jassssss Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 no zgadzam sie nie było tam łatwo ale bylo warto tam był taki podjazd,koło takiego tuneliku,i niektórzy zamiast wcześniej przerzucić przerzutke to robili to w momencie podjeżdzania,i jak im strzelało...a taki dziadek namawiał mnie do startu...a wyjście gdzieś byli pojeździć przed startem...?
rafalllll Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 tam był taki podjazd,koło takiego tuneliku,i niektórzy zamiast wcześniej przerzucić przerzutke to robili to w momencie podjeżdzania,i jak im strzelało...a taki dziadek namawiał mnie do startu...a wyjście gdzieś byli pojeździć przed startem...? dziwisz sie że strzalało hehe robiliśmy wczesniej odjazd trasy ale jakos nie widzielismy ciebie trzeba bylo sluchac dziadka i startowac
mewek Napisano 2 Czerwca 2013 Napisano 2 Czerwca 2013 tam był taki podjazd,koło takiego tuneliku,i niektórzy zamiast wcześniej przerzucić przerzutke to robili to w momencie podjeżdzania,i jak im strzelało...a taki dziadek namawiał mnie do startu...a wyjście gdzieś byli pojeździć przed startem...? No nie, przerzutki im strzelały... amatorzy kompletni Trzeba im było jassssss pokazać jak to się robi Myśmy byli cały czas w okolicach startu albo na trasie.
Natan811 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 ...jakie miejsca... żeby nie było, że się migam od odpowiedzi miejsce 14/38 szału nie ma. Nie załapałem się na puchar i na hostessy
rafalllll Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 żeby nie było, że się migam od odpowiedzi miejsce 14/38 szału nie ma. Nie załapałem się na puchar i na hostessy ja mam miejsce 17
mewek Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 To co chłopaki - kolejne XC w Gliwicach już 9.06. Trasa bez trudności technicznych, mniejszy tłok niż w Radzionkowie. Ja prawdopodobnie będę. Kto się pisze? http://www.mzuk.gliwice.pl/aktualnosci/2013-05/new-newspage-9/
rafalllll Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 To co chłopaki - kolejne XC w Gliwicach już 9.06. Trasa bez trudności technicznych, mniejszy tłok niż w Radzionkowie. Ja prawdopodobnie będę. Kto się pisze? http://www.mzuk.gliwice.pl/aktualnosci/2013-05/new-newspage-9/ ja sie pisze dam sobie jeszcze jedną szanse i mam nadzieje że reszta naszej ekipy tez tam bedzie
mewek Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 ja sie pisze dam sobie jeszcze jedną szanse i mam nadzieje że reszta naszej ekipy tez tam bedzie Ja też mam nadzieję, ze ekipa z forum wystawi silny skład, tym bardziej, ze na start mamy 5-10 minut drogi rowerem A niektórzy to chyba nawet bliżej (Adi?)
Natan811 Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Ja także mam nadzieję, że sie pokażę w niedziele
jassssss Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 żeby nie było, że się migam od odpowiedzi miejsce 14/38 szału nie ma. Nie załapałem się na puchar i na hostessy ale w pierwszej połówce,więc wynik przyzwoity...a hostess i tak nie było(bynajmniej ja nie widziałem)
jassssss Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 Ja też mam nadzieję, ze ekipa z forum wystawi silny skład, tym bardziej, ze na start mamy 5-10 minut drogi rowerem A niektórzy to chyba nawet bliżej (Adi?) ty to Ewa masz wszystko na bieżąco...to tam będzie na tych scieżkach w lesie łabędzkim? a to będzie podobnie jak w tym Radzionkowie,czyli krótka trasa i wiecej okrążen,czy duży obszar tych scieżek i mniej okrązeń?...poza ścieżkami są tam też takie "doły"czyli gwałtowne zjazdy i podjazdy...to też będzie w ramach tej trasy...pytam,bo byłaś w tamtym roku,więc teraz to będzie to samo pewnie nie chce rzucac słów na wiatr...ale powinienem tym razem sie skuśić...i jednak startować...
mewek Napisano 3 Czerwca 2013 Napisano 3 Czerwca 2013 ty to Ewa masz wszystko na bieżąco...to tam będzie na tych scieżkach w lesie łabędzkim? a to będzie podobnie jak w tym Radzionkowie,czyli krótka trasa i wiecej okrążen,czy duży obszar tych scieżek i mniej okrązeń?...poza ścieżkami są tam też takie "doły"czyli gwałtowne zjazdy i podjazdy...to też będzie w ramach tej trasy...pytam,bo byłaś w tamtym roku,więc teraz to będzie to samo pewnie nie chce rzucac słów na wiatr...ale powinienem tym razem sie skuśić...i jednak startować... Ja to mam plany na każdy tydzień aż do października Trasa będzie dosyć krótka, ale na pewno dłuższa niż w Radzionkowie, wg regulaminu po 2,5km na okrążenie i będzie do zrobienia w zależności od kategorii pewna ilość okrążeń (pewnie w granicach 5-10). Start będzie przy zbiorniku retencyjnym, obok hotelu leśnego. Dołów, zjazdów i podjazdów jest jak na lekarstwo, nie pamiętam żeby były jakieś momenty trudne technicznie, ale oczywiście najlepiej jak w dzień startu przyjedziesz trochę wcześniej i zrobisz sobie rekonesans trasy
mewek Napisano 6 Czerwca 2013 Napisano 6 Czerwca 2013 Zawody zostały przesunięte dwa tygodnie do przodu z powodu pogody. Czyli spotykamy się 23.06! I mamy nadzieję, ze do tego czasu będzie sucha trasa i słoneczko
Natan811 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Cześć Ma ktoś ochotę na jutrzejszy wypad las/szosa godzina np. 9:00 lub 9:30
MarcoK Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Siema, Ciekawa trasa MTB/XC i Dirt znaduje się na hałdach pomiędzy Kopalnią Makoszowy a Sośnicą, wzdłuż A4. Zdjęcia do pobrania z dysku google https://docs.google.com/file/d/0B1VJRYoQoJ0LRkdQdkpMcTQ0eDQ/edit Pzdr,
Natan811 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Siema, Ciekawa trasa MTB/XC i Dirt znaduje się na hałdach pomiędzy Kopalnią Makoszowy a Sośnicą, wzdłuż A4. Zdjęcia do pobrania z dysku google https://docs.google.com/file/d/0B1VJRYoQoJ0LRkdQdkpMcTQ0eDQ/edit Pzdr, No, faktycznie ciekawa, może się wybiore
rafalllll Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Cześć Ma ktoś ochotę na jutrzejszy wypad las/szosa godzina np. 9:00 lub 9:30 Czesc ja powinienem zjawić sie jutro
Natan811 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Czesc ja powinienem zjawić sie jutro To na 9:30 na pętelce ok?
rafalllll Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 To na 9:30 na pętelce ok? ok dobrze a idziemy na szose tak?
mewek Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 A będziecie szybko jechać? Bo ja jutro to pewnie jakiś rozjazd po dzisiejszych 4h w górach
Natan811 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 ok dobrze a idziemy na szose tak? Powiem Ci, że po lesie też śmigniemy nie jest tak tragicznie A będziecie szybko jechać? Bo ja jutro to pewnie jakiś rozjazd po dzisiejszych 4h w górach Tempo luzne
rafalllll Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 A będziecie szybko jechać? Bo ja jutro to pewnie jakiś rozjazd po dzisiejszych 4h w górach tak bedzie bardzo szybko jutro postaramy sie zrobic srednia 15 Powiem Ci, że po lesie też śmigniemy nie jest tak tragicznie ok niech tak bedzie
mewek Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 tak bedzie bardzo szybko jutro postaramy sie zrobic srednia 15 Średnia idealna dla mnie na jutro A będziecie może jechać w moją stronę?
Natan811 Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 A będziecie może jechać w moją stronę? Wydaje mi się, że tak
mewek Napisano 8 Czerwca 2013 Napisano 8 Czerwca 2013 Dobra, to możemy się umówić na telefon w okolicach 9:45 Jak zdążę buty wysuszyć (dzisiaj wlazłam w nich do rzeki ) i mnie rodzice puszczą to mogę jechać
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.