scyzoryk Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 Witam. Czy ktoś ma doświadczenie ze sklepem internetowym http://rowery-happy.pl? Proszę o opinie. I czy w takich sklepach rower wysyłają już złożony?
bitX Napisano 26 Lutego 2012 Napisano 26 Lutego 2012 wystarczy kliknąć zakładkę "wysyłka " "Rowery pakujemy w wytrzymałe kartony w stanie rozłożonym (do zamontowania koło przód, kierownica, pedały, wykonanie drobnych regulacji)."
scyzoryk Napisano 27 Lutego 2012 Autor Napisano 27 Lutego 2012 A czy ktoś miał styczność z tym sklepem? Prosiłbym o opinie.
adorin Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 A czy ktoś miał styczność z tym sklepem? Prosiłbym o opinie. Żona kupowała tam synowi (8 lat) zieloną Meridę Dirt, a rok potem jej koleżanka kupowała tam swojemu dziecku taki sam rower. Nb. całkiem fajne rowerki. O ile pamiętam wyposażyli ich wtedy po jakichś zniżkach w błotniki i coś jeszcze, nóżki chyba? Niestety, mimo że rower ma zapinane koła, a nie zakręcane, ktoś pomylił strony tulejki w zapince w rowerze syna, i dwa lata jeździł z tulejką odwrotnie:) Ale ponieważ nie wiem, jaka jest procedura i kto co składa, więc nie wiem, czy sklep, czy jeszcze fabryka. Sam Tatuś też nie jest bez winy - nie zauważyć dwa lata że synowi koło w rowerze objawia luz! Ale w końcu znalazłem i poprawiłem. Także poprawnie, ale szału nie ma. A może to tylko wpadka przy dużym przerobie, bo zakup był ... przed Komunią K.
marek93 Napisano 29 Lutego 2012 Napisano 29 Lutego 2012 Ja w stacjonarnym sklepie kupowałem buciki.i pedały, wszystko ok, obsługa kompetentna, ceny mieli dobre, a kupowałem na wiosnę, ja polecam
adorin Napisano 1 Marca 2012 Napisano 1 Marca 2012 A, słusznie. Na pytanie czy kupiłbym tam jeszcze raz - odpowiedź jest tak. K.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.