Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rafał, chyba masz racje :(

Hmm, to może jutro na Anke świątecznym tempem?

To taka luźna propozycja :)

może być Anka zostaje nam jeszcze tylko pogoda bo jak bedzie mocno lało to też bedzie kiepsko

Napisano

Rafał, chyba masz racje :(

Hmm, to może jutro na Anke świątecznym tempem?

To taka luźna propozycja :)

Ja jutro odpuszczam mam niski water resistant :).  Dzisiaj nam się udało z brakiem deszczu na 2h przejażdżce i powietrze orzeźwiające było czego i Wam życzę :)

Napisano

Jednak nie ma co obserwować pogody, bo cały dzień może być tak samo. Jedynie co może nas spotkać to burzyczka z ciepłym deszczem :D

To jak? Atakujemy Anke? Jak tak to o ktòrej godzine :)

Napisano

Jednak nie ma co obserwować pogody, bo cały dzień może być tak samo. Jedynie co może nas spotkać to burzyczka z ciepłym deszczem :D

To jak? Atakujemy Anke? Jak tak to o ktòrej godzine :)

widzisz co sie wlasnie dzieje za oknem deszcz na sam start troche nie bardzo

Napisano

Już przestało padać.

Jak coś to ja jadę o 13, szkoda dnia ;)

daj mi znać jak bedziesz kolo waryńskiego to dołącze gdzieś po drodze

Napisano

Byliśmy w połowie drogi jak zaczeło lać i szybko zrobiło sie chłodno także trzeba będzie zrobić następne podejście.

A łatek by nam na bank starczyło, nawet specjalnie po gwoździach jeździliśmy :D

Napisano

Byliśmy w połowie drogi jak zaczeło lać i szybko zrobiło sie chłodno także trzeba będzie zrobić następne podejście.

A łatek by nam na bank starczyło, nawet specjalnie po gwoździach jeździliśmy :D

też mnie dorwał ten deszcz

Napisano

Jakbyście się na tą Ankę rano w niedzielę wybierali to też jestem chętna :) Pogoda ma być rowerowa, także nic tylko jechać!

Napisano

Jakbyście się na tą Ankę rano w niedzielę wybierali to też jestem chętna :) Pogoda ma być rowerowa, także nic tylko jechać!

jaka godzina by Ci pasowała

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...