Skocz do zawartości

[rower] rower MTB do 1800zł

Pavel091

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie. Poszukuję idealnego roweru dla mnie za 1800zł

W grę nie wchodzą żadne modele firmy Kross, ani Unibike

Zależy mi na dobrej ramie i niezłym osprzęcie.

Jak na razie zastanawiam się nad poniższymi modelami:

Trek Wahoo, którego już gdzieniegdzie można dostać

Kellys Oxygen, Quartz

No i jeszcze pytanie odnośnie marki Kellys, co sądzicie o ramach tego producenta. Moje pytanie bierze się stąd, że jeden z moich znajomych uważa, że te ramy są nie najlepsze i lepiej zrezygnować z tego producenta.

Napisano

Evolution 2010, Kross a2 level 2009/a4. Jednak, że nie chcesz tych marek, to polecę Ci w ostateczności Kellys'a. Nie rozumiem, czemu odrzucasz te marki, miałem podobne podejście, dopóki nie porównałem sobie osprzętu mojego Vipera z Kellysem Axis. Nawet gdybym miał 3 tysiące brałbym jakiegoś Unibike'a, bo świetnie wyglądają i do tego otrzymujesz super osprzęt.

Jak patrzysz ze strony tylko estetyki, to bierz Specialized, super marka i znaczek sprawi, że będziesz pewien, że rower jest niezniszczalny :teehee: .

Napisano

Według mnie dziwnie skonfigurowany, tutaj niby slx,avidy a nagle alivio i xcr. To już lepiej poszukać a6 level z 2009/2010 z bdb. osprzętem. Chociaż i tak lepiej takiego mbike'a od aima itp.

Napisano

Albo poszukaj nowych , ale starszych modeli . Ja kupiłem ostatnio coś takiego : http://www.ssc.pl/gf2009/Marlin.htm w czerni za 1600 zł . Do wyboru miałem jeszcze Meride matts 40-d i Centuriona Backfire 300 , ale jak wsiadłem na Marlina , przejechałem się po placu to już nim wyjechałem .

Witam, proszę mi powiedzieć, w jakiej miejscowości kupiłeś ten rower po tak rewelacyjnej cenie?

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...