Hej, szukam chętnych na wypad do Włoszej, rejon Toscanii. Znam język włoski jednak nie znam tamtych terenów. Chciałam tam pojechać samochodem a dalej już zwiedzać rowerem. Wypad planuję na wrzesień 2011. Piszcie czy jest ktoś chętny.
Toscania 2011
Started By anka86, paź 07 2010 09:31
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 07 październik 2010 - 09:31
Rowery
Napisano 07 październik 2010 - 17:11
Fajny pomysł
Napisano 09 październik 2010 - 13:01
Wypad planuję na min. tydzień, noclegi- najtańsza opcja, (nie zależy mi na luksusach) może być i namiot. Byle byłoby się gdzie umyć i spokojnie wyspać.
Napisano 24 październik 2010 - 23:57
rozglądałaś się/czytałaś w sieci co chciałabyś zwiedzić? koleżanka uczestniczyła raz w wypadzie do Toskanii w podobny sposób więc mogę zasięgnąć języka co warto zobaczyć, jak jeździć, itp. itd. ale z tego co mi opowiadała po powrocie to bardzo jej się podobało i była zachwycona
Kilka pytań:
1. ile czasu chcesz przeznaczyć na jazdę rowerem, ile na zwiedzanie? (od razu: ile km max chciałabyś przejechać na dzień?)
2. samochód posiadasz własny(ile osób może się dołączyć) czy szukasz kogoś z transportem?
3. jakie doświadczenie w podróżowaniu rowerem/samochodem posiadasz?
wrzesień, co prawda za niecały rok ale im wcześniej się zaplanuje i przygotuje tym lepiej bo to nie wypad na pobliską hałdę
Kilka pytań:
1. ile czasu chcesz przeznaczyć na jazdę rowerem, ile na zwiedzanie? (od razu: ile km max chciałabyś przejechać na dzień?)
2. samochód posiadasz własny(ile osób może się dołączyć) czy szukasz kogoś z transportem?
3. jakie doświadczenie w podróżowaniu rowerem/samochodem posiadasz?
wrzesień, co prawda za niecały rok ale im wcześniej się zaplanuje i przygotuje tym lepiej bo to nie wypad na pobliską hałdę
Rowery
Napisano 19 lipiec 2011 - 19:47
Użytkownik anka86 dnia 07 październik 2010 - 09:31 napisał
Hej, szukam chętnych na wypad do Włoszej, rejon Toscanii. Znam język włoski jednak nie znam tamtych terenów. Chciałam tam pojechać samochodem a dalej już zwiedzać rowerem. Wypad planuję na wrzesień 2011. Piszcie czy jest ktoś chętny.
Cześć!
Szukam osoby chętnej do zwiedzania Toscanii rowerem. Termin 25 lipca- 4 sierpnia. Kontakt ewciad4@o2.pl Pozdrawiam, Ewa:)
Napisano 19 lipiec 2011 - 21:05
Wysłałem Ci maila:)