Skocz do zawartości

[pompka] dla dziewczyny ;)

Gość glizda

Rekomendowane odpowiedzi

Gość glizda
Napisano

Witam.

Chcialabym zaopatrzyc sie w pompke do 50 zl max. W zwiazku z tym ze zapuszczam sie w tereny gdzie o stacje benzynowa trudno zalezalo by mi na porzadnym sprzecie do wentyli samochodowych, tak zebym nie miala problemow wycisnac 4 atmosferki :)

Zasanawialam sie nad Rookie XL, ale moza jakas inna mi polecicie?

Pozdrawiam

Napisano

Zasanawialam sie nad Rookie XL,

Witam!

Osobiście używam takiej pompki i jestem zadowolony (mała, lekka, pompuje jek należy:)

Nie wiem czy jest sens szukać jakiejś innej chyba że teleskopowa - ale ich nie używałem i nie wiem jak się spisują - podobno tylko ta różnica że się szybciej napompuje tylko że troche droższe są.

Napisano

Hm mysle ze najlepszy sposób to idź do empiku w katolugu rowerowym BB jest pełno małych, lekkich do 50zł pompeczek do tego w różnych kolorkach i robią do 7 barów. Wentylki obsługują wszystkie wentylki np:

43zł BBB BMP-14 Windwave S 230mm 7 bar

naprawde pełno tego :D

Napisano

Coś mi się wydaje że tą pompką te 7 bar napompować będzie naprawde trudno mam bbb BMP-03 WINDMILL ma te same parametry.I napompowac nią 7 bar to cud przy 3-4 bar idzie bardzo ciężko

Napisano

A może pompeczke SKSa za 69zł? (chyba tyle nie pamiętam) pompuje nabojami CO2 zaleta: szybko i mało miejsca zajmuje. Minusy:cena i trzeba kupowąc co jakis czas naboje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...