Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

No to jak? śmigamy jutro? :) mrozik doskwiera nawet w słońcu, ale paru twardzieli na szosach dziś widziałem no i Rabirona jak przecinał wiatr:D

Także nad zalew tak? na którą i gdzie się umawiamy?

Napisano

No to jak? śmigamy jutro? :) mrozik doskwiera nawet w słońcu, ale paru twardzieli na szosach dziś widziałem no i Rabirona jak przecinał wiatr:D

Także nad zalew tak? na którą i gdzie się umawiamy?

jedziemy jedziemy mrozik nie przeszkodzi trzeba tylko czekać na decyzje rabirona

a tak w ogole to jaka godzina by wam pasowała

Napisano

Dzisiaj jechałem tylko kawałek na i z siłki i się obawiam że mnie przewiało :icon_confused: . Zobaczymy jutro rano jakby co to telefon do Was powinienem mieć.

Inna sprawa, że nabiłem kijową gwiazdkę do rury sterowej i mi się wysuwa łapiąc luzy co jest już trochę niebezpieczne.

Podsumowując jeśli nie będzie mnie do 10-tej jedźcie sami.

Napisano

Dzisiaj jechałem tylko kawałek na i z siłki i się obawiam że mnie przewiało :icon_confused: . Zobaczymy jutro rano jakby co to telefon do Was powinienem mieć.

Inna sprawa, że nabiłem kijową gwiazdkę do rury sterowej i mi się wysuwa łapiąc luzy co jest już trochę niebezpieczne.

Podsumowując jeśli nie będzie mnie do 10-tej jedźcie sami.

ok dobra to damy ci wiecej czasu do 10;05

Napisano

Ja może w piątek dałbym rade, tylko zaleŻy też o której godzinie. :)

no to jeszcze sie dogadamy w czwartek ja teraz mam wolne wiec moge o kazdej godz

Napisano

To kto jedzie w piątek? Ja mam nareszcie trochę czasu :) Tempo mocno rekreacyjne bo dopiero co się wyleczyłam i przez ostatni tydzień nie jeździłam.

Napisano

To kto jedzie w piątek? Ja mam nareszcie trochę czasu :) Tempo mocno rekreacyjne bo dopiero co się wyleczyłam i przez ostatni tydzień nie jeździłam.

ja jade i Mariusz chyba tez a jaka godzina wogolewam pasuje

Napisano

OKI to powiedzcie o której i gdzie. I ile jeszcze jeździcie? :)

czasc i miejsce jeszcze nie jest okreslone przegladaj ten temat to sie wszystkiego dowiesz

Napisano

Witam wszystkich:)

To może byśmy uzgodnili czas i wyznaczyli np jakiś czas średni. Mi np pasuje start o godz. 15.00 z pętli.

Napisano

Witam wszystkich:)

To może byśmy uzgodnili czas i wyznaczyli np jakiś czas średni. Mi np pasuje start o godz. 15.00 z pętli.

jak dla mnie to może być trzeba tylko poczrkac co na to inni

Napisano

W gruncie rzeczy powininem być. A pętla to ta stara tramwajowa? Tam gdzie przystanek 186?

Pętla ta stara przy Daszyńskiego, czy 186 tam się zatrzymuje to nie wiem, ale A4 na pewno tak.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...