Skocz do zawartości

[szosa] Nóweczka do max 3000zł

mlodymisiu886

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, jestem na kupie szosówki do ceny 3000-3300zł, oczywiście czym taniej tym lepiej :)

Jestem bardzo zainteresowany rowerem takim jak Cube Peloton 2012 http://www.cube.eu/pl/road/performance/peloton/

Co o nim myślicie? Warty ceny czy można mieć coś lepszego za tą kwotę? Jaka rama będzie dla mnie odpowiednia? (wzrost 190cm) Proszę o opinie tego roweru jak i propozycji. Raczej chodzi mi o rower nowy lub mało używany tzn. żadnych rys itp. Za pomoc '+', liczę na Was :)

Napisano

no tak tylko że teraz 300zł później już pomyśle że jak mam tyle dać to dołożę kolejne 300zł i będę miał lepszy sprzęt i tak cały czas :) wolę się trzymać tej ceny którą podałem wcześniej.

Napisano

nie no, nie mysl ta kategoria , lepiej dolozyc te 300zl , i miec lepszy sprzet niz za 3k kupic i nie byc zadowolonym z klamek sory , bez kitu , nikt ci nie karze przeplacac , ale te 300zl warto dolozyc do lepszego sprzedu moim zdaniem ;] Wiem ze Cube Ci sie bardziej podoba bo wizualnie jest ladniejszy , ale nie kieruj sie tylko wygladam ;p na sore bedziesz sie szybciej wkurzac ( po mniejszym przebiegu) niz na tiagre chodz to nie jest gorna polka ( na dura ace tez idzie sie wkurzac xD)

Napisano

ja użytkuje sram force i też czasami trzeba podregulować;ważna sprawa jezeli chodzi o nowy rower to dostęp do serwisu(związane z gwarancją),takze istotne byłoby to czy masz "pod ręką"punkt, w którym serwisują cube

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...