Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witajcie.

Ma ktoś jutro ochotę na długą leśną traske :)

Cześć, ja odpadam dzisiaj się wykończyłem nad zalewem i późniejszym błądzeniem stąd nie chcę przeginać :)

a nie chcę straszyć ale jutro już pogoda nie będzie taka przyjemna...

Napisano

taka mała rada ogólnie do wszystkich na tym temacie...jak chceta żeby ktoś z wami jechał to piszcie o tym wcześniej dwa trzy dni,bo pisanie o 21 w piątek z zamiarem jazdy w sobotę o 9 to jest za późno... 

Napisano

taka mała rada ogólnie do wszystkich na tym temacie...jak chceta żeby ktoś z wami jechał to piszcie o tym wcześniej dwa trzy dni,bo pisanie o 21 w piątek z zamiarem jazdy w sobotę o 9 to jest za późno... 

Czy wyjazdy w weekend są czymś tak zaskakującym ? ...Gdzie napisałem, że o 9-tej ?

Odpowiedź w stylu:

"może bym byl chętny,ale to już chyba nie dzisiaj..."

ma prowokować do słów zachęty i pogłaskania po główce ?

Ja nie uzależniam swoich wyjazdów od towarzystwa a na pewno nie chcę nikogo zmuszać do nich.

I taka drobna uwaga - pisz w swoim imieniu, zamiast:

.jak chceta żeby ktoś z wami jechał

pisz:

jak chcecie abym z Wami pojechał

Napisano

Czy wyjazdy w weekend są czymś tak zaskakującym ? ...Gdzie napisałem, że o 9-tej ?

Odpowiedź w stylu:

"może bym byl chętny,ale to już chyba nie dzisiaj..."

ma prowokować do słów zachęty i pogłaskania po główce ?

Ja nie uzależniam swoich wyjazdów od towarzystwa a na pewno nie chcę nikogo zmuszać do nich.

I taka drobna uwaga - pisz w swoim imieniu, zamiast:

.jak chceta żeby ktoś z wami jechał

pisz:

jak chcecie abym z Wami pojechał

tak-wyjazdy w wekeend są czym zaskakującym,przecież nie jestem jasnowidz i nie wiem czy ktoś będzie jechał czy nie,a jak sie napisze o czyms wcześniej to nie powiesz mi że to jest źle,

post nie dotyczył ciebie,tylko ogólnie wszelkich starych i nowych osób na tym temacie,przeczytaj sobie inne propozycje wyjazdów,a skumasz o co mi chodziło...

napisałem to po to,aby wlaśnie zwiekszyc szanse na jechanie skimś,po to przecież istnieje ten temat,aby gdzieś razem wyskoczyć,i tylko mi chodziło tyle i aż tyle...

a wiadomo,że jak ktoś chce jechać samemu,to nie musi o tym pisać,i poprostu rusza w drogę...

może bym byl chętny,ale to już chyba nie dzisiaj-było zwykłym zapytaniem i oczekiwaniem odpowiedzi,liczeniem na to że jednak ktoś sie jeszcze odezwie...kurna nie poznaje kolegi...a sie znamy...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...