Nevermore Napisano 21 Lipca 2012 Napisano 21 Lipca 2012 Sporo razy polecałem tą Meridę jako rower do 3500zł, parę osób poszło za moimi radami kupując go- i teraz sobie chwalą wybór podobnie jak ja. Do 3200-3700zł nic na lepszym osprzęcie nie znajdziesz. Nowego. Dla mnie 17 jest jak na miarę szyta- czy będzie na Ciebie? Powinna, nie jesteś o wiele wyższy ode mnie. Rower spisuje się naprawdę super, nie narzekam i nie żałuje zakupu- dlatego też często polecam. Trail- rowery ścieżkowe, przeznaczone do trochę szybszej jazdy w cięższym terenie, zazwyczaj odrobinę krótsze ramy ułatwiające wychodzenie za siodełko i przed kierownicę.
Nash Napisano 24 Lipca 2012 Napisano 24 Lipca 2012 Nie podniesiesz kierownicy. Mam A7, który jest na tym samym widelcu. Ogólnie są zbliżone osprzętem. na komfort jazdy nie nażekam, ale przecież nie jeździłem na tej meridce. Gdybym miał teraz wybór to kupił bym meridę ze względu na lżejszy wybór ramy. A7 wygląda przy niej jak czołg. Nie podniesiesz kierownicy. Mam A7, który jest na tym samym widelcu. Ogólnie są zbliżone osprzętem. na komfort jazdy nie nażekam, ale przecież nie jeździłem na tej meridce. Gdybym miał teraz wybór to kupił bym meridę ze względu na lżejszy wybór ramy. A7 wygląda przy niej jak czołg. Lżejszy WYGLĄD ramy. Przepraszam. Aha, A7 ma blokade skoku przy kierownicy Ale tarcze 160mm
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.