Skocz do zawartości

[Piekary Śląskie i okolice]

zedzik82

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja sie pisze z wami w sobote i niedziele, dajcie znac o ktorej i skad startujecie, w ciagu tygodnia takze pojezdze bo i tak trenuje sam. A w srody przyjezdzie do Katowic na srodowy kolarski klasyk start o 17.00 z placu ul. Stawowa i Mickiewicza. Pozdr

Napisano

W najbliższą sobotę około 15:00 startuje z Michałów. W około 2-2,5h trasa jest do zrobienia. Jak coś zapraszam.

Czy od Maja nie mieliście zaczynać o 18:00 treningu?

Napisano

Widzę, że na poważnie mówiłeś. Ja dziś zaliczyłem jezioro Świerklaniec prawie 69km w przeciągu 3h, chyba jest nieźle. I ci chyba tempa dotrzymam. Przy kościele tam masz na myśli się spotkać czy wyżej przy aptece???

Napisano

Ok nie ma problemu, to zgadamy sie w przy parku chorzowskim np kolo ronda przy carrefourze

Napisz jeszcze o ktorej sie zgadamy, bo z tego co wiem start w Miechowie jest o 15.00.

Napisano

zgadajmy się przy żyrafie tam na pewno się nie miniemy lub pod wjazdem do parku od strony Siemianowic przy wieży telewizyjnej, tam jak się jedzie na planetarium o tej drodze mówię na samym początku tam ten gościu kasuje za wjazd samochody, podaj jakiś namiar na siebie czy coś bo szukać bd się

nie ciekawie się pogoda na weekend zapowiada (deszcz), oby się zmieniło jeszcze

Michałkowice kościelna 30 koło Simply nie lepiej koło kościoła!? tylko o której jak bd pogoda?

Napisano

Właśnie się dowiedziałem, że sobota u mnie odpada :( - obowiązki rodzinne. W niedziele jestem dostępny od 10:00.

Krecik dziś zapowiadał deszcz na sobotę - zobaczymy jak będzie.

Jak coś to może być na parkingu przy kościele na Michałkowicach - w niedziele - godzina do ustalenia.

Napisano

mi by pasowało tak o 11, ale dopasuje się oczywiście. To miejsce zbiórki dogadane parkingi przy kościele na Michałkowicach. OBY nie padało tylko, no jak patrzę na pogodę to w sb i nd ma padać raczej

Napisano

No to mozemy sie zgadac kolo tego wjazdu od Siemianowic kolo goscia ktory kasuje bilety. Bede na czerwonej szosowie w bialo-czarnym stroju. Kontakt 796056605. Telefonu zazwyczaj ze saba nie zabieram ale wysle esa tyz przed wyjazdem, dlatego zostaw takze swoj namiar. Jestem z dzielnicy Katowic Ligota. Pozdr

Ok to w takim razie na niedziele. Jak bedzie padalo lub pochmurno takze mozna pojezdzic. Trzeba pomyslec tylko nad trasa.

W sobote takze sie wybieram, jesli ktos chetny na trening to piszcie.

Napisano

o to fajnie esa ci wyslalem, wiec masz moj numer tez jak jestes z ligoty to mozemy sie gdzies indziej nawet zgadac by nie jechac przez park. Jak juz sie godzine ustali to sie spotkamy jakies 30minut wczesniej

ilu osób ma jechać w ogl? czym więcej tym lepiej

Napisano

Ja się wybieram - lekki deszcz nie przeszkadza - chyba, że lunie na maxa(trasę można skrócić a po drodze jest się gdzie schować jak coś).

Napisano

Kto by jechal dziś takim szalkiem tras XC - Radzionków, DSD Dolimity - tutaj mma naprawde fajna pętelke, ii możliwe jeszcze Repty tez fajne tereny znam czas 1-3 godziny mam czas od 10-14/15

Napisano

ale asfaltem ? szkoda szczerze mi opon boo mam je na wyscigi a bezdetek nie chce mi sie zmieniac .. moglbym na szosie ale hmm za bardzo sie nie pomecze hehe :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...