Qetuo Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 Witam! Kupuje na wiosne rower i szukam na allegro, po stronach internetowych i śledze fora. Szukam roweru wielofunkcyjnego tzn. żeby był w duzym stopniu przeznaczony do jazdy po górach ale żeby też nadawał sie do jazdy po mieście. Ja znalazłem 2 rowery: Kross level A2 disc Kross level A3 lady Ja zabardzo się nie znam na rowerach ale na pewno ktoś z was tak Wiec prosilbym abyscie mi doradzili jaki wybrac albo sami zaproponujecie jakis inny. Te 2 rower kosztują do 2 000 tyś. zł ,i jak macie jakieś propzycje to niech one nie przekraczają 2 000 tyś. zł
jokulus25 Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 lepszy jest : Kross level A3 lady ma lepsze przerzutki i amortyaztor , tak to różnią się szczegółami raczej
nemo2009 Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 Poza tym różnią się przede wszystkim ramą(geometrią).
jonnym Napisano 18 Lutego 2012 Napisano 18 Lutego 2012 A to prosze kolego jak ma byc do 2000zł. i Kross to nawet A6 sie znajdzie a co tam http://www.mudserwis.com/kross-2011-level-a6-vbrake-p-1395.html
Qetuo Napisano 18 Lutego 2012 Autor Napisano 18 Lutego 2012 Wielkie dzięki za podpowiedz PS. jonnym mi chodzi o rower z hamulcami hydraulicznymi i tarczowe Mam jeszcze jedno pytanie. Jest napisane wszedzie np.19, 21 cali , ja bede prawdopodobnie kupował przez internet i jak sprawdzic jaka wielkosc ci potrzebna macie jakis na to sposób ?
nemo2009 Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 st napisane wszedzie np.19, 21 cali , ja bede prawdopodobnie kupował przez internet i jak sprawdzic jaka wielkosc ci potrzebna macie jakis na to sposób ? Na tym forum jest temat,jak dobrać rozmiar ramy,przypięty.Czytanie boli?
MokryxD Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 Ewentualnie rozważ tege Unibike Fusion 2012 www.unibike.pl/fusion_disc.html trochę ustępuje osprzętem, ale tańszo o 400zł. Widły też XCM, napęd podobny, manetki inne "Shimano Acera".
Qetuo Napisano 19 Lutego 2012 Autor Napisano 19 Lutego 2012 Mam 184 cm wzrostu, 64 cm od piety do krocza ale jeszcze ciągle rosne!! Jaka rama byla by idealna do mnie Poradcie coś! Z góry dzięki!
elkaziorro Napisano 19 Lutego 2012 Napisano 19 Lutego 2012 Po pierwsze zmierz porządnie długość nogi, bo 64cm to ja mam łydkę, a jestem od Ciebie o 4 cm wyższy. Po drugie chcesz kupić rower o damskiej geometrii i malowaniu, mowa o A3 lady? A poza tym to chyba nieco leniwy jesteś, bo temat o dobieraniu rozmiaru to znalazłeś, ale żeby go przeczytać, to już sił zabrakło... Tam masz wszystko wytłumaczone. No ale, że dziś jest niedziela... Proszę bardzo: http://www.competitivecyclist.com/za/CCY?PAGE=FIT_CALCULATOR_INTRO Pomierz, powpisuj i Ci wyjdzie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.