Natan811 Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Mewka to twarda sztuka i jak mówi, że tak pędziliście to chyba tak musiało być To może ja jakąś line do holu dla siebie wezme;)
mewek Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 No ładnie, wszystko na biednego Mewka zwalać!! A mnie też ktoś poholuje? Nie no, ja jutro chyba znowu na zawody jadę bo dzisiaj mnie za mało wymęczyli Ale jakbym nie pojechała to rozumiem, że na hol mogę liczyć?
Natan811 Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Jasne, że na hol możesz liczyć Mateusz ma taką pare, że da radę poholować nas dwoje:D Także ja jestem spokojny:D
mewek Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Nabiał dzięki nam wprowadzi nowy rodzaj treningu: trening z obciążeniem
Natan811 Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Nabiał dzięki nam wprowadzi nowy rodzaj treningu: trening z obciążeniem Hehehe:D, dobre:D
nabial Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 no, szczegolnie jak sie tydzien kurowalo i lezalo do gory brzuchem do zobaczenia jutro, przynajmniej w ilosci sztuk 3
corsarz Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 Cześć, tym razem pokibicuję Wam zza ekranu monitora, może innym razem się przyłączę do wypadu. Jestem ciekawy czy faktycznie zdołacie terenem objechać Ankę w czasie 3:15. Wliczając podjazd na Ankę to Vśr 29km/h wydaje się trudna do osiągnięcia... Powodzenia ps. obstawiam Vśr 25km/h, dajcie znać jak poszło
nabial Napisano 1 Września 2012 Napisano 1 Września 2012 ostatnio bylem z kolega i 29,5 wyszlo z 30-40min luznego rozjazdu przed i po, wiec chyba realne...ten wielki teren to ubita szutrowka - wolniej sie jedzie po dziurawym asfalcie w rejonie rudzinca jak nam jutro wyjdzie wyraznie mniej, to tez tragedii nie bedzie
nabial Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 ps. obstawiam Vśr 25km/h, dajcie znać jak poszło 27,8km/h od domu do domu z podjazdem na anke w terenie i niemrawym powrotem...kuperek sie odzwyczail, w sumie nogi tez
Natan811 Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Z powrotem było troche walki z wiatrem i to z pewnością zaniżyło średnią, bo tak to by było 28 jak w morde strzelił...żartuje;) Było fajnie. Do następnego;)
nabial Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 pn - typowo terenowa LUZNA jazda, techniczne petelki w lesie labedzkim i czechowicach, 1,5-2h - chetni?
Natan811 Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 pn - typowo terenowa luzna jazda, techniczne petelki w lesie labedzkim i czechowicach, 1,5-2h - chetni? Ja dam jutro znać. A o której godzinie?
nabial Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 ponoc jutro moze zakrapiac pod wieczor, wiec pora przedobiadowa wskazana
mewek Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 No to ładną średnią żeście na tą Ankę zrobili! A możecie wrzucić mapkę jaką trasą jechaliście bo je się zawsze gdzieś po drodze gubię Ja niestety następne 2-3 dni muszę odpuścić bo na dzisiejszych zawodach było szorowanie po asfalcie na zjeździe, a wczoraj przelot przez kierownicę
Natan811 Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 No to miałaś dreszcz emołszyn:) na zawodach;)
nabial Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 startowalas w stunt xc? dobrze, ze nic powaznego...skoro 2-3dni off trasa: jak ostatnio szutrami do asfaltu, po czym w prawo kawaleczek asfaltem i po prawej od kosciola leci szutrowka miedzy plotami...ciagle prosto, dojezdzasz do asfaltu, po lewej mijasz boisko, przejazd asfaltem przez mostek w dolku i dalej prosto zdezelowana droga....bedzie zakret 90* w prawo, a na przedluzeniu asfaltu szutrowka lecaca prosto i tam wbijasz...jedziesz do otwartego szlabanu bialo-zielonego, za ktorym jest droga asfalt i skrecasz nia w prawo...jestes w kotlarni i dalej juz szosa na anke
mewek Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 Mam dziwne wrażenie, że droga, którą opisujesz nie prowadzi do Kotlarni, a do Sławęcic przez Łączę A na zawodach, no cóż... zbyt dużo fantazji na zjazdach Najważniejsze, ze wynik jest i rowerowi nic się nie stało. Mam nadzieję, że za trzy dni uda się wsiąść na rower. Oczywiście na początek bez szaleństw
majic Napisano 2 Września 2012 Napisano 2 Września 2012 trasa: jak ostatnio szutrami do asfaltu, po czym w prawo kawaleczek asfaltem i po prawej od kosciola leci szutrowka miedzy plotami...ciagle prosto, dojezdzasz do asfaltu, po lewej mijasz boisko, przejazd asfaltem przez mostek w dolku i dalej prosto zdezelowana droga....bedzie zakret 90* w prawo, a na przedluzeniu asfaltu szutrowka lecaca prosto i tam wbijasz...jedziesz do otwartego szlabanu bialo-zielonego, za ktorym jest droga asfalt i skrecasz nia w prawo...jestes w kotlarni i dalej juz szosa na anke czesc, masz moze gdzies track GPS, optymalnie w gpx chetnie bym sobie zobaczyl, bo jakos sobie wyobrazic nie moge... ps. krecil dzisiaj ktos w okolicach 13-14 gdzies w czechowicach, ziemieciach, duzo rowerow mijalem
corsarz Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 27,8km/h od domu do domu z podjazdem na anke w terenie i niemrawym powrotem...kuperek sie odzwyczail, w sumie nogi tez Średnia bardzo ładna. Domyślam się, że jechaliście w dwie osoby. Zakładałem, że pojedzie około 5 osób... trasa: jak ostatnio szutrami do asfaltu, po czym w prawo kawaleczek asfaltem i po prawej od kosciola leci szutrowka miedzy plotami...ciagle prosto, dojezdzasz do asfaltu, po lewej mijasz boisko, przejazd asfaltem przez mostek w dolku i dalej prosto zdezelowana droga....bedzie zakret 90* w prawo, a na przedluzeniu asfaltu szutrowka lecaca prosto i tam wbijasz...jedziesz do otwartego szlabanu bialo-zielonego, za ktorym jest droga asfalt i skrecasz nia w prawo...jestes w kotlarni i dalej juz szosa na anke Mam dziwne wrażenie, że droga, którą opisujesz nie prowadzi do Kotlarni, a do Sławęcic przez Łączę Też mam wrażenie, że chodzi o odcinek do Sławięcić. A tak w ogóle to jakoś mało tego terenu na trasie "terenowej" na Anke Przez Sławięcice przejeżdza się asfaltem i następnie można odbić w lewo na wysokości cmentarza, dalej ciągniesz terenem aż do Lichynii (szutry i polne drogi). Kawałeczek za Lichynią też można odbić w teren ale juz nie jest szybko bo pod górkę Generalnie super traska i czas też super. Spodziewałem się więcej terenu stąd moje uprzednie wątpliwości. Pozdrówko
mewek Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 czesc, masz moze gdzies track GPS, optymalnie w gpx chetnie bym sobie zobaczyl, bo jakos sobie wyobrazic nie moge... Co prawda nie było mnie na tej wyprawie (za szybko jak dla mnie ), ale czytając opis wyobrażam sobie tę trasę mniej więcej tak: http://www.gpsies.com/map.do?fileId=vzifebmtijsviqvj
majic Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 trasa_anka | GPSies skorzystam z wyobrazni dziekuje
nabial Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 no wlasnie bardziej terenowej trasy nie bylo dane mi jeszcze poznac...szkoda, ze cie nie bylo corsarz, trasy nie 'nagrywalem' swoja droga...gdzie sa jakies fajne podjazdy - moze byc teren, moze byc szosa, ze wzglednie stalym nachyleniem, mozliwie dlugie i meczace chodzi mi znalezc cos mozliwie blisko gliwic, bo poki co znam ulice sw wawrzynca w orzeszu (4min podjazd) i anke (12min liczac od zdzieszowic)...ponoc kolo kamienca/wieszowej cos jest...a moze cos innego?
corsarz Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 swoja droga...gdzie sa jakies fajne podjazdy - moze byc teren, moze byc szosa, ze wzglednie stalym nachyleniem, mozliwie dlugie i meczace chodzi mi znalezc cos mozliwie blisko gliwic Hmmm, w Gliwicach to bieda z podjazdami jest. Już prędzej w Rybniku. Pilchowice ul. Dolna Wieś kierunek Wilcza, Żernica ul. Olchowa od Rybnickiej kierunek centrum Łany Wielkie od Kozłowa i od Sośnicowic też Przyszowice ul. Gierałtowicka od Gliwickiej kierunek Gierałtowice Gliwice ul. Toszecka (stacja shell) od Łabed i od centrum też wszystko asfalt - nic szczególnego ale jest blisko
nabial Napisano 3 Września 2012 Napisano 3 Września 2012 no wlasnie wszystko malizna - albo za krotkie, albo za maly skos
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.