Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

sroda wieczor...najtrajd...start 21:30-22...trasa dowolna, ale raczej twarde, rowne drogi (łącza-rudziniec-kotlarnia?), chociaz ja sie dostosuje do wiekszosci, jakby ktos nie mial lampki frontowej to pojedzie obok kogos, obok mnie 1-3 osoby  dadza rade :)

chetni?

Też kiedyś myślalem o takiej wyprawie ale niestety odpadam w tym terminie:/. Lasami sie wybieracie czy asfaltem ?

Napisano

Ktoś w tym tygodniu w gory?

W sobotę planuję jechać do Korbielowa na maraton.Mam samochód i bagażnik dachowy.

Jeżeli ktoś ma jeszcze swój uchwyt pod rower to też da rade go zamontować. Na dachu zmieszczą się maks 3 rowery.

Można zahaczyć również o Szczyrk  i inne ciekawie miejscówki.Wyjazd na kilka dni (mam urlop do 15 )

Także jakby był ktoś chętny to pisać na PW,albo gg.

Napisano

sroda wieczor...najtrajd...start 21:30-22...trasa dowolna, ale raczej twarde, rowne drogi (łącza-rudziniec-kotlarnia?), chociaz ja sie dostosuje do wiekszosci, jakby ktos nie mial lampki frontowej to pojedzie obok kogos, obok mnie 1-3 osoby  dadza rade :)

chetni?

Fajna opcja, ja właśnie wróciłam z takiego małego "iwningrajdu", przy autostradzie ok 21:30 spotkałam jeszcze kilka osób, ok 22 już puściutko :)

I nareszcie temperatura odpowiednia do jeżdżenia :)

Na jutro mam dość ambitne plany w dzień, ale jakbym się wyrobiła sprawnie i miała jeszcze siły na wieczór to będę pisać ;)

Napisano

kolejne dni rowniez mozna smigac, a co do nawierzchni, dystansu itp to proponuje wariant sredni - szutry i ok 2h smigania, ale jak ktos chcialby pocisnac teren i strzelic ze 3h to tylko sie uciesze

tempo - dostosuje sie, byle nie 20km/h po asfalcie - rekreacja, ale bez przesady :)

Napisano

bylismy na szutrach pod rudzincem, wszyscy zadowoleni mimo faktu, ze w zasadzie cala trase pojechalismy w 4 osoby na 1 lampce, klimat mistrzowski, dzis proponuje jakas dogrywke

start 20, biedronka w miejscu dawnej petli tramwajowej, tempo rehabilitacyjne, bo mam rozwalone kolano, tak ze 2,5-3h po dowolnym kierunku i terenie

pisac, kto chetny, ewentualnie mozna ruszyc pozniej, jesli komus zrobi roznice

Napisano

bylismy na szutrach pod rudzincem, wszyscy zadowoleni mimo faktu, ze w zasadzie cala trase pojechalismy w 4 osoby na 1 lampce, klimat mistrzowski, dzis proponuje jakas dogrywke

start 20, biedronka w miejscu dawnej petli tramwajowej, tempo rehabilitacyjne, bo mam rozwalone kolano, tak ze 2,5-3h po dowolnym kierunku i terenie

pisac, kto chetny, ewentualnie mozna ruszyc pozniej, jesli komus zrobi roznice

Godz. 20:00 byłaby ok. :)

BlackBerry 9900

Napisano

Ja dzisiaj odpadam bo jutro maraton w Korbielowie i nie dość, że trzeba gromadzić siły to jeszcze wstać o 5 ;)

Kto rano wstaje ten formy dostaje yyy czy jakoś tak ;)

BlackBerry 9900

Napisano

Ja dzisiaj odpadam bo jutro maraton w Korbielowie i nie dość, że trzeba gromadzić siły to jeszcze wstać o 5 ;)

Powodzenia i pudła życzę. siedzę obok w Sopotni i cały dzień burze przechodzą lekkie :-) to ślisko będzie.

Napisano

BlackBerry 9900

pomysł fajny...ale czy to aby bezpieczne...?jak sie jedzie po lesie tak w nocy...

Napisano

BlackBerry 9900

pomysł fajny...ale czy to aby bezpieczne...?jak sie jedzie po lesie tak w nocy...

Raźno i bezpiecznie jak się jest w kupie, a w kupie siła :D

Powiem Ci, że całkiem inna jazda tak po nocy :). Jeszcze jak się ma mega lampkę to jest prawie jak w dzień ;)

BlackBerry 9900

Napisano

Powiem Ci, że całkiem inna jazda tak po nocy :). Jeszcze jak się ma mega lampkę to jest prawie jak w dzień ;)

BlackBerry 9900

ja kupiłem ostatnio taką na głowę w biedronce z diodą cre-3wat,trzeba by przetestować...

kiedy jedziecie tak znowu...?

Napisano

BlackBerry 9900

ja kupiłem ostatnio taką na głowę w biedronce z diodą cre-3wat,trzeba by przetestować...

kiedy jedziecie tak znowu...?

Powiem Ci, że nie wiem, ale może w przyszłym tygodniu. Także jak coś to będziemy pisać ;)

BlackBerry 9900

Napisano

Mewek juz przetestowala za ciebie...jak za te kase to rewelacja, bo swieci jak lampki rowerowe za 150-200zl, ale na bestresowa jazde po lesie zdecydowanie za malo, raczej taka 'na przetrwanie'

Napisano

Mewek juz przetestowala za ciebie...jak za te kase to rewelacja, bo swieci jak lampki rowerowe za 150-200zl, ale na bestresowa jazde po lesie zdecydowanie za malo, raczej taka 'na przetrwanie'

Mateusz ma racje. Dlatego na takie wyprawy musi kręcić z nami, a najlepiej za nami :)

BlackBerry 9900

Jest ktoś chętny na poranne niedzielne kreconko w luźnym tempie? :)

BlackBerry 9900

Napisano

jechałbym :) ale wszystkie ciuchy łącznie z butami są w pralce, a słońca brak :/

Ciuchy to nie problem :), buty...ja suszyłem suszarką do włosów :D potem napychałem gazet i rano odealnie suche :D

Goldziu! do suszenia!...czas... START! ;):P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...