Skocz do zawartości

[siodło]San marco ponza czy drive line

Garownik

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, mam pytanie będę kupował rower w ,którym jest w zestawie siodełko san marco ponza power.Kolega mi mówił,że jeździł na nim i ,że jest twarde a kupił sobie drive line czarno niebieski, ja preferuje jazdę tak ok. 30-40km na jeden wypad.Przejechałem się na tym drive line wydaje mi się dobre ale nie jechałem na tamtym.Czy możecie mi powiedziec ,które jest lepsze?

Napisano

Zdecydowanie to które zakupił kolega. Mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że na San Marco ponza nieda się jechać na dłuższą metę.

Napisano

Możesz sobie w buty wsadzić taką "całą odpowiedzialność", bo ile razy można powtarzać, że co inny tyłek to inne preferencje. Znam ludzie, którzy jeżdżą na Ponza Power i są zadowoleni.

Napisano

Zdecydowanie to które zakupił kolega. Mogę z całą odpowiedzialnością powiedzieć, że na San Marco ponza nieda się jechać na dłuższą metę.

To jestem jakiś niezwykły, że wytrzymuje na tym siodełku 150km? Człowieku zastanów się zanim napiszesz równie "mądry" post.

• Mod Team
Napisano

Garownik, skoro kupujesz rower z tym siodełkiem, to przecież będziesz mógł je przetestować.

Tyłek każdy ma inny, więc dla ciebie może okazać się ono wygodne.

Napisano

Dziękuję za tak szybkie odpowiedzi.To san marino kosztuje jakieś 310 zł a ten drive line ok 40zł więc jak by mi wymienili odrazu w sklepie to i cena roweru by spadła nieznacznie :).A więc rozumiem różne tyłki różne odczucia ,ale chyba jest jakiś uniwersalny tyłek ,żeby stwierdzić czy jedno czy drugie siodełko nadaje się bardziej do jazdy w takie trasy jak ja preferuje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...