Skocz do zawartości

[Gliwice] - weekendowe wypady

rabiron

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

zdecydowanie preferuję teren :D

Wrodziłem niedawno z Czech, Rychelbskie Ścieżki : www.rychlebskestezky.cz/cs/

Jeśli ktoś nie był a lubi poszaleć po górskich trailach to polecam :)

Polecono mi singletrek Świeradów zdrój/ nowe miasto pod smyrkiem(Cz) był ktoś? (takw ramach małego offtopa)

Napisano

zdecydowanie preferuję teren :D

Wrodziłem niedawno z Czech, Rychelbskie Ścieżki : www.rychlebskestezky.cz/cs/

Jeśli ktoś nie był a lubi poszaleć po górskich trailach to polecam :)

Polecono mi singletrek Świeradów zdrój/ nowe miasto pod smyrkiem(Cz) był ktoś? (takw ramach małego offtopa)

Ja nie byłem:), ale oglądnąłem stronkę, filmik i jestem pod wrażeniem no no super by była taka wyprawa:)

Napisano

Witaj mój imienniku ;)

Akurat wczoraj jeździłem w Twej okolicy pomiędzy tarnogorska a toszecka

Często wybuwasz w górskie rejony??

Z miła chęcią pojechalbym znowu zdobyć jakieś szczyty a na razie głownie na miejscu po lasach

Odezwij się na gg to się zgadamy jakoś

Napisano

Świetna zabawa na XC ale gdyby tylko mieć swoje AM byłoby finezyjnie :) co prawda jest tam centrum meridy i można wypożyczyć rower, ale na moim uginaczu 100/100 dało się pośmigać ;) składamy z kumplem film z tego wyjazdu więc jak będzie gotowy to może coś tutaj wrzucimy :D

Napisano

No, no jak zmontujecie to wrzucaj śmiało:D

Chłopaki, ma ktoś ochotę na poranny niedzielny wypad na leśne ścieżynki:D

a gdzie to byś chciał ruszyć

Napisano

a gdzie to byś chciał ruszyć

Hmm...prócz tych Rud to nie znam za bardzo terenu, może ktoś by podsunął jakiś pomysł jestem otwarty na propozycje;)

Napisano

Ja jestem chętny na poranny wyjazd ;)chętnie też się "dorzucę " do planowania trasy ale w jaki kilometraż celujemy? :)

Napisano

Ja jestem chętny na poranny wyjazd ;)chętnie też się "dorzucę " do planowania trasy ale w jaki kilometraż celujemy? :)

Hmm...70, 80? :D

Napisano

Ok, pytanie czy połączenie teren + asfalt wchodzi w rachubę? bo 70-80km samym lasem nie znam taki ścieżek jeszcze :)

Napisano

Ok, pytanie czy połączenie teren + asfalt wchodzi w rachubę? bo 70-80km samym lasem nie znam taki ścieżek jeszcze :)

Jasne, że wchodzi:)

Napisano

Co powiecie na coś takiego(trochę byłoby by to eksperymentalne [ z mojej strony np ] ) zbiórka na rynku w GL i :

Rynek -> Kozłów(dojazd można polami przez sikornik np uskutecznić ;) ) --> Gmina Ujazd [ lasami od Kozłowa ] --> Kędzierzyn Koźle --> Gliwice ?

Powrót z KK jak najwięcej lasem

Napisano

nie znam tej trasy więc byłoby fajnie gdyby ktoś kto robił rase w tamtym kieruynku się wypowiedział :) gadam teraz z kumpelm który mieszka w Kozłowie i mniej więcej zna te tereny

Napisano

cytuje : "do samego kedzierzyna raczej sie nie da tak 5km przed trzeba wyjechac" "

•  
    jadac lasem wyjedzie sie na trasie

•  
    na stara kuznie

•  
    robiac petle w druga strone

•  
    jadac na lacze, rudzieniec lasem wybijesz sie z drugiej strony na ujazd"

Posiada ktoś z was oprócz tego rowerowego gpsa?

Napisano

cytuje : "do samego kedzierzyna raczej sie nie da tak 5km przed trzeba wyjechac" "

•  
    jadac lasem wyjedzie sie na trasie

•  
    na stara kuznie

•  
    robiac petle w druga strone

•  
    jadac na lacze, rudzieniec lasem wybijesz sie z drugiej strony na ujazd"

Posiada ktoś z was oprócz tego rowerowego gpsa?

GPS-a nie posiadam, ale popytamy damy radę, tak myśle:)

Napisano

Dobra z mojej strony stanęło na cyzmś takim : Kumpel da znać jutro czy jechałby z nami, jeśli się okaże, że nie może to w sobotę zrobi tą trasę i nagra na endo poczym prześle mi a ja wrzaucę tutaj aby każdy mógł się zapoznać +/-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...