Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

OK, niech będzie 10:30 :) Myślę, że tak dwie godzinki możemy pokręcić bez szarpania.

co tak pozno ruszacie jak nie pojade wczesniej to dołącze do was

Napisano

16-18 daje perspektywe...

Racja. Także wypatrujmy kawałka słońca lub suchego asfaltu :D

Z Mateuszem jedziemy do Radzionkowa obejrzeć trasę niedzielnego maratonu. Wyjazd o 15:00 z pl. Piastów. Tempo spokojne. Pisze się ktoś. :)

Napisano

Racja. Także wypatrujmy kawałka słońca lub suchego asfaltu :D

Z Mateuszem jedziemy do Radzionkowa obejrzeć trasę niedzielnego maratonu. Wyjazd o 15:00 z pl. Piastów. Tempo spokojne. Pisze się ktoś. :)

jade z wami

Napisano

To jak, kto się w końcu wybiera do Radzionkowa? :)

Ja już jestem zapisana.

najwyżej mógłbym pojechać tak obejrzeć...bo nie mam kasku ani roweru mtb...bo mnie tam do ścigania nie ciągnie...no chyba że to trasa dla każdego-tzn amatorów-z dowolnym rowerem...

Napisano

...limit wyczerpany, dozgonnie :D

uderza ktos jutro na objazd radzionkowa albo gdziekolwiek indziej w teren? tempo luzne bez spiny, srednia dojazdowo po asfalcie najlepiej tak 25-30

preferowany start okolo 10:30

Napisano

To proponowałbym start o godz. 9:00, żeby tam na spokojnie zajechać bo trasy nie znam za bardzo:) i żeby jeszcze czas był na robote papierkową na miejscu :)

No i na spokojnie wracamy z pucharami, medalami i hostessami na ramach :D:P

Napisano

To proponowałbym start o godz. 9:00, żeby tam na spokojnie zajechać bo trasy nie znam za bardzo:) i żeby jeszcze czas był na robote papierkową na miejscu :)

No i na spokojnie wracamy z pucharami, medalami i hostessami na ramach :D:P

ok tak zrobimy

Napisano

Dzięki, damy z siebie wszystko ;)

i jak tam po zawodach...jakie miejsca...ja tam byłem tak obczaić ale inną trasą jechałem,ale was niestety nie spotkałem

Napisano

i jak tam po zawodach...jakie miejsca...ja tam byłem tak obczaić ale inną trasą jechałem,ale was niestety nie spotkałem

Na zawodach naprawde fajnie. Można sprawdzić swoje umiejętności i dobrze przetrzeć płucko :P

Tętno skacze już na pierwszym podjezdzie i tak, aż do końca.

Jeżeli chodzi o wyniki to Ewa  w swojej kategorii zajeła miejsce na szczycie pudła (gratuluje raz jeszcze), a ja i Rafał czekamy na wyniki

To tak w skrócie :)

Napisano

Na zawodach naprawde fajnie. Można sprawdzić swoje umiejętności i dobrze przetrzeć płucko :P

Tętno skacze już na pierwszym podjezdzie i tak, aż do końca.

Jeżeli chodzi o wyniki to Ewa  w swojej kategorii zajeła miejsce na szczycie pudła (gratuluje raz jeszcze), a ja i Rafał czekamy na wyniki

To tak w skrócie :)

no zgadzam sie nie było tam łatwo ale bylo warto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...