Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Mi też pasuje godz. 9:00. Tylko teraz gdzie sie spotykamy?

dawaj jakieś miejsce bo dołacze do was gdzieś  po drodze koło mnie

Napisano

Jest ktoś chętny ok.18tej naprzejażdżkę?

18:00 to dość późno, ja właśnie wychodzę i będę kręcić wzdłuż autostrady :)

Napisano

18:00 to dość późno, ja właśnie wychodzę i będę kręcić wzdłuż autostrady :)

Heja :)

Właśnie myślę o tamtych okolicach, ale dziś mam akurat tak czas, na jakieś dwie godzinki popołudniu. Czmycham na siłkę teraz ;) Jak co daj znać, czy będziesz miała ochotę popołudniu porowerować ze mną :)

Napisano

Jest ktoś chętny ok.18tej naprzejażdżkę?

Zakładając, że ta 18-ta to będzie bardziej 17-ta :) to można asfaltowo skoczyć do Chudowa dla odmiany. W sumie też wyjdzie ok 30km.

Napisano

Zakładając, że ta 18-ta to będzie bardziej 17-ta :) to można asfaltowo skoczyć do Chudowa dla odmiany. W sumie też wyjdzie ok 30km.

dajcie znać jak pojedziecie to może pojade z wami tylko podajcie godzine

Napisano

Ja właśnie kombinuję, żeby pokręcić 1,5 godz w luźnym tempie. Jak coś to się piszę, tylko poproszę o dokładne info:

gdzie i o której zbiórka.

Napisano

To się spóźniłem na  luźna przejażdżkę ;p  jak ktoś jeszcze chętny  to właśni e się zbieram ;D

Napisano

A jak jutro? Gdzie się zbieramy? Przy cmentarzu centralnym? 9:00?

Stamtąd można polami i lasami przez Kozłów -> Rachowice -> Łączę -> Ujazd i potem albo przez Zalesie i Lichynię drogą, albo (to jest trochę naokoło) ścieżką rowerową przez Stary Ujazd, Zimną Wódkę, Klucz, Czarnocin, albo jeszcze też można przez Łąki Kozielskie, ale tamtej trasy nie znam. Generalnie opcji jest dużo :D Którędy jedziemy?

Napisano

Jasne, może być godz. 9:00 przy cmentarzu :)

Ja bym proponował jutro szose, bo w lesie byłem dwa dni temu i jest naprawde dużo błota, a od tamtego czasu deszcz nas nie opuszczał, także upierałbym sie przy szosie ;)

Napisano

Szosą, to znaczy jak? Bo ja zawsze przez Łączę jeździłam i nie wiem jak można szosą na Ankę dotrzeć :D A patrząc na mapę to na myśl przychodzi A4 :P

Przez Pyskowice?

Napisano

siemka, znam te tereny jak własną kieszeń :)

może też się dołączę ;)

Spoko, to będziemy czekać przy cmentarzu :), a stamtąd pojedziemy na Brzezinke po Rafała.

Po ostatniej wyprawie udaje się teraz suszyć buty... specjalną suszarką...do włosów :D

Napisano

Niestety nie dam rady juro wygospodarować tyle czasu żeby skoczyć na Annaberg :(

A w lasach jest cudnie, piękne rozlewiska i błotne kąpiele. Wrócić z czystą twarzą to jak ponieść klęskę :D

Napisano

Spoko, to będziemy czekać przy cmentarzu :), a stamtąd pojedziemy na Brzezinke po Rafała.

Po ostatniej wyprawie udaje się teraz suszyć buty... specjalną suszarką...do włosów :D

ok ja dołacze w Brzezince więc do jutra

Szosą, to znaczy jak? Bo ja zawsze przez Łączę jeździłam i nie wiem jak można szosą na Ankę dotrzeć :D A patrząc na mapę to na myśl przychodzi A4 :P

Przez Pyskowice?

spokojnie nie bedzie żadnych A4 są tam w miare spokojne drogi

Napisano

A w lasach jest cudnie, piękne rozlewiska i błotne kąpiele. Wrócić z czystą twarzą to jak ponieść klęskę :D

Ok, przekonaliście mnie, jedziemy szosą :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...