Forum rowerowe

• Jesteśmyna

[Katowice] wspolna jazda!

• Zamknięty Temat jest zamknięty
1245 odpowiedzi w tym temacie

#41 Pacmen_89

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 386 postów
  • Imię:Tomek

Napisano 28 marzec 2006 - 15:57

Jak będzie dobrze to też własnie będe brał udział w tych zawodach, pierwsze w życu i nie jadę tam po to aby odrazu na podjum być bo to nie mozliwe jak na pierwszy raz tylko zobaczyć jak to jest na takich zawodach, pojeżdzić sobie i tak i jechać na jakąś impreze rowerową :)

Rowery

• admin

#42 titit

Pro

• Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 28 marzec 2006 - 18:22

no dokladnie! ja tym bardziej nie bo nie chce sobie polamac rak lub nog :P ale startnac to se startne ;) a co sobie bede zalowal ;) raz sie zyje i bede mogl powiedziec ze startowalem w zawodach :) tylko niech sie pogoda zrobi zebysmy mogli pare kolek zrobic i rozgrzac miesnie :)
Vmax: 74,4 km/h, Dmax: 145 km
Hmax - 1725 m.n.p.m. (Babia Góra, 24-09-'06)
ODO -> '06: 3270 km; '07: 1723 km; '08: 26 km
Dmax -> '09: 0000 km
--------------------------------------

#43 Gość_Gość_*

• Gość

Napisano 28 marzec 2006 - 18:27

ja na Twomark tez chyba pojade choć głównie nastawiam się na maratony tyle że jak to z moją formą będzie to się okaże , jutro mam usg kolana zaplanowane... mam nadzieje że to nic poważnego. a tam btw zapraszam was wszystkich do Żor w czerwcu dokładnego terminu nie znam na maraton rowerowy... każdy może startować trasa szosą do wyboru 3 dystanse :50, 100, 150km jak dobrze pójdzie to z bizon'em pojedziemy 100km on napewno ale ja jeszcze nie wiem czy 50 czy 100 ... zapraszam zawsze można stworzyć jakiś mały peletonik :P titit masz fotki Twojego XTC ? tak pytam bo też jeżdże na takim biku:)

#44 marnon

Maniak

• Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 28 marzec 2006 - 18:29

Wyświetl postUżytkownik Gość dnia 28.03.2006, 19:27 napisał

ja na Twomark tez chyba pojade choć głównie nastawiam się na maratony tyle że jak to z moją formą będzie to się okaże , jutro mam usg kolana zaplanowane... mam nadzieje że to nic poważnego. a tam btw zapraszam was wszystkich do Żor w czerwcu dokładnego terminu nie znam na maraton rowerowy... każdy może startować trasa szosą do wyboru 3 dystanse :50, 100, 150km jak dobrze pójdzie to z bizon'em pojedziemy 100km on napewno ale ja jeszcze nie wiem czy 50 czy 100 ... zapraszam zawsze można stworzyć jakiś mały peletonik ;) titit masz fotki Twojego XTC ? tak pytam bo też jeżdże na takim biku:)

sorki to ja zapomniałem się zalogować :P

#45 titit

Pro

• Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 28 marzec 2006 - 18:44

Cytat

sorki to ja zapomniałem się zalogować :P
spoko, jak termin bedzie ok to z przyjemnoscia podjade na ten maraton ale jeszcze bawie sie na stare lata w studenta wiec to bedzie czas sesji i nie wiem jak to bedzie z wolnym czasem u mnie na takie sprawy ;) co do fotek to nie mam bo nie mam ap. cyfrowego ;) ale jest to zeszloroczny model i jak na razie nie wiele w nim pozmienialem bo na moj gust to bike jest naprawde OK :) wiec mozna go sobie zobaczyc na stronie Gianta XtC a Ty masz jaki model z ktorego roku? masz fotki? oczywiscie jakbys znal jakies terminy maratonow badz innych imprez w okolicy katowic to napisz :)

Użytkownik titit edytował ten post 28 marzec 2006 - 18:45

Rowery

• admin

#46 marnon

Maniak

• Użytkownik
  • 519 postów

Napisano 28 marzec 2006 - 18:52

Wyświetl postUżytkownik titit dnia 28.03.2006, 19:44 napisał

a Ty masz jaki model z ktorego roku? masz fotki? oczywiscie jakbys znal jakies terminy maratonow badz innych imprez w okolicy katowic to napisz :P

ja mam aktualnie xtc se3 z 2003, ale przeszedl gruntowną przemianę fotka spox jak coś będzie ciekawego dam znać ;)

#47 titit

Pro

• Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 28 marzec 2006 - 19:17

Wyświetl postUżytkownik marnon dnia 28.03.2006, 19:52 napisał

ja mam aktualnie xtc se3 z 2003, ale przeszedl gruntowną przemianę
fajne to Twoje kolo :P tez ciekawy kolorek ;) noi fakt widac ze troche pozmieniales ;) ja na razie nie mam co wymieniac bo wszystko mi pasi :) ale mysle nad hamulcami tarczowymi ale to chyba jeszcze nie teraz bo z kasa cienko, najpierw musze zainwestowac w koszulke na rower bo jezdze w bawelnianych i pozniej wykrecam pot jak wracam do domu :)

#48 Alvaren

Stary wyjadacz

• Elita
  • Reputacja: 1
  • 3761 postów

Napisano 28 marzec 2006 - 19:34

Tez bym sobie pojechał z wami ale biorac pod uwagę moją kondychę i enduraka 14 kilo to daleko bym nie zajechał ;)

My BIKE: NON

#49 Karol

Master

• Elita
  • 2003 postów

Napisano 28 marzec 2006 - 23:08

Wyświetl postUżytkownik marnom dnia 28.03.2006, 19:27 napisał

jak dobrze pójdzie to z bizon'em pojedziemy 100km on napewno ale ja jeszcze nie wiem czy 50 czy 100
Bizon chachorze mielimy 150 jechać :angry:
"Dzięki kolarstwu górskiemu poznałem siebie.
Różwnież dzieki kolarstwu odnajduje siebie, gdy moje życie osobiste zaczyna się walić"
Myles Rockwell

#50 titit

Pro

• Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 02:34

Wyświetl postUżytkownik Alvaren dnia 28.03.2006, 20:34 napisał

Tez bym sobie pojechał z wami ale biorac pod uwagę moją kondychę i enduraka 14 kilo to daleko bym nie zajechał :D
co ma do tego waga roweru, ja niby mam lrzejszego ale za to jestem bez kondychy wiec nawet jakbys mial 20 kg enduraka to i tak bys dalej zajechal ode mnie :) wiec przemysl jeszcze sprawe i nie pekaj :D

#51 rurokura

Maniak

• Użytkownik
  • 537 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 05:52

czesc
zgłaszam swoja obecnosc wszem i wobec ..
mieszkam w katowicach ligocie (wiec jak ktos jest z okolicy) to sie zgłaszac
chetny jestem na wszelkie wycieczki ..
jak sam coś wymyśle to takze zamiescze tu anons

2.jazda w tygodniu -ja w tym sesonie planuje troche pokrecic a ze mam wolne czwartki piatki soboty niedziele i poniedziałki(w każdym razie teoretycznie i na czas obecny),to jak ktos chce pojezdzic to zapraszam ,albo niech do mnie napisze

3.narazie nie mam kondycjii ani formy -ostatni raz jeździłem w okolicach lutego .. a potem sie zrobiła mokra słona kupa i miałem przerwe .. teraz śnieg topnieje -wiec zabieram sie do roboty

4.mam gorski i szosowy(robisie) rowerek ,wiec jak ktoś szosuje to ja bardzo chetnie sie podłącze ,bo bede dopiero debiutował na asfalcie ,a jesli ktos woli ganiać sie po lasach ,to jeszcze lepiej

5.tatry to fajny pomysł -z racji na dojazd .. dobrze by było tam jechaćkilkuosobową grupą i to uzbrojoną ..
jedyny znany mi sensowny pociąg tam ,startuje z centrum katowic koło 2 w nocy >na miejscu jest koło 7 rano
(więc wzglednie sensowna godzina)

6.beskidy -narazie odpadają .. .bankowo warunki sa tragiczne .. rok temu byłem w maju i w połowie trasy na rysianke zalegał mokry snieg ;] ale jak juz sie nieco poprawi .. to nie ma nic lepszego niz beskidy i to nie koniecznie szczyrk >bardzo wygodny dojazd do wegierskiej górki ,albo zwardonia -a tam juz jest wiele opcjii
więc jeśli juz nastanie czas odpowieni -ja bede ciągnął w beskidy

a jura -nigdy tam nie byłem na rowerze ,chetnie sobie ją zwiedze

pozdrawiam
ja
divine moments of truth

#52 Alvaren

Stary wyjadacz

• Elita
  • 3761 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 06:50

Titit no właśnie o to chodzi że rowerek w miere ciężki a kondyche mam jak ty :( padłbym po 20 kilosach :D może się zdecyduje narazie czekam na kółko i amorka :(

#53 titit

Pro

• Użytkownik
  • 171 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 07:56

Wyświetl postUżytkownik rurokura dnia 29.03.2006, 06:52 napisał

czesc
mieszkam w katowicach ligocie (wiec jak ktos jest z okolicy) to sie zgłaszac
chetny jestem na wszelkie wycieczki ..
jak sam coś wymyśle to takze zamiescze tu anons
jazda w tygodniu -ja w tym sesonie planuje troche pokrecic a ze mam wolne czwartki piatki soboty niedziele i poniedziałki(w każdym razie teoretycznie i na czas obecny),to jak ktos chce pojezdzic to zapraszam ,albo niech do mnie napisze
Rurokura no to fajnie ze ktos planuje sobie krecic w tygodniu ale ja juz mowie ze to bedzie popoludniu (17-18) i jak bedzie pogoda :( co do wyjazdow to narazie sa rzucane propozycje wiec spoko na pewno paru chetnych bikerow sie znajdzie :( w razie czego to pisz propozycje i terminy a mysle ze cos sie skreci :D

Alvaren a Ty nie wymyslaj chlopie ze bys mnie nie odstawil bo w to nie wierze :) ja naprawde musze sporo sie najezdzic zeby zlapac jakas kondyche a pozniej mam jakas blokade i stoje w miejscu wiec musialbym chyba jakis power zapodac dla organizmu zeby miec jeszcze lepsza :) aha zreszta widac po zdjeciu Twojego amstaffa jak zawodnik z Ciebie :)

#54 Alvaren

Stary wyjadacz

• Elita
  • 3761 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 08:15

Jak to się mówi :( KAŻDY MOŻE OCHLAPAĆ SIĘ BŁOTEM I JUŻ NIBY ZAWODOWIEC :D co do mojej kondychy to napewde jest kiepsko w tym roku :( ale nie ważne, kółko napewno bedę miał za niedługo gorzej z amorkiem a chciałbym go wypróbować w terenie......jesli dostane amor to pojade .......

#55 Puma [JFK]

Master

• Zasłużony user
  • 1784 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 08:55

Cytat

gorzej z amorkiem a chciałbym go wypróbować w terenie
Skrzyczne jest akurat do takiego testu :wink:

#56 Alvaren

Stary wyjadacz

• Elita
  • 3761 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 09:07

Tam raczej nie pojade a enduro to też w końcu xc więc narazie wypróbuje go w normalnym terenie pokombinuje z ustawieniami i zaraz skocze na jakieś dropki :(

#57 szaman

Pro

• Użytkownik
  • 137 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 09:18

Jak bedą pasowały terminy też bym sie pisał na wycieczke
co do zbiorki proponuje teatr tam gdzie sie zbiera masa i całą ekipą na dworzec
(albo w jedną i drugą strone na kole)

#58 Bizon

Emeryt

• Elita
  • Reputacja: 3
  • 7499 postów
Garaż Rower

Napisano 29 marzec 2006 - 09:28

Wyświetl postUżytkownik Karol dnia 29.03.2006, 00:08 napisał

Bizon chachorze mielimy 150 jechać :angry:
Jakie 150 km ja nie dam rady :D 100 km i styknie :( Przyłaczam sie do marnoma kto ma ochote niech przyjeżdza do żor :(
A co do wycieczki też sie pisze :) jeśli data dopisze

#59 orbisek

Świeżak

• Nowy użytkownik
  • 33 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 09:54

rurokura ja mieszkam niedaleko. Jak bedzie jakas bardziej sensowna pogoda to mozemy sie umowic na jakies lajtowe smiganie.

#60 Karol

Master

• Elita
  • 2003 postów

Napisano 29 marzec 2006 - 11:25

Wyświetl postUżytkownik Bizon dnia 29.03.2006, 10:28 napisał

Jakie 150 km ja nie dam rady :D 100 km i styknie :) Przyłaczam sie do marnoma kto ma ochote niech przyjeżdza do żor :)
A co do wycieczki też sie pisze :D jeśli data dopisze
100km można jechać jak poleje :P Jademy 150 i nie ma że boli. Jak paść to z honorem :]
"Dzięki kolarstwu górskiemu poznałem siebie.
Różwnież dzieki kolarstwu odnajduje siebie, gdy moje życie osobiste zaczyna się walić"
Myles Rockwell