Skocz do zawartości

[Rower] MTB/CROSS 1400zł (sklep kraków)

Gagarin40i4

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam

Ponieważ wydaje mi się że koleś który ukradł mi rower rok temu chyba go jednak nie odda, zdecydowałem się na zakup nowego. No i tu pojawiają się problemy ponieważ mimo moich usilnych starań nie udało mi się zbudować imperium finansowego , mam budżet ograniczony do 1400zł ale to jest góra wiec właściwie 1300zł. Generalnie jestem strasznie skołowany przez zimę liczyłem na krosa A2 nawet wersje na tarczówkach były po 1450zł ale teraz juz nie są, ostatnio zacząłem myśleć nad hexagonem V8 , ale teraz doszedłem do wniosku że już sam nie wiem . Raczej jeżdżę po asfalcie to też chyba powinienem sie bardziej za jakimś crossem porozglądać ale w ogóle nie mam pomysłu za czym konkretnie.

Byłem w sklepach w mojej miejscowości to koleś mi proponował

Rower Merida Matts 20-MD N2 2012 Rower Merida Matts 20-MD N2 2012 [] - 1669.00 zł : BikeAtelier.pl

Krossa V6

Revel 3 (2012) - rowery | Rowery Giant - szosowe, górskie, damskie, rekreacyjne, dziecięce, ramy rowerowe, akcesoria rowerowe. | Polska

Właściwie wszystkie za 1400zł .

W związku z czym mam prośbę czy ktoś mógłby mi doradzić rower MTB/cross w tej cenie i jeszcze nie wzgardził bym informacjami i jakimś dobrym/tanim sklepie rowerowym w Krakowie bo tam studiuje więc nie było by tez problemów z zakupem.

Napisano

powtórze sie ale jeśli nie musi być nowy a jedynie 'jak nowy' w tej cenie jest masa sprzetu na aukcjach z osprzetem co najmiej SLX/XT

czyli wydasz 1500zł-a dostaniesz sprzęt wart 3500zł

wydasz 1000zł-dostajesz sprzet wart 2000-2500zł

shimano podniosło w tym roku marże o kilkanaście-do 30% więc rowery na 2012 są słabiej wyposażone(w niższe grupy)

• 0

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...