Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Może ktoś zapoda jakiś pomysł :)

To może standardowo wzdłuż autostrady i do Sierakowic, a w Sierakowicach się zastanowimy czy np. atakujemy dalej Łączę czy wracamy.

Napisano

To może standardowo wzdłuż autostrady i do Sierakowic, a w Sierakowicach się zastanowimy czy np. atakujemy dalej Łączę czy wracamy.

wyprzedzilas mnie bo wslasnie o tej trasie sobie pomyslalem

Napisano

Cześć :)

Widzicie co się dzieje za oknem :/ kurcze...

To przekładamy? czy udajemy, że śniegu nie ma i pędzimy przed siebie? :D

na razie możana udawać ze nie ma sniegu ale nie wiem co bedzie za pare godzin

na razie możana udawać ze nie ma sniegu ale nie wiem co bedzie za pare godzin

ale nie wiem co tam reszta na to czy beda chcieli jechac w tych warunkach

Napisano

Pogoda dopisuje :P

Poczekajmy tak do 13, może się zacznie topić, albo też napada kolejne 20 cm to będzie łatwiej podjąć decyzję ;)

Napisano

No tak, pogoda jest zawsze:D

Jest w okolicach zero stopni także nie przybędzie i nie ubędzie śniegu :)

Tak wiem, jesteśmy baaardzo pozytywnie nastawieni :P nawet taka malutka ilość śniegu w kwietniu nam nie przeszkodzi :P

Napisano

Kolejny wypad za nami, okazało się, że nie taka pogoda i śnieg straszne :)

PS a Natan to śmiga na swoim 29-erze szybko, niczym młody gepard w pogoni za antylopą :D

Napisano

Kolejny wypad za nami, okazało się, że nie taka pogoda i śnieg straszne :)

PS a Natan to śmiga na swoim 29-erze szybko, niczym młody gepard w pogoni za antylopą :D

Ewo, gepard z nadmiarem zimowych kalorii, a i antylopa nie odmawiała sobie niczego przez zime :D. Dopadne ją póżniej :D, albo może da się dopaść... no zobaczymy :P

Myślałem, że zaraz zejdę z roweru i mi nogi odlecą..

Nie przyzwyczajony jestem to terenowej jazdy na moim wynalazku.. ;d

Z tego co widziałem kręciłeś i to całkiem dobrze ;) aaa i o jakim wynalazku mówisz? To był rower, czy ja zle widziałem? :)

Napisano

Myślałem, że zaraz zejdę z roweru i mi nogi odlecą..

Nie przyzwyczajony jestem to terenowej jazdy na moim wynalazku.. ;d

przecież dawałeś rady więc aż tak żle nie było

Napisano

Kondycyjne całkiem OK, ale każda nierówność, uderzenie tak wybijało z rytmu.. Starałem się amortyzować trochę nogami ale bolało.. Mój pierwszy ROWER bez amortyzacji, przedniej przynajmniej.

Ale fajnie było, lepiej na pewno będzie jak będzie ciut cieplej i sucho :).

Napisano

Ewo, gepard z nadmiarem zimowych kalorii, a i antylopa nie odmawiała sobie niczego przez zime :D. Dopadne ją póżniej :D, albo może da się dopaść... no zobaczymy :P

Ehh te spasione gepardy i antylopy :P

A ja właśnie z Rud wróciłam, trzeba korzystać bo nie wiadomo czy taka pogoda się długo utrzyma.

Napisano

No to widze, że wczoraj zle nam sie jezdziło razem :) Ewa dziś jechała sama, ja właśnie też wróciłem z 50km traski i niech jeszcze Rafał napisze, że dziś też był sam w trasie to będzie komplet :P

A i niech napisze jeszcze TooFastToRun, że też był sam :D

Piknie :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...