rafalllll Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 No to już było w I stronę, nie? Adi zapytał o drogę i nie dość, że nie odpowiedzieli to jeszcze się przyczepili a to ja o tym nie słyszałem o co sie doczepili?
goldziu Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 no no, widze, że ciekawie było, jakieś problemy z psami zaluje, ze nie jechałem
Natan811 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Wiozłeś na kole tego gościa na szosie, którego minęliśmy? Tak wiozłem . Potem sie wkurzył zaczał coś gadać do mnie i mnie wyprzedził zły . No i po chwili ja go wyprzedziłem i tak do ronda jechaliśmy. Później znów coś wykrzykiwał, ale już skręcałem na rondzie to mu jeszcze pomachałem Sprawdzałem na GPS-ie. Nasza średnia 29 km/h.
rafalllll Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Wiozłeś na kole tego gościa na szosie, którego minęliśmy? Tak wiozłem . Potem sie wkurzył zaczał coś gadać do mnie i mnie wyprzedził zły . No i po chwili ja go wyprzedziłem i tak do ronda jechaliśmy. Później znów coś wykrzykiwał, ale już skręcałem na rondzie to mu jeszcze pomachałem Sprawdzałem na GPS-ie. Nasza średnia 29 km/h. no to niezłą srednią udało sie zrobic za pare miesiecy robimy tam 31
mewek Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Wiozłeś na kole tego gościa na szosie, którego minęliśmy? Tak wiozłem . Potem sie wkurzył zaczał coś gadać do mnie i mnie wyprzedził zły . No i po chwili ja go wyprzedziłem i tak do ronda jechaliśmy. Później znów coś wykrzykiwał, ale już skręcałem na rondzie to mu jeszcze pomachałem Sprawdzałem na GPS-ie. Nasza średnia 29 km/h. Hahaha! Dziwisz się? Ludzi na szosie się na góralu nie wyprzedza U mnie na liczniku było do Gliwic 29,5, także gdybyśmy nie stawali i zwalniali co chwilę to ponad 30 spokojnie dalibyśmy radę (tzn Wy dalibyscie radę, a ja bym się dalej wiozła na kole )
Natan811 Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 Pewnie wkurzyło go to, że jak go wyprzedzałem to powiedziałem mu "Dzień dobry" prosto w oczy i to go zmobilizowało do wykorzystania wąskich oponek w swoim rowerze .
jassssss Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 a to ja o tym nie słyszałem o co sie doczepili? bo myśleli że ja ta autostradą chce jechać,a potem że niby lampki nie mam...a od 2013 wystarczy w dzień mieć tylko tylną...ale widzieli że mi tylko o ta droge chodzi to odpuscili...a ja naprtawde nie wiedziałem gdzie jechać a byłem od was rzut kamieniem... Pewnie wkurzyło go to, że jak go wyprzedzałem to powiedziałem mu "Dzień dobry" prosto w oczy i to go zmobilizowało do wykorzystania wąskich oponek w swoim rowerze .
NatSPORT Napisano 5 Maja 2013 Napisano 5 Maja 2013 I ja się melduję Jak na początek to fakt, ostro jak dla mnie, mam nadzieję, ze za miesiąc już będę w lepszej formie. W końcu to dopiero początek sezonu a głównym mym sportem to biegi i siłowe. W tygodniu z chęcią się wybiorę z kimś na jakiś trening popołudniowy Nawet nie wiedziałam, ze tak piękne okolice tu są!
yellowfox Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Natan Nie wiem czy dasz wiarę ale dokładnie w miejscu gdzie przylepiłem Twoja łatkę odkryłem wczoraj wieczorem kolejną dziurę
Natan811 Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Natan Nie wiem czy dasz wiarę ale dokładnie w miejscu gdzie przylepiłem Twoja łatkę odkryłem wczoraj wieczorem kolejną dziurę Albo dziura sie przesuneła
NatSPORT Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Ma ktoś dziś ochotę na przejażdżkę wieczorkiem - tak koło 18:00? Jakieś 1,5, góra 2 godzinki lightowo.
Sins Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Ja mogę lecz ja nie cisnę jak reszta ;p Średnia to tak waha się pomiędzy 20 ;p
NatSPORT Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Ja mogę lecz ja nie cisnę jak reszta ;p Średnia to tak waha się pomiędzy 20 ;p Spokoojnie! Ja rowniez nie należę do "cisnących" 18:45 przy lotnisku wtedy. Jak ktoś jeszcze chętny no problemos
Sins Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 ok mi pasi wezmę światła jak by co ;p możemy tam koło samolotu się ugadać ;p
NatSPORT Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Spokoojnie! Ja rowniez nie należę do "cisnących" 18:45 przy lotnisku wtedy. Jak ktoś jeszcze chętny no problemos Dobra, jak ktoś chętny będę tam krążyć przy lotnisku o 18:45. Znak rozpoznawczy: czarne spodenki i koszulka + ciemnoróżowy plecak. Do zobaczenia!
jassssss Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 o to lipka...a mogłem czaic na forum...choć po wczorajszym to moze lepiej dać się mięśniom zregenerować....
rabiron Napisano 6 Maja 2013 Autor Napisano 6 Maja 2013 Dajcie później znać gdzie dotarliście Ja dzisiaj córę szkoliłem w jeździe więc też poniekąd rowerowy wieczór miałem.
rafalllll Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Adi nie jesteś sam też sie spoznilem na maly wypad
Sins Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 Jeszcze nie raz będzie ;p ja myślę coś w środę popedałować ;p
NatSPORT Napisano 6 Maja 2013 Napisano 6 Maja 2013 To można jakoś wcześniej wtedy dać znać po prostu. W środę nie wiem jak się wyrobię, ale jak już to ok.18tej. Czwartek będę miała luźniejszy i z chęcią jak znajdą się chetni na dłuższy wypadzik można się zgadać Dzisiaj to taki regeneracyjna przejażdżka. No i wreszcie udało mi się odbłocić rumaka
Natan811 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Może Góra Św. Anny wypad? Witaj. Ja dziś nie dam rady, ale chętnie czwartek lub piątek.
mewek Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Może Góra Św. Anny wypad? A ja bym pojechała gdzieś indziej. Na Ance byliśmy dwa dni temu.
biker90 Napisano 7 Maja 2013 Napisano 7 Maja 2013 Hmm nie mówię, że z dnia na dzień, jakiś weekend można by było poskoczyć. Rafał, Piotrek co wy na to? Jak coś to zapraszam w mojej okolice też jest gdzie pojeździć fajnie
rabiron Napisano 8 Maja 2013 Autor Napisano 8 Maja 2013 ktoś jedzie dzisiaj koło 18-tej? ok 2h np tworôg mały
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.