jassssss Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 a ja może pojade bo z moim asfaltem lipa jest w tym tygodniu podaj tylko szczegóły rabiron nie jedzie,wiec przekładamy to...?bo za tydzień ma być natan...może się jeszcze ktoś podklei,mewka też coś sie pytała...bo jak każdy ma kogoś do pary to chyba lepiej się jeździ...
rafalllll Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 rabiron nie jedzie,wiec przekładamy to...?bo za tydzień ma być natan...może się jeszcze ktoś podklei,mewka też coś sie pytała...bo jak każdy ma kogoś do pary to chyba lepiej się jeździ... skąd wiesz że nie jedzie?ale ja i tak jutro gdzieś wybywam idzie ktoś jeszcze jutro na mały wypad
Natan811 Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Ja wracam dopiero w poniedziałek, ale na następną niedziele się pisze na wyjazd:). A, że mam jeszcze dwa tyg. urlopu to i w tygodniu piszę się na jakiś popołudniowy wypadzik;)
mewek Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 Ok, to ja może się trochę konkretniej wypowiem bo coś się nie umiemy zorganizować Poniedziałek, 17:00, wyjazd spod pętli tramwajowej w Gliwicach (ul. Daszyńskiego), trasa do ustalenia, albo improwizowana (takie są najlepsze ), chętni?
Sins Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 mewek ja prawdopodobnie będę chętny O ile nic nie wypadnie. JA jutro mam ochote sie spokojnym tempem wybrać na Górę Św. Anny. Jak ktoś jest chętny zapraszam
nabial Napisano 25 Sierpnia 2012 Napisano 25 Sierpnia 2012 tez moge sie poturlac w pn, dajcie znac, jesli akcja bylaby odwolana
rafalllll Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 mewek ja prawdopodobnie będę chętny O ile nic nie wypadnie. JA jutro mam ochote sie spokojnym tempem wybrać na Górę Św. Anny. Jak ktoś jest chętny zapraszam skad i o której godz ruszasz
ShadoK Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam po dlugiej przerwie W srode prawdopodobnie sciagaja mi gips wiec trzeba juz cos powoli zaczac planowac. Pomysl jest taki: Wyjazd w gory Bielsko/wisła w piatkowy wieczor, powrot w niedziele wieczorem. Termin koniec wrzesnia. Jeśli bylby ktos wstepnie zainetersowany to zalozymy osobny topic, aby tu nie mieszac
Natan811 Napisano 26 Sierpnia 2012 Napisano 26 Sierpnia 2012 Witam po dlugiej przerwie W srode prawdopodobnie sciagaja mi gips wiec trzeba juz cos powoli zaczac planowac. Pomysl jest taki: Wyjazd w gory Bielsko/wisła w piatkowy wieczor, powrot w niedziele wieczorem. Termin koniec wrzesnia. Jeśli bylby ktos wstepnie zainetersowany to zalozymy osobny topic, aby tu nie mieszac Kurcze, fajny pomysł, ale ja już jestem po urlopie i troche spłukany:/ także ja odpadam:(
mewek Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie ma burzy, gradu, trzęsienia ziemi, ani innych kataklizmów, także dzisiaj jedziemy
Natan811 Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Cześć chłopaki i dziewczyny:) Wróciłem o jeden dzień wcześniej z urlopu bo pogoda do bańki także czy mógłbym się doczepić do dzisiejszej wyprawki która ma odbyć sie o 17.00 jeżeli jest jeszcze aktualna:) Nie ma burzy, gradu, trzęsienia ziemi, ani innych kataklizmów, także dzisiaj jedziemy No to jedziemy;)
barnez Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Witam po dlugiej przerwie W srode prawdopodobnie sciagaja mi gips wiec trzeba juz cos powoli zaczac planowac. Pomysl jest taki: Wyjazd w gory Bielsko/wisła w piatkowy wieczor, powrot w niedziele wieczorem. Termin koniec wrzesnia. Jeśli bylby ktos wstepnie zainetersowany to zalozymy osobny topic, aby tu nie mieszac Ja jestem chetny. Gdyby doszło to do skutku to pisz.
vanos Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Nie ma burzy, gradu, trzęsienia ziemi, ani innych kataklizmów, także dzisiaj jedziemy ten wyjazd dzisiaj o 17 to jaka trasa ?? może bym się podłaczył... gdzie i kiedy start ??
Natan811 Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 ten wyjazd dzisiaj o 17 to jaka trasa ?? może bym się podłaczył... gdzie i kiedy start ?? Siemka Kryspin;) Spotkanie przy pętli tramwajowej na Daszyńskiego godz 17;00
vanos Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Siemka Kryspin;) Spotkanie przy pętli tramwajowej na Daszyńskiego godz 17;00 Cześć No to spoko postaram się być, dzisiaj pierwszy dzień po urlopie wiec w robocie mam ogień ale mam to w d... postaram sie wyjsc wcześniej i dojechać Jaka trasa w planie ?? gdzie jedziemy i ile km ?? mysle że dzisiaj dam rade trzymać wasze tempo bo prawie 3 tyg. nic nie keciłem ;/
Natan811 Napisano 27 Sierpnia 2012 Napisano 27 Sierpnia 2012 Cześć No to spoko postaram się być, dzisiaj pierwszy dzień po urlopie wiec w robocie mam ogień ale mam to w d... postaram sie wyjsc wcześniej i dojechać Jaka trasa w planie ?? gdzie jedziemy i ile km ?? mysle że dzisiaj dam rade trzymać wasze tempo bo prawie 3 tyg. nic nie keciłem ;/ Co do trasy to chyba "spontan", ale dogadamy się na miejscu:) Dasz radę nie bądź taki skromny:D Ja też po urlopie, ale jeszcze siedze na tyłku dwa tygodnie i oczywiście od dziś znów trening:), ale przełożenia w moim rowerze zaczynają mnie męczyć:/ Dziś trasa była fajna pękło tylko 70km. Fajnie też było poznać nowe towarzystwo:) Do następnego
mewek Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 I został pobity rekord frekwencji - 7 osób! Nie liczyłam na to, że aż tyle osób pojawi się w poniedziałek To kiedy znowu gdzieś jedziemy?
Natan811 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 I został pobity rekord frekwencji - 7 osób! Nie liczyłam na to, że aż tyle osób pojawi się w poniedziałek To kiedy znowu gdzieś jedziemy? Co do następnego wyjazdu ja postaram się dostosować
akustyk Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 jesli byscie startowali gdzies blizej mnie to pewnie i ja bym dolaczyl
Natan811 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 jesli byscie startowali gdzies blizej mnie to pewnie i ja bym dolaczyl Jak możesz to następnym razem dokulaj się do Gliwic ja w centrum gdzieś na Ciebie poczekam i dojedziemy do grupy.
akustyk Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 Jak możesz to następnym razem dokulaj się do Gliwic ja w centrum gdzieś na Ciebie poczekam i dojedziemy do grupy. ok
nabial Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 ja od przyszlego tygodnia chetnie, ale albo krotkie wypady do 1-1,5h max w takim tempie, jak ostatnio, albo mocniej i wtedy 1,5-4h
Natan811 Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 ja od przyszlego tygodnia chetnie, ale albo krotkie wypady do 1-1,5h max w takim tempie, jak ostatnio, albo mocniej i wtedy 1,5-4h Ja sie pisze.
ShadoK Napisano 28 Sierpnia 2012 Napisano 28 Sierpnia 2012 to moze ktos chetny na piatek tak w ramach rehabilitacji w godzinach pozno popoludniowych???
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.