Forum rowerowe

• Jesteśmyna

tabele wyników

• Zamknięty Temat jest zamknięty
6 odpowiedzi w tym temacie

#1 LRBUKOWSKI

Pro

• Użytkownik
  • Reputacja: 2
  • 163 postów
  • Imię:LECH

Napisano 05 październik 2009 - 01:57

Jeżeli ktoś z Was przypadkiem zrobił zdjęcia list z wynikami na poszczególnych dystansach które były wywieszone na tablicy to bardzo proszę o wiadomość.

Rowery

• admin

#2 Rudd

Maniak

• Użytkownik
  • 428 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 05 październik 2009 - 08:41

http://www.skandiama...n.pl/wyniki.asp :)

#3 LRBUKOWSKI

Pro

• Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 05 październik 2009 - 09:56

Wyświetl postUżytkownik Rudd dnia 05 październik 2009 - 08:41 napisał

PRZEPRASZAM ALE WIEM GDZIE SZUKAC WYNIKÓW TYLKO ŻE TE PUBLIKOWANE TERAZ W INTERNECIE NIE DO KOŃCA SA IDENTYCZNE Z TYMI KTÓRE WISIAŁY O 16 NA TABLICY ALE BYŁEM NA TYLE GŁUPI ZE ICH NIE SFOTOGRAFOWAŁEM

#4 Molus

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 35 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 05 październik 2009 - 11:01

Bardziej mnie interesuje kiedy będzie można zobaczyć końcową klasyfikację drużynową.
A to, że wyniki się zmieniają to nic nowego, pewnie jeszcze przez kilka dni będą korygowane.
Zawsze znajdzie się kilku takich, którym chip nie zadziałał lub coś w tym stylu.
Po Olsztynie spadłem o dwie pozycje porównując z tym co wisiało na tablicy w dniu zawodów i problemu z tego sobie nie robiłem.
Pozdrawiam
Tomek

Skandia 133
Mazovia 2000

#5 milo

Amator

• Użytkownik
  • Reputacja: 6
  • 69 postów

Napisano 05 październik 2009 - 13:41

Co do wyników. To bardzo ciekawą rzecz wypatrzyłem na dystansie MINI. Na 88 miejscu jest sklasyfikowany uczestnik rocznik 2000, a w regulaminie jest napisane "poniżej 12 lat tylko razem z rodzicem lub opiekunem i wyłącznie w kategorii maratonu rodzinnego."

Rowery

• admin

#6 LRBUKOWSKI

Pro

• Użytkownik
  • 163 postów

Napisano 05 październik 2009 - 15:09

Wyświetl postUżytkownik Molus dnia 05 październik 2009 - 11:01 napisał

Bardziej mnie interesuje kiedy będzie można zobaczyć końcową klasyfikację drużynową.
A to, że wyniki się zmieniają to nic nowego, pewnie jeszcze przez kilka dni będą korygowane.
Zawsze znajdzie się kilku takich, którym chip nie zadziałał lub coś w tym stylu.
Po Olsztynie spadłem o dwie pozycje porównując z tym co wisiało na tablicy w dniu zawodów i problemu z tego sobie nie robiłem.
Możesz to nazwac robieniem problemu ale jeżeli wjechałes na mete za kimś w odległści 1/2 koła i byłes sklasyfikowany wczoraj o 1 sekunde za nim to ok - dziś nagle jesteś za nim o 24 sekundy to gdzies tu brakuje profesjonalizmu. Zaznaczam ze nie chodzi o czipy tylko o pomiar ręczny na dystansie rodzinnym - czy od wczoraj zmieniły się notatki pani sędziny

#7 ololo3

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 12 postów

Napisano 05 październik 2009 - 15:25

Wyświetl postUżytkownik LRBUKOWSKI dnia 05 październik 2009 - 15:09 napisał

Możesz to nazwac robieniem problemu ale jeżeli wjechałes na mete za kimś w odległści 1/2 koła i byłes sklasyfikowany wczoraj o 1 sekunde za nim to ok - dziś nagle jesteś za nim o 24 sekundy to gdzies tu brakuje profesjonalizmu. Zaznaczam ze nie chodzi o czipy tylko o pomiar ręczny na dystansie rodzinnym - czy od wczoraj zmieniły się notatki pani sędziny

Jezeli piszesz o rodzinnym to wiem o co Ci chodzi - od kiedy zrezygnowano z chipów na rodzinnym, czasy niestety były wiele razy brane spod przysłowiowego dużego palca.