hehe12 Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Nie wiem czy zainwestować więcej w pancerze i linki. Czy kupić coś tańszego. Pancerze i przerzutki Jagwire będą dobre? Czy jakieś inne?
Obes Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Jagwire mają kilka modeli, o którym myslisz ?
hehe12 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Napisano 12 Kwietnia 2012 Jagwire L3 pancerz hamulcowy Jagwire LEX L3 pancerz przerzutkowy Jagwire HYPER linka hamulca Jagwire HYPER linka przerzutki I jescze mam pytanie dot. końcówek na pancerze - widzę w ofercie jakieś z noskiem oraz z konfuzorem. Czym one się różnią?
Obes Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Jakość tych linek i pancerzy jest średnia. końcówka z dyfuzorem to normalna końcówka, końcówka z noskiem ma cienką rurkę z niej wystającą dzięki temu można zbudować układ zamknięty, lub założyć gumowe uszczelnienie .
hehe12 Napisano 12 Kwietnia 2012 Autor Napisano 12 Kwietnia 2012 A jakieś lepsze pancerze i linki to jakie np.?
Obes Napisano 12 Kwietnia 2012 Napisano 12 Kwietnia 2012 Jak dla mnie z pancerzy i linek w rozsądnej cenie lepiej spisują sie linki Shimano XTR (spisują się lepiej niż droższy zestaw Jagwire Ripcord) pancerzy Jagwire uywałem dosyć długo, jednak zmieniłem na XTR .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.