Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wyglądamy na tych zdjęciach jak byśmy minęli mete Tour de Pologne i to jako pierwsi :D

A masz fotki jak udzielamy wywiadów dla lokanych stacji TV? :D

ja spotkalem samego Mariusza Max Kolonko...serio...wyjechał z lasu jak byłem z tyłu...

Fotki z dzisiejszego wypadu:

http://wyslijto.pl/plik/wdggl1e0kf

dzięki za foty...

Widzę, że Adi buszuje po forum :D także Adi is e lajf! ;)

żyje...za mało jajek ostatnio w diecie...ile proponujesz...?

Napisano

ja spotkalem samego Mariusza Max Kolonko...serio...wyjechał z lasu jak byłem z tyłu...

dzięki za foty...

żyje...za mało jajek ostatnio w diecie...ile proponujesz...?

Proponuje trening ;), ale dziś kreciłeś lepiej niż ostatnio. Także progres masz i jajka też :P

Napisano

Czwartek to prawie taka niedziela będzie, więc i trip niedzielny można zrobić. Koło 100 km szosą, średnia koło 30 km/h. Jacyś chętni?

Możemy podyskutować też na jakimś terenem, ale to trzeba dobra trasę ustalić.

Napisano

Czwartek to prawie taka niedziela będzie, więc i trip niedzielny można zrobić. Koło 100 km szosą, średnia koło 30 km/h. Jacyś chętni?

Możemy podyskutować też na jakimś terenem, ale to trzeba dobra trasę ustalić.

Ja chętnie, ale tym razem można by było zastanowić się nad jakimś terenem. Np pokrecic przez lasy na Anke, tam pozjezdzac i wrócić szosa, las. To taki mój propozyszyn :)

BlackBerry 9900

Napisano

mam inny pomysł ;) żeby ciągle na anke nie jezdzić możemy pojechać za odre - na granice czeską. Po drodze jest sporo podjazdów, ładne otoczenie. wiem gdzie można się przeprawić promem przez Odre. w jedną stronę to ok 60 km, więc nie ma daleko  ;)

co wy na to :icon_question:

Napisano

dzis ktos? miedzy 15 a 17 start, dostosuje sie, tak ze 2h turlania, preferowana trasa mozliwie plaska typu szutry, tempo rehabilitacyjne :)

Ja dziś w pracy :/

BlackBerry 9900

Napisano

mam inny pomysł ;) żeby ciągle na anke nie jezdzić możemy pojechać za odre - na granice czeską. Po drodze jest sporo podjazdów, ładne otoczenie. wiem gdzie można się przeprawić promem przez Odre. w jedną stronę to ok 60 km, więc nie ma daleko  ;)

no to jak z tym wypadem jedziemy?

podajcie tylko godzine i miejsce

Napisano

mam inny pomysł ;) żeby ciągle na anke nie jezdzić możemy pojechać za odre - na granice czeską. Po drodze jest sporo podjazdów, ładne otoczenie. wiem gdzie można się przeprawić promem przez Odre. w jedną stronę to ok 60 km, więc nie ma daleko ;)

no to jak z tym wypadem jedziemy?

podajcie tylko godzine i miejsce

No, chłopaki jaki jest tajemny plan?

Pogoda ma być bjuti :D

BlackBerry 9900

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...