Kacpon Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 Witam. Jak w temacie. Częśc jest mi bardzo potrzebna. Mam tylko jedną, a potrzebne mi są dwie Część powinna siedzieć w główce ramy i ''trzymac''widelec, żeby nie ruszał się we wszystkie strony. Czy ktoś wie gdzie taką część zakupić? ZDJĘCIA Z góry dzięki za pomoc )
Mod Team safian Napisano 22 Września 2011 Mod Team Napisano 22 Września 2011 To część sterów, raczej nie ma konkretnej nazwy. Samą będzie ciężko dostać, może poszukaj po serwisach, czasem mają takie rzeczy do wyrzucenia. Ewentualnie może ktoś będzie przy okazji wymiany sterów wywalał
progressive Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 Nie wiem czy nie będziesz musiał kupić sobie całych sterów. A tak poza tym to jest zapewne 1" więc jakieś stery NECO będą kosztowały około 20 PLN.
stefan2810 Napisano 22 Września 2011 Napisano 22 Września 2011 Myśle że w każdym rowerowym dostaniesz to za darmo lub za przysłowiowe 5zł, zapytaj o wewnętrzną miskę sterów. Jak będziesz miał problemy ze zdobyciem to ja mam takie coś (rozmiar 1 i 1/8") i też jestem z Wrocławia, wiec nie będzie problemu.
Kacpon Napisano 22 Września 2011 Autor Napisano 22 Września 2011 Myśle że w każdym rowerowym dostaniesz to za darmo lub za przysłowiowe 5zł, zapytaj o wewnętrzną część miski sterów. Jak będziesz miał problemy ze zdobyciem to ja mam takie coś i też jestem z Wrocławia. Jesteś z Wrocławia? W takim razie chętnie mogę to od Ciebie odkupić, jeżeli by się dało Miałbyś jutro chwilę czasu koło 15- 16?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.