Forum rowerowe

• Jesteśmyna

- - - - -

[piasty] No Limited super lite XC

• Nie możesz odpowiedzieć
4 odpowiedzi w tym temacie

#1 mast6er

Świeżak

• Użytkownik
  • Reputacja: 0
  • 15 postów
  • Imię:jacek

Napisano 01 listopad 2011 - 08:12

cześć

proszę o informacje co to za "wynalazek" piasty marki No Limited....i jak się ma ich stosunek cena/jakość w porównaniu do Novatec-i 711/712...

Piasty do XC NL super lite (1865044855) - Aukcje internetowe Allegro

z góry dziękuje za podpowiedzi...jeśli jest o nich na forum (ja nie znalazłem) proszę o wskazanie posta.... :yes:

Rowery

• admin

#2 durnykot

Master

• Mod Team
  • Reputacja: 137
  • 2292 postów
  • Imię:Rafał

Napisano 01 listopad 2011 - 09:01

Wyglądają jak kolejne wcielenie piast Rotaz
Allegro

#3 NoLimited

Świeżak

• Użytkownik
  • 31 postów
  • Imię:Hubert

Napisano 03 luty 2012 - 23:37

Używam, polecam. Nikt nie zna tej firmy, wiadomo nikt nie kupuje bo nieznane.. pff ja kupilem i szczena mi opadła. Zadnych problemow, dzwiek bebenka cudowny a serwis.. haha.. potrzebne sa dwie rece.. ciagniesz 2 konusy z obu stron(lub za kasete) i masz lozyska na wierzchu..swietna sprawa zadnych kluczy itp. A pozatym obracaja sie tak dlugo ze az milo patrzy sie jak kolo sie kreci w powietrzu. Do tego leciutkie .. POLECAM W 100%
Dołączona grafika

#4 dawid

Maniak

• Użytkownik
  • Reputacja: 11
  • 545 postów
  • Imię:Dawid

Napisano 04 luty 2012 - 03:32

a jaki przebieg zrobiłeś? bo to też dość istotne, jak wytrzymują przynajmniej 8tys km to niezła sprawa ;)
Dave-O<- Dętki Foss, Budowa kół. Zapraszam

#5 NoLimited

Świeżak

• Użytkownik
  • 31 postów
  • Imię:Hubert

Napisano 10 luty 2012 - 07:29

przebieg zrobilem nieco ponad 5tys. km. No ja powiem tak. Wszystko jest idealnie praktycznie.. Raz na 10 jazd przeskoczy bebenek (wiadomo aluminium) ale i tak nie przeszkadza to za bardzo przy tak małej częstotliwości tego przeskakiwania i nie jest to jakies mocne tylko stukniecie lekkie i dalej jedziesz. Serwis piasty mozna zrobic w trasie nawet... Bebenek sie zdjemuje tak samo reka odrazu z kaseta i mamy przed oczyma 6 podwójnych zapadek :) i potem lozysko ;) ja sobie smaruje zielonym smarem finishline'a po lozyskach i jest swietnie. Polecam warto zaryzykowac :D Pozatym w sklepie no-limited.pl zapytalem ich czy jest bebenek do kupienia do tej piasty i jest.
Jego koszt to 50 zł. Także nie tak źle jakbysmy musieli nowe piasty obie kupować
Dołączona grafika

Rowery

• admin