dorder Napisano 16 Listopada 2011 Napisano 16 Listopada 2011 Witam wszystkich miłośników 2 desek i białego szaleństwa. Po kilku latach jazdy na stokach, chcę zacząć przygodę z freeridem. Stąd mam pytanie, czy ktoś szusował w bieszczadach, albo chociaż widział kogoś szusującego. Zależy mi na nazwach górek bo bym pojeździł sobie w świeżutkim puszku. Za odpowiedź z góry dziękuje.
duzyninja Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 jeżeli chodzi o freeride to na bieszczady szkoda zachodu - lepiej wybrać się w tatery zachodnie
kundello Napisano 18 Listopada 2011 Napisano 18 Listopada 2011 Tyle że w taterach ludków jak mrówków;) , a w biesach pustki i taniocha. Większość górek w Bieszczadach jest zalesiona, więc będzie dość niebezpiecznie wybrac się w nieznane tereny i w dodatku przykryte śniegiem.
Ryki Napisano 30 Listopada 2011 Napisano 30 Listopada 2011 Bieszczady są super. Nie samym freeride człowiek żyje. http://brutusek.pl/t...eszczadach,s,9/ Mały przewodnik.
dorder Napisano 3 Grudnia 2011 Autor Napisano 3 Grudnia 2011 no chyba macie racje że ciężko w Bieszczadach o freeride ;p Ale i tak Bieszczady są super !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.