BF3 Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 Przymierzam sie do kupna nowego roweru do 4tys .Rowerem raczej nie bede startowal w zawodach a uzywal na codzien ,las,miasto itp.Mam 178cm wzrostu i 65 kg .Mam na razie dwa typy to radon i viper: RADON ZR TEAM 7.0 - biały, 18" :: BIKE-arena.pl VIPER X-TEAM XT/SLX/Fox RLC 32 FIT 100 Dyna-Sys 3x10! HIT 2011 - OKAZJA! 18" :: BIKE-arena.pl I teraz pytanie ktory jest lepszy i dlaczego czy rama 18 jest dla mnie dobra ,-nie lubie zbyt krotkich ram czy Fox ma manetke blokady skoku jesli nie czy da sie ja gdzies kupic jesli macie lepsze propozycje to dawajcie bo wczesniej bralem pod uwage jeszcze cube ltd pro znalazlem jeszcze to Rower górski Merida Matts TFS 900-D SPECIAL EDITION FOX 32 X9 | Sklep Rowerzysta.pl rowery i teraz bardziej sklanaian sie pomiedzy merida a viperem tylko nie wiem ktory ma lepsze osprzet tzn przerzutki i amor itp
jasskulainen Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 viper wypada bardzo fajnie, jedynie rama dosc krotka, pewnie bedziesz musial kupic mostek 120mm Pozdro
Schwefel Napisano 10 Grudnia 2011 Napisano 10 Grudnia 2011 Fox nie ma manetki i nie zamontujesz jej bez wymiany tłumika. RLC ma regulację ProPedal i blow-off a Remote nie ma takiej regulacji. Jeżeli chodzi o ramy to słabo wybrałeś jeżeli lubisz długie. Radon to zdecydowanie nie jest długa rama -> http://www.bike-arena.pl/index.php?p2527,radon-zr-team-7-0-bialy-18 Typowa niemiecka geometria do ambitnej turystyki.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.