spark Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 zdecydowanie preferuję teren Wrodziłem niedawno z Czech, Rychelbskie Ścieżki : www.rychlebskestezky.cz/cs/ Jeśli ktoś nie był a lubi poszaleć po górskich trailach to polecam Polecono mi singletrek Świeradów zdrój/ nowe miasto pod smyrkiem(Cz) był ktoś? (takw ramach małego offtopa)
Natan811 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 zdecydowanie preferuję teren Wrodziłem niedawno z Czech, Rychelbskie Ścieżki : www.rychlebskestezky.cz/cs/ Jeśli ktoś nie był a lubi poszaleć po górskich trailach to polecam Polecono mi singletrek Świeradów zdrój/ nowe miasto pod smyrkiem(Cz) był ktoś? (takw ramach małego offtopa) Ja nie byłem:), ale oglądnąłem stronkę, filmik i jestem pod wrażeniem no no super by była taka wyprawa:)
bartekzabrze Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 No no Tam bym pojeździł Ale nie na mojej szosie
Natan811 Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 No no Tam bym pojeździł Ale nie na mojej szosie Chyba, że po mchu:D
ShadoK Napisano 7 Sierpnia 2012 Napisano 7 Sierpnia 2012 Witaj mój imienniku Akurat wczoraj jeździłem w Twej okolicy pomiędzy tarnogorska a toszecka Często wybuwasz w górskie rejony?? Z miła chęcią pojechalbym znowu zdobyć jakieś szczyty a na razie głownie na miejscu po lasach Odezwij się na gg to się zgadamy jakoś
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Świetna zabawa na XC ale gdyby tylko mieć swoje AM byłoby finezyjnie co prawda jest tam centrum meridy i można wypożyczyć rower, ale na moim uginaczu 100/100 dało się pośmigać składamy z kumplem film z tego wyjazdu więc jak będzie gotowy to może coś tutaj wrzucimy
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 No, no jak zmontujecie to wrzucaj śmiało:D Chłopaki, ma ktoś ochotę na poranny niedzielny wypad na leśne ścieżynki:D
rafalllll Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 No, no jak zmontujecie to wrzucaj śmiało:D Chłopaki, ma ktoś ochotę na poranny niedzielny wypad na leśne ścieżynki:D a gdzie to byś chciał ruszyć
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 a gdzie to byś chciał ruszyć Hmm...prócz tych Rud to nie znam za bardzo terenu, może ktoś by podsunął jakiś pomysł jestem otwarty na propozycje;)
ShadoK Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 http://www.endomondo.com/workouts/uUe4g1n1Y48 To wbrew pozorom ciekawsze miejsca wg mnie niż rudy sporo ścieżek rowerowych fajne zjazdy byłem mile zaskoczony To tylko wycinkę z trasy
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 http://www.endomondo.com/workouts/uUe4g1n1Y48 To wbrew pozorom ciekawsze miejsca wg mnie niż rudy sporo ścieżek rowerowych fajne zjazdy byłem mile zaskoczony To tylko wycinkę z trasy Noo rudy są tak średnio fajne, ale tzn że się piszesz?
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja jestem chętny na poranny wyjazd ;)chętnie też się "dorzucę " do planowania trasy ale w jaki kilometraż celujemy?
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja jestem chętny na poranny wyjazd ;)chętnie też się "dorzucę " do planowania trasy ale w jaki kilometraż celujemy? Hmm...70, 80?
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ok, pytanie czy połączenie teren + asfalt wchodzi w rachubę? bo 70-80km samym lasem nie znam taki ścieżek jeszcze
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ok, pytanie czy połączenie teren + asfalt wchodzi w rachubę? bo 70-80km samym lasem nie znam taki ścieżek jeszcze Jasne, że wchodzi:)
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Co powiecie na coś takiego(trochę byłoby by to eksperymentalne [ z mojej strony np ] ) zbiórka na rynku w GL i : Rynek -> Kozłów(dojazd można polami przez sikornik np uskutecznić ) --> Gmina Ujazd [ lasami od Kozłowa ] --> Kędzierzyn Koźle --> Gliwice ? Powrót z KK jak najwięcej lasem
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja jeste za:) Czy godzina 8,30 na pl. Piłsudskiego może być?
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 nie znam tej trasy więc byłoby fajnie gdyby ktoś kto robił rase w tamtym kieruynku się wypowiedział gadam teraz z kumpelm który mieszka w Kozłowie i mniej więcej zna te tereny
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Ja nie znam, ale można poeksperymentować tak myśle:) nie wiem jak reszta chłopaków myśli.
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 cytuje : "do samego kedzierzyna raczej sie nie da tak 5km przed trzeba wyjechac" " jadac lasem wyjedzie sie na trasie na stara kuznie robiac petle w druga strone jadac na lacze, rudzieniec lasem wybijesz sie z drugiej strony na ujazd" Posiada ktoś z was oprócz tego rowerowego gpsa?
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 cytuje : "do samego kedzierzyna raczej sie nie da tak 5km przed trzeba wyjechac" " jadac lasem wyjedzie sie na trasie na stara kuznie robiac petle w druga strone jadac na lacze, rudzieniec lasem wybijesz sie z drugiej strony na ujazd" Posiada ktoś z was oprócz tego rowerowego gpsa? GPS-a nie posiadam, ale popytamy damy radę, tak myśle:)
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Mój kolega z Kozłowa da znać czy jechałby z nami, jeśli tak to trasy tam zna wiec luz
Natan811 Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 To tylko jeszcze dogadać się czy czas i miejsce pasuje:)
ShadoK Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Jak w niedziele rano to jadę sobota niestety odpada u mnie
spark Napisano 8 Sierpnia 2012 Napisano 8 Sierpnia 2012 Dobra z mojej strony stanęło na cyzmś takim : Kumpel da znać jutro czy jechałby z nami, jeśli się okaże, że nie może to w sobotę zrobi tą trasę i nagra na endo poczym prześle mi a ja wrzaucę tutaj aby każdy mógł się zapoznać +/-
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.