Dyju Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Witam. Czeka mnie wymiana tylnego koła, obecnie mam z wolnobiegiem 7 rzędowy, chce wymienić na koło z kasetę 9 rzędową. Wiąże się to również z wymianą przerzutki i łuńcucha. Czy moja korba będzie współpracować z tym łańcuchem ? Wielkie dzięki za odpowiedzi
Gość voytec Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Powinna działać bez większych zgrzytów. PS. popraw tytuł. Pisze się kompatybilność a nie kontabilność
Dyju Napisano 6 Marca 2012 Autor Napisano 6 Marca 2012 Vojtec - Dzięki za odp i czujność Temat pisałem z telefonu, często zmienia mi wyrazy jeżeli źle wpisałem jednął literę Niby to takie "mądre", a jednak.....
menxtr Napisano 6 Marca 2012 Napisano 6 Marca 2012 Z kompatybilnością nie będzie żadnego problemu.., chyba że masz zjechane tarcze
Dyju Napisano 6 Marca 2012 Autor Napisano 6 Marca 2012 Kaseta jest prawie jak nowa, rower mam przez niecałe pól roku, z czego sensownie jeździłem tylko na wakacjach. Jeżeli nie będzie problemu z KOMPATYBILNOSCIĄ to super, bałem się, że będę musiał jeszcze wymieniać kasete. Jeszcze raz dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.