Jeżeli ktoś z Was przypadkiem zrobił zdjęcia list z wynikami na poszczególnych dystansach które były wywieszone na tablicy to bardzo proszę o wiadomość.
tabele wyników
Started By LRBUKOWSKI, paź 05 2009 01:57
6 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 05 październik 2009 - 01:57
Rowery
Napisano 05 październik 2009 - 11:01
Bardziej mnie interesuje kiedy będzie można zobaczyć końcową klasyfikację drużynową.
A to, że wyniki się zmieniają to nic nowego, pewnie jeszcze przez kilka dni będą korygowane.
Zawsze znajdzie się kilku takich, którym chip nie zadziałał lub coś w tym stylu.
Po Olsztynie spadłem o dwie pozycje porównując z tym co wisiało na tablicy w dniu zawodów i problemu z tego sobie nie robiłem.
A to, że wyniki się zmieniają to nic nowego, pewnie jeszcze przez kilka dni będą korygowane.
Zawsze znajdzie się kilku takich, którym chip nie zadziałał lub coś w tym stylu.
Po Olsztynie spadłem o dwie pozycje porównując z tym co wisiało na tablicy w dniu zawodów i problemu z tego sobie nie robiłem.
Pozdrawiam
Tomek
Skandia 133
Mazovia 2000
Tomek
Skandia 133
Mazovia 2000
Napisano 05 październik 2009 - 13:41
Co do wyników. To bardzo ciekawą rzecz wypatrzyłem na dystansie MINI. Na 88 miejscu jest sklasyfikowany uczestnik rocznik 2000, a w regulaminie jest napisane "poniżej 12 lat tylko razem z rodzicem lub opiekunem i wyłącznie w kategorii maratonu rodzinnego."
Rowery
Napisano 05 październik 2009 - 15:09
Użytkownik Molus dnia 05 październik 2009 - 11:01 napisał
Bardziej mnie interesuje kiedy będzie można zobaczyć końcową klasyfikację drużynową.
Napisano 05 październik 2009 - 15:25
Użytkownik LRBUKOWSKI dnia 05 październik 2009 - 15:09 napisał
Możesz to nazwac robieniem problemu ale jeżeli wjechałes na mete za kimś w odległści 1/2 koła i byłes sklasyfikowany wczoraj o 1 sekunde za nim to ok - dziś nagle jesteś za nim o 24 sekundy to gdzies tu brakuje profesjonalizmu. Zaznaczam ze nie chodzi o czipy tylko o pomiar ręczny na dystansie rodzinnym - czy od wczoraj zmieniły się notatki pani sędziny
Jezeli piszesz o rodzinnym to wiem o co Ci chodzi - od kiedy zrezygnowano z chipów na rodzinnym, czasy niestety były wiele razy brane spod przysłowiowego dużego palca.

Temat jest zamknięty