Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jutro na razie we 4 osoby wybieramy się pojeździć pomiędzy chorzowem a rd sl w stronę mikolowa, duży las, jeziora hałdy itd. Ktoś chce dołączyć???

To może wbijecie przy okazji na xc do Rudy? :D Z tego co pamiętam całkiem ciekawą trasę tam mają.

http://tigris.orangespace.pl/

Ja już od trzech dni kręcę i powoli wracam do formy, niestety dzisiaj wyjeżdżam na kurs naukowy i czekają mnie... 2 tygodnie bez roweru!!! Tj nie tak do końca bez roweru bo w planach są przejażdżki po mieście, wizyta w fabryce rowerów i wykłady na temat transportu rowerowego w miastach, rowerów elektrycznych i alternatywnych konstrukcji rowerów :P No ale treningów w planie nie ma :(

Napisano

9 pod multikinem w Zabrzu stamtąd jedziemy przez pawlow do rd sl gdzie spotykamy kolejne dwie osoby

Sent from my iPhone

Napisano

Jutro na razie we 4 osoby wybieramy się pojeździć pomiędzy chorzowem a rd sl w stronę mikolowa, duży las, jeziora hałdy itd. Ktoś chce dołączyć???

Sent from my iPhone

A o której chcecie wyjechać?

Napisano

Piotrek jedzie z szalszy by spotkać się ze mną pod multikinem o 9.00

Sent from my iPhone

9.00 to tym razem za późno dla mnie:)...szkoda:/

Do następnego:)

Napisano

1*Snejk, gleba na plecy, i najgorszy powrót życia. Dzień można zaliczyć do udanych ;)

Sent from my iPhone

A gdzie śmigaliście chłopaki? I o której wróciliście?:)

Napisano

a gdzie:szosa,las czy mix,jak zrobie rower to raczej tak,no chyba że szosa to na ukrainie,bo ta jest po remoncie,ale nie wiem czy to sie nadaje na dalsze trasy,choć jazda z kimś zawsze daje dopalacza,więc

może by dało rade...

Napisano

a gdzie:szosa,las czy mix,jak zrobie rower to raczej tak,no chyba że szosa to na ukrainie,bo ta jest po remoncie,ale nie wiem czy to sie nadaje na dalsze trasy,choć jazda z kimś zawsze daje dopalacza,więc

może by dało rade...

Większość to las, raczej musiałbyś wskoczyć na górala:)

Napisano

jak las to tylko góral-,szkoda ukrainy,w dodatku bez przerzutek...dam jeszcze znać,ale powinienem dać rade jakoś ten rower do jako takiej jazdy do jutra doprowadzić...może się jeszcze ktoś do wieczora odezwie...

Napisano

Siemka ludziska:)

Śmiga ktoś w niedzielną poranną traskę o 8.00 rano:)

a witam wstępnie też się pisze podaj tylko szczegóły miejsce i czas

Napisano

To tak 1.30 godz. lasem i wyjeżdżamy bezpośrednio w Ujeździe przy moście, a później powrotna droga to improwizacja:)

Zbiórka o 8.00 przy pętli. Wydaje mi się, że z 70 km zrobimy.

Napisano

poniedzialek - luzne tempo, chetnie pojechalbym w okolice zabrza/chorzowa/rudy/tarnowskich poznac tamtejsze trasy xc/ciekawe odcinki lesne...przewodnik wrecz pozadany, godzina do ustalenia, osobiscie moge od 12.30

chetni?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...