Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ogolnie prognoza pogody wskazuje na to, ze chyba nigdzie nie pojedziemy, no ale...moze sie cos zmieni i burza z opadem przyjdzie po 20

Napisano

Witam, takie wstępne pytanko... czy byliby jacyś chętni na sobotni wyjazd do Pszczyny ? Wycieczka spokojna, głównie asfalt.

wstępnie chętny...

Napisano

Witam, takie wstępne pytanko... czy byliby jacyś chętni na sobotni wyjazd do Pszczyny ? Wycieczka spokojna, głównie asfalt.

ja niestety odpadam bo nie bede miał na tyle czasu w sobote

Napisano

Proponuję sobotę bo wg. mało wiarygodnej prognozy pogody będzie w miarę ładnie, a w niedzielę już nie.. wszystko się może jeszcze zmienić. Piszę wstępnie bo znowu mnie przeziębienie męczy i nie wiem czy będę w stanie jechać choć chęci są :)

Napisano

Witajcie w ten "piękny" letni dzień :laugh: Pomimo aury, jest ktoś chetny dzisiaj na przejażdżkę około 17:30? Miejsce "zbiorcze" - lotnisko.

Napisano

Witajcie w ten "piękny" letni dzień :laugh: Pomimo aury, jest ktoś chetny dzisiaj na przejażdżkę około 17:30? Miejsce "zbiorcze" - lotnisko.

Ja do weekendu pass. Uważaj na burzę :)

Napisano

Ja do weekendu pass. Uważaj na burzę :)

Spoko :thumbsup: Za chłodno na burze, przejrzałam zaktualizowane prognozy. Może dziś ktoś dosiada swego rumaka koło 18:30?

Napisano

Spoko :thumbsup: Za chłodno na burze, przejrzałam zaktualizowane prognozy. Może dziś ktoś dosiada swego rumaka koło 18:30?

Ja dziś wieczorem na spinning także odpadam, ale widzę, że Ty Natalia masz bardzo ambitne plany rowerowe, że tak codziennie jeździsz :) To tak dla siebie i ogólnej poprawy kondycji czy masz też jakiś inny cel?

Napisano

a jutro jedziesz do tej Pszczyny?

Cześć, pogoda mnie przekonała, że jednak to kiepski pomysł. Pobrykam tylko lokalnie ale nie wiem o której i pewnie sam.

Napisano

Ja dziś wieczorem na spinning także odpadam, ale widzę, że Ty Natalia masz bardzo ambitne plany rowerowe, że tak codziennie jeździsz :) To tak dla siebie i ogólnej poprawy kondycji czy masz też jakiś inny cel?

:) LoveLEK póki co traktuję amatorsko. Moimi głównymi sportami są kulturystyka i biegi. Fakt - pasja rowerowa coraz bardziej się rozwija, więc niczego nie wykluczam. Daję się jej ponosić a gdzie mnie zaniesie... zobaczymy :)

Napisano

Reflektowałby ktoś na MISTRZOSTWA  ŚLĄSKA W KOLARSTWIE GÓRSKIM AMATORÓW FAMILY CUP 2013 w Radzionkowie?

Blisko jest to można by było rowerkiem rozgrzewke zrobić jadąc tam na miejsce, a pogoda ma być  :)

Napisano

Reflektowałby ktoś na MISTRZOSTWA  ŚLĄSKA W KOLARSTWIE GÓRSKIM AMATORÓW FAMILY CUP 2013 w Radzionkowie?

Blisko jest to można by było rowerkiem rozgrzewke zrobić jadąc tam na miejsce, a pogoda ma być  :)

Dobrze gada! Zróbmy sobie wspólną wyprawę na te zawody! Trasa jest bardzo prosta i nie wymaga jakichś specjalnych umiejętności technicznych, a teren idealny, żeby sobie zrobić piknik na miejscu :)

Napisano

wstępnie pisze sie na to

Napisano

pojade, trzeba przetrzec pluco :) mozna zapisac sie na miejscu?

Tak, można zapisać się na miejscu :) wtedy dwie dyszki to kosztuje, a przelewem piętnaście złociszy.

Fajnie, że ekipa się zbiera ;)

Napisano

gliwickim targiem 10:30 :) na jak dlugo planujesz? tempo nizsze, niz ostatnio prosze, bo bede jeszcze bardziej zmiazdzony, poza tym moze ktos sie dolaczy :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...