Skocz do zawartości

[rower] Kross level A2 disc czy Kross level A3 lady

Qetuo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam!

Kupuje na wiosne rower i szukam na allegro, po stronach internetowych i śledze fora.

Szukam roweru wielofunkcyjnego tzn. żeby był w duzym stopniu przeznaczony do jazdy po górach ale

żeby też nadawał sie do jazdy po mieście.

Ja znalazłem 2 rowery:

Kross level A2 disc

Kross level A3 lady

Ja zabardzo się nie znam na rowerach ale na pewno ktoś z was tak

Wiec prosilbym abyscie mi doradzili jaki wybrac albo sami zaproponujecie jakis inny. Te 2 rower kosztują do

2 000 tyś. zł ,i jak macie jakieś propzycje to niech one nie przekraczają 2 000 tyś. zł

Napisano

Wielkie dzięki za podpowiedz

PS.

jonnym mi chodzi o rower z hamulcami hydraulicznymi i tarczowe

Mam jeszcze jedno pytanie.

Jest napisane wszedzie np.19, 21 cali , ja bede prawdopodobnie kupował przez internet i jak sprawdzic jaka wielkosc ci potrzebna macie jakis na to sposób ?

Napisano
st napisane wszedzie np.19, 21 cali , ja bede prawdopodobnie kupował przez internet i jak sprawdzic jaka wielkosc ci potrzebna macie jakis na to sposób ?

Na tym forum jest temat,jak dobrać rozmiar ramy,przypięty.Czytanie boli?

Napisano

Ewentualnie rozważ tege

Unibike Fusion 2012 www.unibike.pl/fusion_disc.html

trochę ustępuje osprzętem, ale tańszo o 400zł. Widły też XCM, napęd podobny, manetki inne "Shimano Acera".

Napisano

Mam 184 cm wzrostu, 64 cm od piety do krocza ale jeszcze ciągle rosne!!

Jaka rama byla by idealna do mnie

:confused: Poradcie coś! Z góry dzięki!

Napisano

Po pierwsze zmierz porządnie długość nogi, bo 64cm to ja mam łydkę, a jestem od Ciebie o 4 cm wyższy.

Po drugie chcesz kupić rower o damskiej geometrii i malowaniu, mowa o A3 lady?

A poza tym to chyba nieco leniwy jesteś, bo temat o dobieraniu rozmiaru to znalazłeś, ale żeby go przeczytać, to już sił zabrakło... Tam masz wszystko wytłumaczone.

No ale, że dziś jest niedziela... Proszę bardzo:

http://www.competitivecyclist.com/za/CCY?PAGE=FIT_CALCULATOR_INTRO

Pomierz, powpisuj i Ci wyjdzie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...