Igorch Napisano 12 Października 2011 Napisano 12 Października 2011 Witam Posiadam wspomniany w temacie amortyzator i mam takie pytanie czy to normalne że jak rower stoi(dajmy na to przez noc w piwnicy) i jak go biorę i naciskam na amortyzator to jest tak jakby sklejony zn. takjakby uszczelki sie przyklejały do goleni, ale wystarczy nacisnąć raz i jest już normalnie do nastepnego postuju - też tak macie w amortyzatorach?
stefan2810 Napisano 12 Października 2011 Napisano 12 Października 2011 Mam tak w Rebie. Po nocy stania, pierwsze naciśnięcie na amortyzator jest troche takie kamieniste właśnie tak jak by cyś sie skleiło czy coś. Ale to normalka.
Mod Team Puklus Napisano 13 Października 2011 Mod Team Napisano 13 Października 2011 Niewiem jak bardzo ci sie uszczelki zasysają, u mnie no trzeba troszeńke więcej siły uzyc ale pozniej to działa normalnie, mam revelationa.
stefan2810 Napisano 13 Października 2011 Napisano 13 Października 2011 No to jest normalka, pierwszy ruch trzeba użyć trochę więcej siły i już później wszystko gra.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.