Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[200 km II] Katowice - Cieszyn - Wisła

92 odpowiedzi w tym temacie

#81 novszy

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 1
  • 57 postów
  • Imię:Łukasz

Napisano 13 sierpień 2011 - 17:10

Dzieki panowie za wspólny wypadzik, który uważam za udany :) I wyrobiliśmy sie przed burzą, bo u mnie właśnie zaczęło solidnie lać.
Do następnego!

Rowery

• admin

#82 t0mas82

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 315 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 13 sierpień 2011 - 22:55

Wyświetl postUżytkownik Lisek321 dnia 13 sierpień 2011 - 08:49 napisał

nie jutro tylko już dzisiaj. pogoda to wam sie udała co w tym roku można nazwać szczęściem teraz żałuję że się nie zdecydowałem. pozdrawiam

Złączyło posty dlatego jest jutro :). Trzeba było podjechać na miejsce jednej ze zbiórek.

Pogoda faktycznie okazała się naprawdę super. W dodatku trip pełen niespodzianek i zaskakujących rzeczy. Mam swój nowy Vmax, byłem za granicą i zostałem ojcem :icon_mrgreen: . Szczegóły jak zwykle na moim bikestats-ie. Dzięki za wspólny wypad i mam nadzieje, że uda się jeszcze gdzieś wyskoczyć. Szkoda że nie śmignęliście z nami dalej było naprawdę ekstra i zgodnie z tytułem wątku 200km pokazało się na liczniku :)

Użytkownik t0mas82 edytował ten post 13 sierpień 2011 - 22:56

Dołączona grafika

#83 grzegorzkm

Pro

• Użytkownik
  • 169 postów
  • Imię:Grzegorz

Napisano 14 sierpień 2011 - 08:51

rowniez dziekuje za wypadzik , mnie niestety wyszlo tylko 127km , moze kiedys sie zblize do 200km , ale szybko to chyba nie nastapi :icon_wink:

#84 krzychu22

Maniak

• Użytkownik
  • 433 postów
  • Imię:Krzysiek

Napisano 14 sierpień 2011 - 08:59

Dzięki za wypad. W takiej dużej grupie jeszcze nie jechałem. Szkoda że nie pojechaliście dalej, trasa super i widoki jeszcze lepsze. Jakbyśmy mieli aparat to było by się czym pochwalić, ale mamy zdjęcia z Cieszyna i Czech. Tytułowe 200 km osiągnięte.
Dołączona grafika

#85 Mordiz

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 408 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 09:25

Mi licznik wskazał tylko 150 :( Żałuję, że nie pojechałem z wami bo siły były, ale i też lekka niepewność. Miałem wrażenie, że byście od Cieszyna rowerami do domu jechali :)

Rowery

• admin

#86 MlodyBarney

Maniak

• Użytkownik
  • 286 postów
  • Imię:Wojtek

Napisano 14 sierpień 2011 - 09:32

Mi coś się stało, opadłem z sił, masakra...:/ Ale i tak wypad bardzo super!:) Jednak następnym razem 200km proponuje robić 100% wiem, że to nudne, ale u mnie na razie na takich ścieżkach nie wykonalne.:P

#87 doms

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 11
  • 227 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 09:54

Dzięki za udaną wycieczkę. Pogoda także dopisała (słońce i brak deszczu - w domu byłem przed 18 i zaczęło lać 10 minut po tym)U mnie licznik zatrzymał się przy 135 km. Niestety 200km jest dla mnie nieosiągalne - do waszej formy to jeszcze bardzo dużo mi brakuje.

#88 Mordiz

Maniak

• Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 10:09

doms, mnie ta ulewa dopadła. Godzinę spędziłem pod mostem bo nie dało się jechać :)

#89 doms

Maniak

• Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 11:19

Wyświetl postUżytkownik Mordiz dnia 14 sierpień 2011 - 10:09 napisał

doms, mnie ta ulewa dopadła. Godzinę spędziłem pod mostem bo nie dało się jechać :)

No to rower na plecy i zmiana dyscypliny :-) W deszczu fajnie się biega. Ale godzina to jednak idzie się zanudzić, pewnie brakło Ci jakieś 20 minut aby dotrzeć do domu przed deszczem.

#90 t0mas82

Maniak

• Użytkownik
  • 315 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 12:39

To kiedy następny trip połączonych ekip z okolic Sosnowca i Katowic? Może w nadchodzący weekend?
Dołączona grafika

#91 doms

Maniak

• Użytkownik
  • 227 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 13:21

Wyświetl postUżytkownik t0mas82 dnia 14 sierpień 2011 - 12:39 napisał

To kiedy następny trip połączonych ekip z okolic Sosnowca i Katowic? Może w nadchodzący weekend?
Ja jestęm chętny ale dopiero we wrześniu - teraz czas się trochę powczasować.

#92 Mordiz

Maniak

• Użytkownik
  • 408 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 13:29

Ja też jestem chętny, ale zamiast walić jakiś ogromnych dystansów walnął bym sobie jakąś trasę podjazdowo zjazdową :) Grzegorz pokazał fajny odcinek niedaleko Wisły. Tak więc pociągiem do Wisły, objazd tamtejszych tras i powrót. Ewentualnie pociąg do Wisły - Cieszyn i objazd Czech. Takie pomysły na szybko.

#93 t0mas82

Maniak

• Użytkownik
  • 315 postów

Napisano 14 sierpień 2011 - 20:42

Wyświetl postUżytkownik Mordiz dnia 14 sierpień 2011 - 13:29 napisał

Ja też jestem chętny, ale zamiast walić jakiś ogromnych dystansów walnął bym sobie jakąś trasę podjazdowo zjazdową :) Grzegorz pokazał fajny odcinek niedaleko Wisły. Tak więc pociągiem do Wisły, objazd tamtejszych tras i powrót. Ewentualnie pociąg do Wisły - Cieszyn i objazd Czech. Takie pomysły na szybko.

Oby moje plecy wydobrzały, bo nie wyobrażam sobie wjazdu w góry bez możliwości dźwignięcia kiery czy wjechania w jakiś uskok. :) Z pewnością będę obserwował kanał śląskie :). Jak ustalicie trasę na weekend to wrzućcie wpis na forum.
Dołączona grafika