Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

nie no w tym samym czasie w Gliwicach jest Rowerowa Gra Miejska Rowerowe Gliwice: Rowerowa gra miejska "Gliwice 2013"

No proszę, o tym nawet nie wiedziałam :) Gry miejskie też są spoko, ja startowałam kiedyś w czymś podobnym w Zabrzu. Zazwyczaj w porównaniu z rajdem jest mniejszy dystans, a więcej różnego rodzaju zadań. Możemy w takim razie wystawić jedną drużyną na rajd, jedną na grę i powygrywać tu i tam :P

Napisano

a tu jeszcze coś innego później Hołda Race by Gomola Trans Airco - Wyścigi XC na Śląsku

tyle tych imprez sie nagle zrobiło:),i co tu wybrać?

A ten wyścig to ja już mam dawno w kalendarzu startowym, ale to w innym terminie także można i na rajd i na wyścig :D Ja to już mam wszystkie weekendy do października teoretycznie zajęte, chociaż na pewno będę to weryfikować i robić jakieś przerwy w trakcie sezonu.

Napisano

Pany, Panowi i Panie! W moim śmigaczu nastąpiła awaria, mianowicie tego:

post-162517-0-66228400-1365096976_thumb.jpg

Wiecie, jak to naprawić? :) Pozdrawiam.

wiesz co jakoś nie moge tego otworzyć

Pany, Panowi i Panie! W moim śmigaczu nastąpiła awaria, mianowicie tego:

post-162517-0-66228400-1365096976_thumb.jpg

Wiecie, jak to naprawić? :) Pozdrawiam.

ok dalo rady zobaczyć odkrecilo sie tylko kółeczko czy cos zlamales

Napisano

Myłem rower w śniegu i zakręciłem korbą, patrzę a tam się posypało kóleczko i trybik :D Nie wiem jak to się wkłada i czy coś więcęj powinno być. Takie kółeczko mam i ten trybik.

Napisano

Może być ten NONAME? :D Mogę dać nawet 5 zł. Ale jak polecasz.. to nawet nie myśle.. :)

ić do jakiegoś rowerowego powiec im jaką masz przerzutke i dadza Ci koleczka

Panie i Panowie idzie ktoś dzisiaj koło 15 na jakiś wypad

Napisano

Czesc kto jutro jezdzi robimy jakiś wypad ?

Ja chętnie gdzieś wypadne. To może byśmy szoske zrobili jutro. Co myślisz?

A jak Ci idzie składanie? :)

Napisano

no wiesz chyba tylko szosa nam pozostaje bo w lesie to jeszcze nie damy rady jechać a jaka godzina Ci pasuje 10 wcześniej póżniej czy jak ? a na składanie na razie nie miałem czasu no a niema co sie śpieszyć z tym

Napisano

To możemy sie ugadać na godz. 16 przy centralnym cmentarzu?

ok dobrze myśle że dam rady ale jak by co zaraz Ci wyśle mój nr na pw wrazie czego

ok dobrze myśle że dam rady ale jak by co zaraz Ci wyśle mój nr na pw wrazie czego

a gdzie tak w ogole chcesz jechać asfalt las

Napisano

Hmm niech będzie szosa bo w lesie to jeszcze mega błoto.

Traska dziś zaliczona :) 

Może jutro ktoś reflektuje na wypad do lasu na błotną kąpiel :) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...