Skocz do zawartości

[rower] Merida Ninety Six 3000D :)

EpicPoznan

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co sezon jest to samo. Z nudów składasz nowy rower i wrzucasz nawet nie uzupełniając rozpiski... porzuć młodzieńcze zapały.

Może zamiast na ilość rowerów w dekadzie idź na jakość, rurki tu ważą tyle co moje koła z oponami zalane mlekiem.

Nokony kolekcjonowane od kilku lat też tu pasują jak świni siodło.

Generalnie bez szału, wygląda pospolicie.

Safian ma ciekawszy pomysł na swoją 96.

Napisano

Moim skromnym zdaniem to fajny rower na odpowiednim miejscu.

Tylko ta skórzana kanapa powinna być dobrze wypastowana pod taki i inny sprzęt. Jeżeli rowerem nie jeździsz w zimie to najlepsze miejsce dla niego. :starwars:

• Mod Team
Napisano

Bardzo mi się podoba zestawienie kolorystyczne Nokonów z egipskimi motywami w mieszkaniu. Poduszki pod kołami również niczego sobie.

Rower bez odchyłek na plus czy na minus .Taka typowa Merida. Ale dla mnie ma jedną poważną wadę- jest biały. To go dyskwalifikuje w zupełności.

Te poduszki pod kołami....

Napisano

Pozwalasz zeby rower panoszyl ci sie na kanapie?

Ja mojego psa zganiam.

A co do skladania kilku(nastu) rowerow - co w tym niby niemoralnego? Ja uwazam sie w tym wzgledzie za krancowo nienormalnego i dobrze mi z tym :)

Napisano

Ale dla mnie ma jedną poważną wadę- jest biały.

Te poduszki pod kołami....

A dla mnie to jest najlepszy kolor :) (moja Meridka One-Twenty też jest tej maści i jest piękna!!)

A te poduchy to naprawdę patent godny Faraonów :closedeyes:

• 2 tygodnie później...
Napisano

Ładny kolor, ale przy twoim wzroście mogłeś pokusić się o większe koła. No, chyba że już spróbowałeś i nie podeszło.

Co sezon jest to samo. Z nudów składasz nowy rower i wrzucasz nawet nie uzupełniając rozpiski... porzuć młodzieńcze zapały. Może zamiast na ilość rowerów w dekadzie idź na jakość, rurki tu ważą tyle co moje koła z oponami zalane mlekiem. Nokony kolekcjonowane od kilku lat też tu pasują jak świni siodło. Generalnie bez szału, wygląda pospolicie.

Nie wiem po co piszesz w takim tonie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...