Nudziarz Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Witam Planuję modyfikację sprzętu jako że moje gripy zostały już doszczętnie starte poszukuję czegoś nowego. Nie ukrywam waga ma dość ważne znaczenie lecz najbardziej wytrzymałość. Bardzo mało osób kupuje ten model http://allegro.pl/chwyty-kcnc-eva-zolte-czerw-nieb-czarn-11gr-i1963251075.html nie wiem dlaczego czy są one słabej jakości?? Kusi mnie bardzo waga. Proszę o opinie lub polecenie czegoś innego. Mogą być przykręcane jak i zwykłe.
Mod Team Franio Napisano 5 Grudnia 2011 Mod Team Napisano 5 Grudnia 2011 Zajrzyj tutaj: [Chwyty] Czy piankowe są wygodne ? - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa - strona 2 i tu: [chwyty] jakie wybrać - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa a także tutaj: [gripy montaż] boplight race (a`la kcnc) - Forum Rowerowe - doświadczenia, rowery, dyskusje sklepy rowerowe, giełda rowerowa
slababateria Napisano 5 Grudnia 2011 Napisano 5 Grudnia 2011 Mam te gripy od października, zrobione ze 100 km, problemów nie stwierdziłem. Fajne są, tyle powiem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.