Skocz do zawartości

[Piekary Śląskie i okolice]

zedzik82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. W tym tygodniu planuję wyjazd do Szczyrku na nockę z Bytomia.

Będzie to mój pierwszy taki wypad i trasa też do zaplanowania.

Jeśli ktoś ma jest chętny, bądź ma jakieś propozycje którędy najlepiej się tam udać to proszę o wypowiedź.

Pozdrawiam.

Napisano

Niestety nie wyrobilem sie dzis na niedzielny trening. Jesli bedziecie planowac cos w ciagu tyg. napiszcie. Jak co to znowu cos mozna zaplanowac na sobote i niedziele. Pozdr

Napisano

Hej,

Myślę, że na weekend na pewno jakieś 70km na szosie będę planował. Trasa zapewne jak w linku wcześniejszym - w niedziele nie udało się przejechać całej.

Napisano

Pomysł zacny - do przemyślenia na pewno - chociaż ta droga ma raczej kiepską nawierzchnie i jest dość ruchliwa niestety. Ja za 2-3 tyg uderzam na Rybnik - trasę muszę jeszcze dopracować ale zarys jest.

Napisano

Zgadzam sie z kolega, trasy lepiej dobierac o mniejszym natezeniu ruchu, rejon Knurowa, Chudowa, Rybnika to dobry teren, takze okolice Siewierza, Pyrzowic, Tarnowskich G. , lub Ledziny, Imielin, Pszczyna, Tychy to tereny gdzie jest bogata siatka drog podrzednych, wiejskich, o dobrej nawierzchni. W miasta nie ma co sie pchac, bo nie ma przyjemnosci z jazdy.

A wiec zgadamy sie na sobote i niedz. Pogoda ma byc lepsza. đ

Napisano

coś pogoda nam nie sprzyja do jazdy, w sobotę można ten Rybnik zrobić, lub te Pyrzowice, a jak bd tak zimno jak w tą sobotę to gdzieś bliżej jechać.

Napisano

Ja Rybnik na przełomie mieś planuje. W sob w stronę Pyrzowic ruszam - jak ktoś ma ochotę to zapraszam jak najbardziej.

Napisano

to tak jak wtedy 10.40 pod tym wejściem do parku od strony wieży telewizyjnej, a na Michałkowicach pd tym kościołem lub pod marketem Simply o 11. Co wy na to? MA być cieplej więc bd się lepiej jechać niż ostatnio!

Napisano

Zapraszam wszystkich chętnych jutro 11:15 na plac przy ul. Mickiewicza. Jazda asfaltem, trasa IC(około 70km).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...