rafalllll Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 a gdzie tak właściwie chcecie ruszyć do lasu czy na asfalt
rafalllll Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Może mieszana zabawa? . tak tylko gdzie to teraz znajdziemy masz jakas propozycje
mewek Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 Może ktoś zapoda jakiś pomysł To może standardowo wzdłuż autostrady i do Sierakowic, a w Sierakowicach się zastanowimy czy np. atakujemy dalej Łączę czy wracamy.
rafalllll Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 To może standardowo wzdłuż autostrady i do Sierakowic, a w Sierakowicach się zastanowimy czy np. atakujemy dalej Łączę czy wracamy. wyprzedzilas mnie bo wslasnie o tej trasie sobie pomyslalem
TooFastToRun Napisano 28 Marca 2013 Napisano 28 Marca 2013 OKI, to tak wyjazd na 2-3 godzinki. Jak coś to mogę się spóźnić trochę, ale myślę, że będę na czas.
Natan811 Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Cześć Widzicie co się dzieje za oknem :/ kurcze... To przekładamy? czy udajemy, że śniegu nie ma i pędzimy przed siebie?
rafalllll Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Cześć Widzicie co się dzieje za oknem :/ kurcze... To przekładamy? czy udajemy, że śniegu nie ma i pędzimy przed siebie? na razie możana udawać ze nie ma sniegu ale nie wiem co bedzie za pare godzin na razie możana udawać ze nie ma sniegu ale nie wiem co bedzie za pare godzin ale nie wiem co tam reszta na to czy beda chcieli jechac w tych warunkach
Natan811 Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Pewnie sie wypowiedzą, a jak nie to będzie oznaczać, że jedziemy w komplecie;)
mewek Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Pogoda dopisuje Poczekajmy tak do 13, może się zacznie topić, albo też napada kolejne 20 cm to będzie łatwiej podjąć decyzję
Natan811 Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 No tak, pogoda jest zawsze:D Jest w okolicach zero stopni także nie przybędzie i nie ubędzie śniegu Tak wiem, jesteśmy baaardzo pozytywnie nastawieni nawet taka malutka ilość śniegu w kwietniu nam nie przeszkodzi
TooFastToRun Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 No, mnie gardło rozwaliło wczoraj jak szalałem. Zobaczę Jeszcze. Powinienem dać znać...
mewek Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Topi się! Czyli jedziemy? Ewentualnie pomyślimy co z tym lasem bo może być mega błoto.
rafalllll Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 ok to jedziemy ale chyba trzeba bedzie odpuscic ten las
mewek Napisano 29 Marca 2013 Napisano 29 Marca 2013 Kolejny wypad za nami, okazało się, że nie taka pogoda i śnieg straszne PS a Natan to śmiga na swoim 29-erze szybko, niczym młody gepard w pogoni za antylopą
TooFastToRun Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Myślałem, że zaraz zejdę z roweru i mi nogi odlecą.. Nie przyzwyczajony jestem to terenowej jazdy na moim wynalazku.. ;d
Natan811 Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Kolejny wypad za nami, okazało się, że nie taka pogoda i śnieg straszne PS a Natan to śmiga na swoim 29-erze szybko, niczym młody gepard w pogoni za antylopą Ewo, gepard z nadmiarem zimowych kalorii, a i antylopa nie odmawiała sobie niczego przez zime . Dopadne ją póżniej , albo może da się dopaść... no zobaczymy Myślałem, że zaraz zejdę z roweru i mi nogi odlecą.. Nie przyzwyczajony jestem to terenowej jazdy na moim wynalazku.. ;d Z tego co widziałem kręciłeś i to całkiem dobrze aaa i o jakim wynalazku mówisz? To był rower, czy ja zle widziałem?
rafalllll Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Myślałem, że zaraz zejdę z roweru i mi nogi odlecą.. Nie przyzwyczajony jestem to terenowej jazdy na moim wynalazku.. ;d przecież dawałeś rady więc aż tak żle nie było
TooFastToRun Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Kondycyjne całkiem OK, ale każda nierówność, uderzenie tak wybijało z rytmu.. Starałem się amortyzować trochę nogami ale bolało.. Mój pierwszy ROWER bez amortyzacji, przedniej przynajmniej. Ale fajnie było, lepiej na pewno będzie jak będzie ciut cieplej i sucho .
rafalllll Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 a jak tam stojicie z czasem teraz kiedy robimy jakiś wypad
mewek Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 Ewo, gepard z nadmiarem zimowych kalorii, a i antylopa nie odmawiała sobie niczego przez zime . Dopadne ją póżniej , albo może da się dopaść... no zobaczymy Ehh te spasione gepardy i antylopy A ja właśnie z Rud wróciłam, trzeba korzystać bo nie wiadomo czy taka pogoda się długo utrzyma.
Natan811 Napisano 30 Marca 2013 Napisano 30 Marca 2013 No to widze, że wczoraj zle nam sie jezdziło razem Ewa dziś jechała sama, ja właśnie też wróciłem z 50km traski i niech jeszcze Rafał napisze, że dziś też był sam w trasie to będzie komplet A i niech napisze jeszcze TooFastToRun, że też był sam Piknie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.