mewek Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Jutro na razie we 4 osoby wybieramy się pojeździć pomiędzy chorzowem a rd sl w stronę mikolowa, duży las, jeziora hałdy itd. Ktoś chce dołączyć??? To może wbijecie przy okazji na xc do Rudy? Z tego co pamiętam całkiem ciekawą trasę tam mają. http://tigris.orangespace.pl/ Ja już od trzech dni kręcę i powoli wracam do formy, niestety dzisiaj wyjeżdżam na kurs naukowy i czekają mnie... 2 tygodnie bez roweru!!! Tj nie tak do końca bez roweru bo w planach są przejażdżki po mieście, wizyta w fabryce rowerów i wykłady na temat transportu rowerowego w miastach, rowerów elektrycznych i alternatywnych konstrukcji rowerów No ale treningów w planie nie ma
ShadoK Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 9 pod multikinem w Zabrzu stamtąd jedziemy przez pawlow do rd sl gdzie spotykamy kolejne dwie osoby Sent from my iPhone
rafalllll Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 wybiera sie ktoś jutro rano na trochę asfaltu
Natan811 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Jutro na razie we 4 osoby wybieramy się pojeździć pomiędzy chorzowem a rd sl w stronę mikolowa, duży las, jeziora hałdy itd. Ktoś chce dołączyć??? Sent from my iPhone A o której chcecie wyjechać?
ShadoK Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Piotrek jedzie z szalszy by spotkać się ze mną pod multikinem o 9.00 Sent from my iPhone
Natan811 Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 Piotrek jedzie z szalszy by spotkać się ze mną pod multikinem o 9.00 Sent from my iPhone 9.00 to tym razem za późno dla mnie:)...szkoda:/ Do następnego:)
matpog Napisano 8 Września 2012 Napisano 8 Września 2012 wybiera sie ktoś jutro rano na trochę asfaltu O której? Masz cos zaplanowane i czy można to zmienić na teren?
rafalllll Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 O której? Masz cos zaplanowane i czy można to zmienić na teren? nie jade już rano bo sie nie wyrobie jade tak o 12
yellowfox Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 Chyba wszyscy wrócili cało. Po Piotrowym endomondo wnioskuje że lawirowaliśmy w zaroślach jak sarenki
ShadoK Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 1*Snejk, gleba na plecy, i najgorszy powrót życia. Dzień można zaliczyć do udanych Sent from my iPhone
Natan811 Napisano 9 Września 2012 Napisano 9 Września 2012 1*Snejk, gleba na plecy, i najgorszy powrót życia. Dzień można zaliczyć do udanych Sent from my iPhone A gdzie śmigaliście chłopaki? I o której wróciliście?
yellowfox Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 Mniej więcej tak http://www.endomondo...ts/user/5292472 mewek te zawody xc rozgrywają się pod moim oknami prawie ale nigdy nie wystartowałem
ShadoK Napisano 10 Września 2012 Napisano 10 Września 2012 na srednią nie patrzcie ledwo dojechałem do domu, brak formy po gipsie daje znać ;(
Natan811 Napisano 14 Września 2012 Napisano 14 Września 2012 Siemka ludziska:) Śmiga ktoś w niedzielną poranną traskę o 8.00 rano:)
jassssss Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 a gdzie:szosa,las czy mix,jak zrobie rower to raczej tak,no chyba że szosa to na ukrainie,bo ta jest po remoncie,ale nie wiem czy to sie nadaje na dalsze trasy,choć jazda z kimś zawsze daje dopalacza,więc może by dało rade...
Natan811 Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 a gdzie:szosa,las czy mix,jak zrobie rower to raczej tak,no chyba że szosa to na ukrainie,bo ta jest po remoncie,ale nie wiem czy to sie nadaje na dalsze trasy,choć jazda z kimś zawsze daje dopalacza,więc może by dało rade... Większość to las, raczej musiałbyś wskoczyć na górala:)
jassssss Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 jak las to tylko góral-,szkoda ukrainy,w dodatku bez przerzutek...dam jeszcze znać,ale powinienem dać rade jakoś ten rower do jako takiej jazdy do jutra doprowadzić...może się jeszcze ktoś do wieczora odezwie...
rafalllll Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 Siemka ludziska:) Śmiga ktoś w niedzielną poranną traskę o 8.00 rano:) a witam wstępnie też się pisze podaj tylko szczegóły miejsce i czas
Natan811 Napisano 15 Września 2012 Napisano 15 Września 2012 To tak 1.30 godz. lasem i wyjeżdżamy bezpośrednio w Ujeździe przy moście, a później powrotna droga to improwizacja:) Zbiórka o 8.00 przy pętli. Wydaje mi się, że z 70 km zrobimy.
nabial Napisano 16 Września 2012 Napisano 16 Września 2012 poniedzialek - luzne tempo, chetnie pojechalbym w okolice zabrza/chorzowa/rudy/tarnowskich poznac tamtejsze trasy xc/ciekawe odcinki lesne...przewodnik wrecz pozadany, godzina do ustalenia, osobiscie moge od 12.30 chetni?
mewek Napisano 17 Września 2012 Napisano 17 Września 2012 Cos tu cicho sie zrobilo... A w Gliwicach 23.09 szykuja sie kolejne zawody. Wiecej info na fb: http://www.facebook.com/pirsport?ref=ts Ktos tez startuje?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.