Bardzo proszę o relacje z przejazdu. W szczególności chciałbym wiedzieć (myślę, że wszyscy, którzy planują start), czy dużo jest piasku, który ewentualnie może zamienić się w błoto. Czy warto inwestować w opony specjalne, takie na miękkie podłoże, czy można startować na standardowych mtb?
[Kwidzyn] charakterystyka trasy
Started By filipskis, wrz 16 2009 20:49
28 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 26 wrzesień 2009 - 16:19
Rowery
Napisano 28 wrzesień 2009 - 22:09
"Bardzo proszę o relacje z przejazdu. W szczególności chciałbym wiedzieć (myślę, że wszyscy, którzy planują start), czy dużo jest piasku, który ewentualnie może zamienić się w błoto. Czy warto inwestować w opony specjalne, takie na miękkie podłoże, czy można startować na standardowych mtb?"
Piasku jest dość sporo. Moje Maxxisy RIDGLINE 2,1 się kopały niestety. Mam w piwnicy jeszcze Big Jimmi Shwalbego zobaczymy jak się spiszą.
Dziś pada deszcz od wieczora także zobaczymy jak bedzie z podłożem. W piątek planuję objazd trasy chociaż mini, zobaczymy jak się sytuacja przedstawi.
Piasku jest dość sporo. Moje Maxxisy RIDGLINE 2,1 się kopały niestety. Mam w piwnicy jeszcze Big Jimmi Shwalbego zobaczymy jak się spiszą.
Dziś pada deszcz od wieczora także zobaczymy jak bedzie z podłożem. W piątek planuję objazd trasy chociaż mini, zobaczymy jak się sytuacja przedstawi.
Napisano 29 wrzesień 2009 - 18:31
Dziś kawałeczek trasy mini przejechałem i po deszczu ani śladu, także błota nie powinno być.
W razie co na bieżąco będę informował o warunkach pogodowych.
W razie co na bieżąco będę informował o warunkach pogodowych.
Napisano 01 październik 2009 - 18:50
Cytat
także błota nie powinno być.
Rowery
Napisano 02 październik 2009 - 14:43
I jak? Ktoś juz odkrył tajemnice 5. stopnia trudności? Sam piach? Błoto? Wąskie przejazdy? Jaki bieżnik radzicie?
Napisano 03 październik 2009 - 18:17
Wie ktoś może czy jest teraz dużo blota na trasie ??

Temat jest zamknięty