Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja niestety nie.. Dużo problemów mam trochu.. Tylko samochodem się przejechałem przewieźć kilka rzeczów.

No i mocno mnie przewiało.. Dam znać jeszcze :).

Napisano

A ja po lepieniu kicaja też chciałem pobiegać, ale pare niekontrolowanych poślizgów groziło kontuzją także trzeba było wrócić. Ale do maja tuż tuż czyli może będzie cieplej to i na rower sie wyjdzie :D

Napisano

a co Ci sie stało z tamtym rowerem

wolnobieg do wymiany...musze kupić specjalny klucz,i pare innych powiedzmy drobnostek do naprawy,ale sie człowiek przynajmiej naumi

Napisano

Ja ze trzy gleby dzisiaj zaliczyłam, ale wszystkie w miękki puch także niegroźne ;)

Ja dam sobie na razie na wstrzymanie :/ Ale jak widze ten śnieg i przypomne sobie magików od pogody którzy od 3 tyg. nie umieją "przepowiedzieć" pogo to aż mnie krew zalewa :/

Mówili, że " na święta będzie słonecznie"...aaaaaaaaa

Napisano

Adi, a jak tam zakup nowej maszyny? Na jakim etapie jesteś? :)

lubie crossa,górala,trekinga,a roweru łączącego w pełni cechy tych trzech tak naprawde nie ma...

jestem bliżej niz dalej decyzji,ale tak naprawdę liczy sie chęc i fun z jazdy i wynikająca z tego forma...

Napisano

lubie crossa,górala,trekinga,a roweru łączącego w pełni cechy tych trzech tak naprawde nie ma...

jestem bliżej niz dalej decyzji,ale tak naprawdę liczy sie chęc i fun z jazdy i wynikająca z tego forma...

Masz już jakieś typy?

Napisano

no ale widziałem że na allegro jest już z czego wybierać nie to co pare miesięcy temu

Napisano

A może by tak rajd zamiast jednego weekendowego wypadu? ;)

Aktualności

Jakby co to szukam nawigatora na tą dłuższą trasę :D

czyli trasa profi,nie brałem jeszcze w czymś takim udziału,mogę spróbować....

Napisano

W Gliwicach jest Rajd Miejski 11-12.05, czyli nie do końca w tym samym czasie :) Poza tym ten gliwicki rajd jest trochę większy (2 dni, silniejsze drużyny, więcej km). W Gliwicach miałam raz startować ale coś nagłego mi wypadło i niestety się nie udało. W tym roku też mam w tym czasie akademickie mistrzostwa Polski ;)

Za to w Katowicach startowałam 2 lata temu i było naprawdę super, pomimo, ze wtedy była tylko trasa piesza. Jakbyście też startowali to dajcie znać, jakoś się podobieramy w drużyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...