bandziorekalus Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 Cześć wszystkim! Stoję przed zakupem kasku I właściwie tyle tego jest na rynku, że sama nie wiem, jakiej firmy są najlepsze w takim przedziale cenowym, a czytam już od 3 dni różne recenzję, ale właściwie tematu, który by mi jasno przedstawił, które firmy i modele w tym przedziale cenowym - do 200 zł będą najlepsze. Oczywiście, jak już się na jakieś zdecyduję to pojadę i będę przymierzać Jednakże będę bardzo wdzięczna jeśli wskażecie mi jakieś konkretne modele, których sami używacie i są warte swojej ceny I dobrej jakości:) Kask będzie mi służył do jazdy po płaskim, lekkiego XC i może w maratonach jak już się na nie zdecyduję PS. Używałam szukajki i niestety nie znalazłam takiego tematu.
Zazi Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 Giro: Skyline, Indicator Specialized: Align, Max (jeżeli masz dużą głowę )
kris2011 Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 Witam, Ja używam kasku MET'a i nie narzekam. Kiedyś miałem Xilo teraz przerzuciłem się na bardziej szosowy Estro. Obydwa polecam. Xilo będzie cenowo wpadał w Twoją propozycje cenową, natomiast Estro jest znacznie droższy. Pozdrawiam
premier2 Napisano 11 Lutego 2012 Napisano 11 Lutego 2012 39 stron tematu nie wystarcza? [Kask] po co to komu?, jaki wybrać ? za ile ? REGULAMIN 1. Zanim założysz temat a ) Skorzystaj z wyszukiwarki - być może analogiczny temat już jest już na forum. Jeśli jest, ale Twoim zdaniem nie wyczerpuje w pełni zagadnienia - dopisz się do niego zamiast zakładać nowy.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.