mrosporek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 sroda wieczor...najtrajd...start 21:30-22...trasa dowolna, ale raczej twarde, rowne drogi (łącza-rudziniec-kotlarnia?), chociaz ja sie dostosuje do wiekszosci, jakby ktos nie mial lampki frontowej to pojedzie obok kogos, obok mnie 1-3 osoby dadza rade chetni? Też kiedyś myślalem o takiej wyprawie ale niestety odpadam w tym terminie:/. Lasami sie wybieracie czy asfaltem ?
blackiwan Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 Ktoś w tym tygodniu w gory? W sobotę planuję jechać do Korbielowa na maraton.Mam samochód i bagażnik dachowy. Jeżeli ktoś ma jeszcze swój uchwyt pod rower to też da rade go zamontować. Na dachu zmieszczą się maks 3 rowery. Można zahaczyć również o Szczyrk i inne ciekawie miejscówki.Wyjazd na kilka dni (mam urlop do 15 ) Także jakby był ktoś chętny to pisać na PW,albo gg.
mewek Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 sroda wieczor...najtrajd...start 21:30-22...trasa dowolna, ale raczej twarde, rowne drogi (łącza-rudziniec-kotlarnia?), chociaz ja sie dostosuje do wiekszosci, jakby ktos nie mial lampki frontowej to pojedzie obok kogos, obok mnie 1-3 osoby dadza rade chetni? Fajna opcja, ja właśnie wróciłam z takiego małego "iwningrajdu", przy autostradzie ok 21:30 spotkałam jeszcze kilka osób, ok 22 już puściutko I nareszcie temperatura odpowiednia do jeżdżenia Na jutro mam dość ambitne plany w dzień, ale jakbym się wyrobiła sprawnie i miała jeszcze siły na wieczór to będę pisać
nabial Napisano 6 Sierpnia 2013 Napisano 6 Sierpnia 2013 kolejne dni rowniez mozna smigac, a co do nawierzchni, dystansu itp to proponuje wariant sredni - szutry i ok 2h smigania, ale jak ktos chcialby pocisnac teren i strzelic ze 3h to tylko sie uciesze tempo - dostosuje sie, byle nie 20km/h po asfalcie - rekreacja, ale bez przesady
mrosporek Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 możecie zdać krótką relacje jak na tej trasie po lesie sie w nocy jeździ ?
nabial Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 bylismy na szutrach pod rudzincem, wszyscy zadowoleni mimo faktu, ze w zasadzie cala trase pojechalismy w 4 osoby na 1 lampce, klimat mistrzowski, dzis proponuje jakas dogrywke start 20, biedronka w miejscu dawnej petli tramwajowej, tempo rehabilitacyjne, bo mam rozwalone kolano, tak ze 2,5-3h po dowolnym kierunku i terenie pisac, kto chetny, ewentualnie mozna ruszyc pozniej, jesli komus zrobi roznice
Natan811 Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 bylismy na szutrach pod rudzincem, wszyscy zadowoleni mimo faktu, ze w zasadzie cala trase pojechalismy w 4 osoby na 1 lampce, klimat mistrzowski, dzis proponuje jakas dogrywke start 20, biedronka w miejscu dawnej petli tramwajowej, tempo rehabilitacyjne, bo mam rozwalone kolano, tak ze 2,5-3h po dowolnym kierunku i terenie pisac, kto chetny, ewentualnie mozna ruszyc pozniej, jesli komus zrobi roznice Godz. 20:00 byłaby ok. BlackBerry 9900
mewek Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj odpadam bo jutro maraton w Korbielowie i nie dość, że trzeba gromadzić siły to jeszcze wstać o 5
Natan811 Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj odpadam bo jutro maraton w Korbielowie i nie dość, że trzeba gromadzić siły to jeszcze wstać o 5 Kto rano wstaje ten formy dostaje yyy czy jakoś tak BlackBerry 9900
rabiron Napisano 9 Sierpnia 2013 Autor Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja dzisiaj odpadam bo jutro maraton w Korbielowie i nie dość, że trzeba gromadzić siły to jeszcze wstać o 5 Powodzenia i pudła życzę. siedzę obok w Sopotni i cały dzień burze przechodzą lekkie :-) to ślisko będzie.
jassssss Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Kto rano wstaje ten formy dostaje yyy czy jakoś tak BlackBerry 9900 pomysł fajny...ale czy to aby bezpieczne...?jak sie jedzie po lesie tak w nocy...
Natan811 Napisano 9 Sierpnia 2013 Napisano 9 Sierpnia 2013 Kto rano wstaje ten formy dostaje yyy czy jakoś tak BlackBerry 9900 pomysł fajny...ale czy to aby bezpieczne...?jak sie jedzie po lesie tak w nocy... Raźno i bezpiecznie jak się jest w kupie, a w kupie siła Powiem Ci, że całkiem inna jazda tak po nocy . Jeszcze jak się ma mega lampkę to jest prawie jak w dzień BlackBerry 9900
jassssss Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Raźno i bezpiecznie jak się jest w kupie, a w kupie siła Powiem Ci, że całkiem inna jazda tak po nocy . Jeszcze jak się ma mega lampkę to jest prawie jak w dzień BlackBerry 9900 ja kupiłem ostatnio taką na głowę w biedronce z diodą cre-3wat,trzeba by przetestować... kiedy jedziecie tak znowu...?
Natan811 Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Raźno i bezpiecznie jak się jest w kupie, a w kupie siła Powiem Ci, że całkiem inna jazda tak po nocy . Jeszcze jak się ma mega lampkę to jest prawie jak w dzień BlackBerry 9900 ja kupiłem ostatnio taką na głowę w biedronce z diodą cre-3wat,trzeba by przetestować...kiedy jedziecie tak znowu...? Powiem Ci, że nie wiem, ale może w przyszłym tygodniu. Także jak coś to będziemy pisać BlackBerry 9900
nabial Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Mewek juz przetestowala za ciebie...jak za te kase to rewelacja, bo swieci jak lampki rowerowe za 150-200zl, ale na bestresowa jazde po lesie zdecydowanie za malo, raczej taka 'na przetrwanie'
Natan811 Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Mewek juz przetestowala za ciebie...jak za te kase to rewelacja, bo swieci jak lampki rowerowe za 150-200zl, ale na bestresowa jazde po lesie zdecydowanie za malo, raczej taka 'na przetrwanie' Mateusz ma racje. Dlatego na takie wyprawy musi kręcić z nami, a najlepiej za nami BlackBerry 9900 Jest ktoś chętny na poranne niedzielne kreconko w luźnym tempie? BlackBerry 9900
matpog Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Jutro o 9:00 z @Natan811 planujemy zaatakować szosą górę św. Anny. Zapraszamy.
goldziu Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 jechałbym ale wszystkie ciuchy łącznie z butami są w pralce, a słońca brak :/
Natan811 Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 jechałbym ale wszystkie ciuchy łącznie z butami są w pralce, a słońca brak :/ Ciuchy to nie problem , buty...ja suszyłem suszarką do włosów potem napychałem gazet i rano odealnie suche Goldziu! do suszenia!...czas... START!
rafalllll Napisano 10 Sierpnia 2013 Napisano 10 Sierpnia 2013 Jutro o 9:00 z @Natan811 planujemy zaatakować szosą górę św. Anny. Zapraszamy. jak bedzie jakaś normalna pogoda to bede z kąd startujecie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.