Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Jako, że wyczerpały mi się tematy rozmów podczas samotnych przejażdżek :)

szukam ekipy do weekendowych i popołudniowych wypadów w okolicach Gliwic (Sikornik).

Trasy 30-60km, tempo spokojne :). Pozdrawiam.

Witaj,

Jestem tu nowa i także szukam ludzi do wspólnych przejażdżek dwukołowcem po okolicach. Mieszkam tu od 2cch lat, więc znam tylkko okolice Gliwic, gdzie mieszkam. Akurat w okolicach Sikornika często roweruję popoludniami i wieczorami :)) Pozdrawiam!

Napisano

Witaj,

Jestem tu nowa i także szukam ludzi do wspólnych przejażdżek dwukołowcem po okolicach. Mieszkam tu od 2cch lat, więc znam tylkko okolice Gliwic, gdzie mieszkam. Akurat w okolicach Sikornika często roweruję popoludniami i wieczorami :)) Pozdrawiam!

No to zapraszam w imieniu swoim i kolegów ;) Nie ma problemu żeby się podłączyć do naszych wypadów weekendowych. W tygodniu to raczej samotne przejażdżki robię więc towarzystwo mile widziane. Zawsze możesz dać znać na forum lub priv i coś się zorganizuje.

Jutro ma ktoś ochotę na wyskok około 10-tej ? pogoda chmurna ale ciepło i niby opadów do 17-tej być nie powinno.

Napisano

Witaj,

Witaj Natalio :)

Napisano

No to zapraszam w imieniu swoim i kolegów ;) Nie ma problemu żeby się podłączyć do naszych wypadów weekendowych. W tygodniu to raczej samotne przejażdżki robię więc towarzystwo mile widziane. Zawsze możesz dać znać na forum lub priv i coś się zorganizuje.

Jutro ma ktoś ochotę na wyskok około 10-tej ? pogoda chmurna ale ciepło i niby opadów do 17-tej być nie powinno.

Rafał ja raczej jutro przed 17 pokręce 40 ;) tak dla relaksu też :)

Napisano

no widze że wreszcie zrobił sie tu ruch ja jutro odpadam chyba że ktoś jedzie kolo 17 ale można sie zgadać na piątek są chętni na piątek (obecność obowiązkowa)

Napisano

no widze że wreszcie zrobił sie tu ruch ja jutro odpadam chyba że ktoś jedzie kolo 17 ale można sie zgadać na piątek są chętni na piątek (obecność obowiązkowa)

Ja się pisze na piątek :). Można by wyjechać o 9:00 i jechać na Kędzierzyn na żwirowiska. Fajnie ścieżki tam są ;). To będzie niecałe 100km w obie strony.

Co myślicie?

Napisano

Ja się pisze na piątek :). Można by wyjechać o 9:00 i jechać na Kędzierzyn na żwirowiska. Fajnie ścieżki tam są ;). To będzie niecałe 100km w obie strony.

Co myślicie?

no to już  jest nas dwóch teraz trzeba tylko poczekać na reszte może uda sie zebrać taką ekipe co dzisiaj mijaliśmy

Napisano

no to już jest nas dwóch teraz trzeba tylko poczekać na reszte może uda sie zebrać taką ekipe co dzisiaj mijaliśmy

No to potrzebujemy jeszcze ze 128 zapalonych rowerzystów :D

Napisano

W piątek będzie mokro i zimno jakby rzekł stary zrzęda siejący defetyzm :)

Ja w każdym razie jutro o 11-tej wyruszę z Sikornika. Jak ktoś ma ochotę to priv.

Napisano

W piątek będzie mokro i zimno jakby rzekł stary zrzęda siejący defetyzm :)

Ja w każdym razie jutro o 11-tej wyruszę z Sikornika. Jak ktoś ma ochotę to priv.

Ja się piszę na wypad z Sikornika, ale wyrobię się najwcześniej o 12:00. Gdzie zamierzasz ruszyć? Prognozy co prawda nieciekawe, ale jak dla mnie najważniejsze aby burz nie było i nie lało :icon_confused:

Napisano

Można o dwunastej. A szczerze mówiąc nie mam planu a właściwie to mam kilka i nie wiem co wybrać :) może zalew rybnicki albo rudy lub gdziekolwiek spokojne tempo max 60km . Nie wiem jak jest w lesie z błotem.

Napisano

Jezdzicie w okolicy rudy Śląskiej? Od wtorku jestem tam w delegacji przez kilka tygodni to chętnie bym pozwiedzal okolice ;-)

Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

Napisano

Jezdzicie w okolicy rudy Śląskiej? Od wtorku jestem tam w delegacji przez kilka tygodni to chętnie bym pozwiedzal okolice ;-) Wysyłane z mojego XT910 za pomocą Tapatalk 2

trochę za daleko na wypady w tygodniu .. zaatakuj Yellowfoxa

Napisano

i jak tam ludzie jest ktoś chętny jutro na jakiś wypad (jeśli pogoda  pozwoli)

Cześć :)

Ja chętny jestem oczywiście :)

To na ten Kedzierzyn możemy pojechać pózniej, o jakiejś innej godzinie. Można zaproponować godzine żeby pasowała :)

Ja pozwoliłem sobie na wypad do lasu na 1,5 godzinki i nie powiem jest mega błoto, ale fajnie :)

Napisano

Ja dzisiaj standardowo godzinka wzdłuż autostrady.

Jutro planuję jakiś wypad rano, ok 8-9 bo przed 12 muszę być w domu.

Napisano

Ja dzisiaj standardowo godzinka wzdłuż autostrady.

Jutro planuję jakiś wypad rano, ok 8-9 bo przed 12 muszę być w domu.

Ahaa to jednak Ciebie mijałem przy autostradzie, załapałem dopiero po chwili, ale gdy się obróciłem już Cię nie było :)...no tak jak się pędzi jak burza :)

Napisano

Ahaa to jednak Ciebie mijałem przy autostradzie, załapałem dopiero po chwili, ale gdy się obróciłem już Cię nie było :)...no tak jak się pędzi jak burza :)

Haaah, Ty mi się też znajomy wydawałeś, ale za bardzo byłam zamyślona, żeby sobie skojarzyć, że to Ty :D

Btw, ja tam dzisiaj nie pędziłam bo miałam regenerację :P

Napisano

Cześć :)

Ja chętny jestem oczywiście :)

To na ten Kedzierzyn możemy pojechać pózniej, o jakiejś innej godzinie. Można zaproponować godzine żeby pasowała :)

Ja pozwoliłem sobie na wypad do lasu na 1,5 godzinki i nie powiem jest mega błoto, ale fajnie :)

wiesz co jutro to trzeba bedzie przeprosić sie z asfaltem bo bedzie masakra

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...