patryczek3131 Napisano 3 Października 2011 Napisano 3 Października 2011 nie wiem czy ktos bedzie mi mogl pomoc i dlatego jestem tutaj.... problem polega na tym ze posiadam stara kolarke lata 70 ktora posiada motylkowe manetki shimano 1 manetka jak najbardziej jest okey standardowa linka do przerzutek jednak problem tkwi w drugiej do tylnej przerzutki ma nie typowa linke i nie moge jej nigdzie dostac jesli stanie sie najgorsze bede z muszony wymienic manetki :/ opisze jaka jest mi potrzebna linka bo chodzi tu o glowke tej linki to nie jest taka główka jak w standardzie ,potrzeba mi takiej linki jagby do hamulcow tylko ze ten walec ma miec mniejsza srednice i byc dłuszy .zdjecie ponizej i tam wszystko widac o co mi chodzi na jednym zdjeciu pokazalem czerwonym markerem rzeczywistom dlugosc ...tylko blagac o litosc :)i pomoc oczywiscieWyślij e-mail
Mod Team Puklus Napisano 3 Października 2011 Mod Team Napisano 3 Października 2011 Jeszcze jak byś dał zdjecia na ktorych coś widac było by cudownie
patryczek3131 Napisano 3 Października 2011 Autor Napisano 3 Października 2011 w sumie na tych zdjeciach jest wszystko pokazane profil i rzut na caly ksztalt tej linki a moze poprostu zrobie zarys tej glowki bo nie jestem w stanie zrobic zdjecia tego zagebienia na druga czesc glowki ,to jest taka sama linka jak do hamulca czyli poprzeczny walec wzgledem linki tylko ze o mniejszej srednicy i dluszy takie ,,T'' najprosciej mowiac
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.