cgrimm Napisano 14 Września 2011 Napisano 14 Września 2011 Hej! Wczoraj zeskakując ze schodów dobiłem dampera na tyle, że koło pociągnęło ze sobą błotnik (Topeak DeFender M2) :/ Uszkodzenia standardowe do tego typu błotników, czyli wyłamane zawiasy mocowania. Może ma ktoś taki błotnik na zbyciu... a najlepiej samą część mocującą? Część mocująca składa się z zacisku do sztycy (połamane zawiasy), wysięgnika (cały) i płytki przykręcanej do błotnika na 4 ampule (połamane zawiasy): http://c.wrzuta.pl/wi10320/bc24d1e60002ca594e707c65/blotnik-tylny-topeak-defender-m2 Dowiadywałem się u dystrybutora i oczywiście są części zamienne, ale ich koszt jest o niecałe 10zł mniejszy niż cały błotnik. Jestem zainteresowany każdym szrotem, z którego wyjmę pasujące i niepołamane elementy. Zależy mi na czasie bo lada dzień znowu ma padać. ps. w dziale "kupię" nie mogłem założyć tematu :/ no dalej...na pewno ktoś ma jakąś używkę w rozsądnej cenie...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.