goldziu Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Witajcie. Ma ktoś jutro ochotę na długą leśną traske Jestem chętny, tylko o której?
Natan811 Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Jestem chętny, tylko o której? Cześć Może godz. 9:00 lub 10:00 przy pętli tramwajowej?
goldziu Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Odpada O 11 muszę być rowerem w szkole. Będzie błoto jak dalej popada. Innym razem
rafalllll Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 ludzie ma ktoś skuwacz do łańcucha bo jest pilnie potrzebny
Natan811 Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Rafał, chętnie bym pomògł ale nie nie mam.
rafalllll Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 też muszę kupić mogę spinkę pożyczyć jusz mam ale dzieki wam
rabiron Napisano 27 Kwietnia 2013 Autor Napisano 27 Kwietnia 2013 Witajcie. Ma ktoś jutro ochotę na długą leśną traske Cześć, ja odpadam dzisiaj się wykończyłem nad zalewem i późniejszym błądzeniem stąd nie chcę przeginać a nie chcę straszyć ale jutro już pogoda nie będzie taka przyjemna...
Natan811 Napisano 27 Kwietnia 2013 Napisano 27 Kwietnia 2013 Jak dla mnie pogoda nie ma żadnego znaczenia Może się ktoś jeszcze skusi
rafalllll Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Mariusz ja jade ale troche póżniej bo nie wyrobie sie
jassssss Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 taka mała rada ogólnie do wszystkich na tym temacie...jak chceta żeby ktoś z wami jechał to piszcie o tym wcześniej dwa trzy dni,bo pisanie o 21 w piątek z zamiarem jazdy w sobotę o 9 to jest za późno...
rabiron Napisano 28 Kwietnia 2013 Autor Napisano 28 Kwietnia 2013 taka mała rada ogólnie do wszystkich na tym temacie...jak chceta żeby ktoś z wami jechał to piszcie o tym wcześniej dwa trzy dni,bo pisanie o 21 w piątek z zamiarem jazdy w sobotę o 9 to jest za późno... Czy wyjazdy w weekend są czymś tak zaskakującym ? ...Gdzie napisałem, że o 9-tej ? Odpowiedź w stylu: "może bym byl chętny,ale to już chyba nie dzisiaj..." ma prowokować do słów zachęty i pogłaskania po główce ? Ja nie uzależniam swoich wyjazdów od towarzystwa a na pewno nie chcę nikogo zmuszać do nich. I taka drobna uwaga - pisz w swoim imieniu, zamiast: .jak chceta żeby ktoś z wami jechał pisz: jak chcecie abym z Wami pojechał
jassssss Napisano 28 Kwietnia 2013 Napisano 28 Kwietnia 2013 Czy wyjazdy w weekend są czymś tak zaskakującym ? ...Gdzie napisałem, że o 9-tej ? Odpowiedź w stylu: "może bym byl chętny,ale to już chyba nie dzisiaj..." ma prowokować do słów zachęty i pogłaskania po główce ? Ja nie uzależniam swoich wyjazdów od towarzystwa a na pewno nie chcę nikogo zmuszać do nich. I taka drobna uwaga - pisz w swoim imieniu, zamiast: .jak chceta żeby ktoś z wami jechał pisz: jak chcecie abym z Wami pojechał tak-wyjazdy w wekeend są czym zaskakującym,przecież nie jestem jasnowidz i nie wiem czy ktoś będzie jechał czy nie,a jak sie napisze o czyms wcześniej to nie powiesz mi że to jest źle, post nie dotyczył ciebie,tylko ogólnie wszelkich starych i nowych osób na tym temacie,przeczytaj sobie inne propozycje wyjazdów,a skumasz o co mi chodziło... napisałem to po to,aby wlaśnie zwiekszyc szanse na jechanie skimś,po to przecież istnieje ten temat,aby gdzieś razem wyskoczyć,i tylko mi chodziło tyle i aż tyle... a wiadomo,że jak ktoś chce jechać samemu,to nie musi o tym pisać,i poprostu rusza w drogę... może bym byl chętny,ale to już chyba nie dzisiaj-było zwykłym zapytaniem i oczekiwaniem odpowiedzi,liczeniem na to że jednak ktoś sie jeszcze odezwie...kurna nie poznaje kolegi...a sie znamy...
Natan811 Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 Witajcie. Ma ktoś ochotę dziś wyjechać o 16:30 lub o 17:00 na Ujazd przez lasy, łąki i pola? Tempo dość żwawe.
Natan811 Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 ja pojadę chyba, ze coś mi wypadnie To fajnie To umówmy się o 16:30 przy pętli tramwajowej.
goldziu Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 bardzo ładnie, sucho, nie ma prawie błota
rafalllll Napisano 29 Kwietnia 2013 Napisano 29 Kwietnia 2013 a wy pojechaliście dzisiaj do tego Ujazdu
Natan811 Napisano 30 Kwietnia 2013 Napisano 30 Kwietnia 2013 Witajcie Ma ktoś ochote jutro jechać w lasy w Kędzierzynie? Start jutro godz. 10:00 z pętli tramwajowej Wiem, że Rafallll jedzie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.