Maciolos Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Witam,chcę wam przedstawić trochę nietypowego Pointa. Rower właśnie został ukończony,rama zostala,bo nie mam pieniędzy na coś innego,a tylko rama została mi z poprzedniego roweru. Przepraszam za jakość zdjęć,ale aparatu nie posiadam i zostały zrobione telefonem. Rama - Point Crusher 2008 Amortyzator Duro DJD 2009 130mm Hamulec przód - Tektro Auriga COMP,tarcza 203mm Hamulec tył - Avid BB5,tarcza 203mm Korba – Truvativ Ruktion 38z suport – Truvativ Howitzer Napinacz – Truvativ Boxguide(na zdjęciu jeszcze nie założony) Pedały - Octane One Static 2012 na kulkowych Wolnobieg/Łańcuch - jakiś noname Sztyca - KALIN Siodełko - Selle Royal Mach MTB Mostek/Kierownica - ZOOM Obręcz przód/tył - DH Rodi Disc Excalibur 36szprych 26” Piasta przód/tył - Joytech Szprychy przód/tył - VeloGros Opona przód/tył - MAXXIS swampthing 2.35 2ply Gripy - Giant
Rybka33 Napisano 22 Marca 2012 Napisano 22 Marca 2012 Fajny dirtciak... Jeszcze w tamtym roku skakałem na czymś podobnym tylko, ale miałem bardzo miękkiego amorku z przodu i bo sześcio metrowych skokach nie było szans żeby go nie dobić...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.