę na góre Św Anny ale nie wiem w jaki dzień i też nie wiem jakiej formy ten wypad, czy rowerem z domy czy autem zajechać i pośmigać po trasach mtb. Ale obojętnie jak to wyjdzie zapraszam
Rengar Napisano 9 Września 2014 Napisano 9 Września 2014 W czwartek jak nie będzie padać wybieram się pośmigać po równicy. Głównie dla celów treningowych, kilka wjazdów i zjazdów. Mam jeszcze dwa uchwyty rowerowe wolne więc ktoś chętny może się dołączyć.
qrczakzul Napisano 12 Września 2014 Napisano 12 Września 2014 Jutro czyli w sobotę jadę terenem pokręcić po ance. Około 11 będę na dziurawym asfalcie z łączy do rudzinca, koło krzyża jadę prosto w las. Tempo szybkie, ale bez przesady. Zapraszam.
mewek Napisano 15 Września 2014 Napisano 15 Września 2014 Ktoś coś dziś po południu? Jeżeli o mnie chodzi to MTB w każdym kierunku i w każdym tempie (w granicach rozsądku oczywiście ).
mrosporek Napisano 17 Września 2014 Napisano 17 Września 2014 zapuszczał sie ktoś w te lasy koło Tarnowskich Gór ? są jakieś szlaki w tym lesie oznaczone ?
blackiwan Napisano 17 Września 2014 Napisano 17 Września 2014 godny polecenia jest rezerwat Segiet i park w Reptach.
mrosporek Napisano 18 Września 2014 Napisano 18 Września 2014 bardziej chodziło mi o te lasy na płn od Tarnowskich gor ale dzięki, też postaram się zobaczyć to co pisałeś
zgodny Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 To ja mieszkam nie dalako tych lasów na płn, no to masz tak szlak o nazwie 'leśna rajza' troche tych kilometrów jest oznakowanie też ale czasem się traci, więc jak się zgubisz musisz liczyć na to, że ktoś tam pójdzie/pojedzie to ci pomoże. Na ogół jest dużo szlaków ale do kąd prowadzą to nie wiem, ja mam swoje scieżki, bez obeznania w terenie to możesz po długiej drodze w lesie wyjechać: z tg na Kaletach, Miasteczko śl, Woźniki, Brusiek, a nawet Lubliniec, te lasy nie mają końca,
mrosporek Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 no właśnie myślałem o tej leśnej rajza na 1 raz żeby z grubsza ogarnąć chociaż po czymś oznakowanym ale w którymś temacie ktoś narzekał że w niektórych miejscach nie wiadomo gdzie jechać. ale spróbuje bo moje lasy już się nudzą powoli
zgodny Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 No tak jak pisalem, nagle się znak urywa, albo akurat scieli to dzewo na którym był znak
mrosporek Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 a pamiętasz w którym miejscu mniej więcej się urywa ?? http://www.kalety.pl/upload/Mapa%20Lesno%20Rajza.jpg
zgodny Napisano 19 Września 2014 Napisano 19 Września 2014 Pamiętam, że to był odcinek, koszęcin 'rezerwat mikuliny' tam robią nową nawierzchnie na drodze, a potem odcinek kokotek - tworóg A wcześniej to nie wiem nie rozglądałem się za znakami bo akurat wiekszość odcinków znam
luk1985 Napisano 3 Października 2014 Napisano 3 Października 2014 Wybiera się ktoś jutro na jakieś kręcenie po powiecie gliwickim? interesuje mnie kierunek na Toszek i Wielowieś aby zaliczyć dwie ostatnie gminy w tym powiecie. Jeśli ktoś będzie w tych okolicach kręcił chętnie się dołączę.
qrczakzul Napisano 8 Października 2014 Napisano 8 Października 2014 W sobotę anka terenem i tam pokręcić trochę. Tempo ostre. O 11 w łączy.
GREEQ Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 Wybiera się ktoś na Leśno Rajza w tę niedziele tj 12.10? Ja wyruszam z Kalet przed południem, dokładnej godziny jeszcze nie znam.
rafalllll Napisano 11 Października 2014 Napisano 11 Października 2014 Witam wszystkich jutro o godz 10 ruszam na Szarlote do Rydułtowy jeśli ktoś jest chętny to zapraszam
rafalllll Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 Cześć Wszyskim czy koś tu jeszcze zagląda ?
jassssss Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 dostałem powiadomienie na meila to weszłem...
qrczakzul Napisano 29 Listopada 2014 Napisano 29 Listopada 2014 11:40 w Kleszczowie, kierunek Toszek, Kotulin i z powrotem na Ujazd. Jak ktoś się pisze to proszę o PW.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.