Skocz do zawartości

[sztyca] 30.4

almaster

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam. Pomógł by mi ktoś znaleźć redukcję na 30.4?. Ja coś nie mogę znaleźć. Zależy mi na tym, by było to z Polski, żeby ta wysyłka nie była taka droga. Ewentualnie może znajdzie się jakaś dobra sztyca 30.4?. Ja jedyne co widzę to zoom, accent i kelly's, mimo wszystko wolałbym mierzyć w coś lepszego, o ile jest. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Witam. Pomógł by mi ktoś znaleźć redukcję na 30.4?. Ja coś nie mogę znaleźć. Zależy mi na tym, by było to z Polski, żeby ta wysyłka nie była taka droga. Ewentualnie może znajdzie się jakaś dobra sztyca 30.4?. Ja jedyne co widzę to zoom, accent i kelly's, mimo wszystko wolałbym mierzyć w coś lepszego, o ile jest. Z góry dzięki za pomoc. Pozdrawiam.

Ewentualnie może taka redukcja http://www.sparrow-bike.pl/sklep222/?p=productsMore&iProduct=132

Tylko czy to wytrzyma?. Ważę 85kg. Co do sztycy, może kls master, czy jest to klasy jakichś podstawowych produktów ritcheya?.

Napisano

Niestety z tym rozmiarem jest zawsze problem :( przechodziłem to samo w tamtym roku, ale jakoś nie ufam redukcjom i wolałem kupić sztycę (concept xtreme cnc alu). Rozumiem że szukasz lepszej sztycy, ale z drugiej strony to tylko kawałek aluminium i nie warto przepłacać za parę gram mniej i naklejkę. Powodzenia w szukaniu. Pozdrawiam.

Napisano

1) Wygooglować na ebay i amazon "shim sleeve 30.4" albo "shim 30.4" lub 30,6,

2) kupić redukcję na 30,2, może będzie pasować + ewentualnie własną wkładkę na dokładkę z puszki alu - powinno być 30,4,

3) kupić sztycę 30,4 ;)

Powodzenia :)

U siebie mam 31,2, a musiałem kupić redukcję na 31,4 do zeszlifowania papierem ściernym (przecież to alu). O dziwo wszytsko pasuje bez szlifu, więc tak naprawdę wymiary firmowe rur podsiodłowych mają swoją tolerancję.

Napisano

Dowiedziałem się że taka redukcja wystaje, a że jest to zwykły, srebrny kolor, kiepsko będzie mi pasować do ramy...więc chyba będę musiał zrezygnować z redukcji.

Ok, dowiedziałem się że w Krk, w secesji robią redukcje na zamówienie, podobno bardzo dobre, ale drogie, bo 60zł. No nic, zastanowię się.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...