Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to już było w I stronę, nie? Adi zapytał o drogę i nie dość, że nie odpowiedzieli to jeszcze się przyczepili :P

a to ja o tym nie słyszałem o co sie doczepili?

Napisano

Wiozłeś na kole tego gościa na szosie, którego minęliśmy? :D

Tak wiozłem :D. Potem sie wkurzył zaczał coś gadać do mnie i mnie wyprzedził zły :D. No i po chwili ja go wyprzedziłem i tak do ronda jechaliśmy. Później znów coś wykrzykiwał, ale już skręcałem na rondzie to mu jeszcze pomachałem :)

Sprawdzałem na GPS-ie. Nasza średnia 29 km/h.

Napisano

Tak wiozłem :D. Potem sie wkurzył zaczał coś gadać do mnie i mnie wyprzedził zły :D. No i po chwili ja go wyprzedziłem i tak do ronda jechaliśmy. Później znów coś wykrzykiwał, ale już skręcałem na rondzie to mu jeszcze pomachałem :)

no to niezłą srednią udało sie zrobic za pare miesiecy robimy tam 31

Napisano

Hahaha! Dziwisz się? Ludzi na szosie się na góralu nie wyprzedza :P

U mnie na liczniku było do Gliwic 29,5, także gdybyśmy nie stawali i zwalniali co chwilę to ponad 30 spokojnie dalibyśmy radę (tzn Wy dalibyscie radę, a ja bym się dalej wiozła na kole :D)

Napisano

Pewnie wkurzyło go to, że jak go wyprzedzałem to powiedziałem mu "Dzień dobry" prosto w oczy :D i to go zmobilizowało do wykorzystania wąskich oponek w swoim rowerze :D.

Napisano

a to ja o tym nie słyszałem o co sie doczepili?

bo myśleli że ja ta autostradą chce jechać,a potem że niby lampki nie mam...a od 2013 wystarczy w dzień 

mieć tylko tylną...ale widzieli że mi tylko o ta droge chodzi to odpuscili...a ja naprtawde nie wiedziałem gdzie jechać a byłem od was rzut kamieniem...

Pewnie wkurzyło go to, że jak go wyprzedzałem to powiedziałem mu "Dzień dobry" prosto w oczy :D i to go zmobilizowało do wykorzystania wąskich oponek w swoim rowerze :D.

Napisano

I ja się melduję :) Jak na początek to fakt, ostro jak dla mnie, mam nadzieję, ze za miesiąc już będę w lepszej formie. W końcu to dopiero początek sezonu a głównym mym sportem to biegi i siłowe. W tygodniu z chęcią się wybiorę z kimś na jakiś trening popołudniowy :) Nawet nie wiedziałam, ze tak piękne okolice tu są! :rolleyes:

Napisano

Natan Nie wiem czy dasz wiarę ale dokładnie w miejscu gdzie przylepiłem Twoja łatkę odkryłem wczoraj wieczorem kolejną dziurę :P

Napisano

Natan Nie wiem czy dasz wiarę ale dokładnie w miejscu gdzie przylepiłem Twoja łatkę odkryłem wczoraj wieczorem kolejną dziurę :P

:D

Albo dziura sie przesuneła ;):D

Napisano

Ja mogę lecz  ja nie  cisnę jak reszta ;p Średnia to tak  waha się pomiędzy 20 ;p

Napisano

Ja mogę lecz  ja nie  cisnę jak reszta ;p Średnia to tak  waha się pomiędzy 20 ;p

Spokoojnie! Ja rowniez nie należę do "cisnących" :) 18:45 przy lotnisku wtedy. Jak ktoś jeszcze chętny no problemos :)

Napisano

ok  mi pasi  wezmę światła jak by co ;p możemy  tam koło samolotu  się ugadać ;p

Napisano

Spokoojnie! Ja rowniez nie należę do "cisnących" :) 18:45 przy lotnisku wtedy. Jak ktoś jeszcze chętny no problemos :)

Dobra, jak ktoś chętny będę tam krążyć przy lotnisku o 18:45. Znak rozpoznawczy: czarne spodenki i koszulka + ciemnoróżowy plecak. Do zobaczenia! :)

Napisano

Dajcie później znać gdzie dotarliście :) Ja dzisiaj córę szkoliłem w jeździe więc też poniekąd rowerowy wieczór miałem.

Napisano

To można jakoś wcześniej wtedy dać znać po prostu. W środę nie wiem jak się wyrobię, ale jak już to ok.18tej. Czwartek będę miała luźniejszy i z chęcią jak znajdą się chetni na dłuższy wypadzik można się zgadać :) Dzisiaj to taki regeneracyjna przejażdżka. No i wreszcie udało mi się odbłocić rumaka :)

Napisano

Hmm nie mówię, że z dnia na dzień, jakiś weekend można by było poskoczyć. Rafał, Piotrek co wy na to?

Jak coś to zapraszam w mojej okolice też jest gdzie pojeździć fajnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...