yeti1232 Napisano 22 Lutego 2012 Napisano 22 Lutego 2012 jw. chodzi o tą nakrętke trzymającą baterie, pulsometr to garmin fr60. Można to gdzieś kupić czy tylko u garmina ?
rzezniol Napisano 23 Lutego 2012 Napisano 23 Lutego 2012 Raczej tylko u Garmina... Elementy obydowy prawie w karzdym sprzęcie elektronicznym (chyba tylko tel. GSM sie z tego wyłamują) dostanuesz tylko oryginalne. Czyli serwis firmowy albo używane. Podeślij foto tego elementu. Pozdro TapaTtalk'nięte z Andka
yeti1232 Napisano 14 Marca 2012 Autor Napisano 14 Marca 2012 Napisze moją historie odnośnie tej sprawy. Skontaktowałem się bezpośrednio z centralą garmina, gdzie dostałem odpowiedź że jest im przykro z powodu tych problemów , i proszą o dane osobiste i adres a paczka zostanie nadana. Po tygodniu przyszla nakrętka, ale okazało się że opaska ma wadę fabryczną( z byt duży otwór pod nakrętke przez co jest nieszczelna. Po kolejnym mailu do garmina o zaistniałej sytuacji poprosili o przesłanie skanu zakupu odzielnie kupiej opaski ,a jeżeli opaska była razem z pulsometrem to tylko numer seryjny. Gwarancja została uznana a po 9 dniach czyli dziś i po otworzeniu zobaczyłem opaskę PREMIUM czyli lepszą niż miałem. Także polecam Garmina w 100% Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.