Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

To jak Panowie, jutro godzina 9:00 przy pętelce tramwajowej? :)

Raczej przez tą pogode to tylko szaleństwa na asfalcie zostają  :/

tak idziemy na szose jeśli pogoda pozwoli

Napisano

Dobra tym co biorą udzial w 360 Gliwice życze powodzenia;p  i  do zobaczenia przy kajakach ;p

Napisano

Dzisiaj się okazało, że nawet bez wcześniejszego umawiania się można sobie razem fajnie pokręcić :D

Ale pewnie prościej będzie się spotkać mając zaplanowane miejsce i godzinę spotkania ;) Kto jutro po południu (ale tak nie za późno) gdzieś śmiga?

Napisano

to wstępnie o 16:15(20) przy pętli?

jak by mnie nie było to dzwoń: 661880789 bo hamulec musze ogarnąć jeszcze :)

Ok, do zobaczenia :)

Napisano

Witajcie :)

Ma ktoś jutro chęć jechać o godz. 9.00 (przy pętli tramwajowej) przez lasy na Kędzierzyn K.?

Pogoda ma dopisać :)

Napisano

Natan sie pomylil - 9.30 petla tramwajowa, lecimy szutrami i lasami na halde w trachach....zapisy otwarte :D

A ta hałda jeszcze "działa"? Jak tam ostatnio byłam (w zimie) to była nieźle rozkopana :(

Napisano

przyjado, zobaczo, objado i najwyzej obioro inny kurs :) szkoda byloby takiej miejscowki 

aha - tempo bez spiny, moze srednia ponizej 20 nie wyjdzie, ale 30 nie przekroczymy :)

Napisano

Witajcie,

Oj, ja niestety nie dałam rady dziś z rana jechać z Wami. Mam trening siłowy, więc dopiero gdzieś koło 15tej dosiądę rumaka :icon_wink: Jak ktoś będzie o tej porze gdzieś się wybierać niech da znać :)

Do miłego!!

Napisano

Czy ktoś jutro byłby chętny na przejażdżkę  tak po 16:00 teraz jest długo jasno ....

Przygotowuję się na wyjazd do Krakowa 30.06 i taki codzienny trening koniecznie potrzebny.

Czekam na chętnych jak nie w poniedziałek to we wtorek też o tej porze.

Napisano

ja w tym tyg chetny niemal codziennie, ale interesuje mnie spokojna jazda wypoczynkowa - mniej wiecej do 1,5-2h i tempo w okolicach 25-28 po plaskich szutrach, max 30...raczej bez szarpania sie po trudnym terenie, a przynajmniej nie caly czas, jak gra, to pisze sie na wt

Napisano

Ja toże :) tak bliżej 17:00 i raczej spokojnie. Tak w ogóle to pasuje mi prawie każdy dzień od ok.18:00, więc jak komuś pasuje ta pora to można się umawiać np.przy lotnisku i gdzieś ruszyć :)

Napisano

Witam, takie wstępne pytanko... czy byliby jacyś chętni na sobotni wyjazd do Pszczyny ? Wycieczka spokojna, głównie asfalt.

Napisano

Witam, takie wstępne pytanko... czy byliby jacyś chętni na sobotni wyjazd do Pszczyny ? Wycieczka spokojna, głównie asfalt.

Cześć,

Niestety inne plany ale chętnie poproszę o traskę jaką pojedziesz.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...